Våra produkttips för distansundervisning

LG Largo4k HU70LS & LG Vivo HU85LS
2020/01/09
BenQ projektor E-Serie
2020/09/07

Förenkla distansundervisningen

Det kan vara svårt att veta hur undervisning och kommunikation med studenter och lärare ska ske på smidigast sätt när många skolor helt plötsligt ställs inför omställningen till distansundervisning. Vi har därför tagit fram tre produkter som kan underlätta för dig och dina elever.

  1. celexon dokumentkamera DK500
  2. Logitech Conference Cam Connect
  3. Logitech B525 Webcam Full HD, 30fps, 69° FOV

1. celexon dokumentkamera DK500

Dokumentkamera celexon DK500 ersätter den gamla overheadprojektorn med modern, multifunktionell teknologi. Med den här dokumentkameran från celexon kan du både visa innehåll i realtid och spela in det. Välj själv om det är enklare texter, matte uppgifter eller bilder du vill visa.

Tack vare möjligheten att spela in innehåll kan du enkelt organisera din undervisning i förväg och ladda upp innehållet för elever att se – oavsett när och hur många gånger. På det sättet kan elever kolla på innehållet flera gånger och spola tillbaka på delar som kanske är extra knepiga att förstå.

Även tillbaka i klassrummet kan du enkelt ansluta dokumentkameran till en projektor eller display, på det sättet kan du enkelt visa dokument du inte har på datorn utan att behöva krångla med scanners.

Dokumentkameran kan du antingen köpa som den är eller med en väska.

2. Logitech Conference Cam Connect

Enkla videokonferenser så att vem som helst kan hålla ett möte, oavsett plats. Designad för mindre rum och hemmakontor – Logitech Connect är även kompakt och mobil så att du kan med ta den runt på arbetsplatsen och i världen. Connect är alltid redo för ditt nästa videokonferenssamtal. Detta gör logitech conference cam connect även till ett bra verktyg för distansundervisning. Du kan enkelt starta igång den och hålla dina lektioner med video. Eftersom att den är så kompakt behöver du inte oroa dig för att extra utrustning ska ta mycket plats på skrivbordet.

Självklart är den kompatibel med flera program som Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber™, Fuze, LifeSize Cloud och Vidyo.

 

 

3. Logitech B525 Webcam Full HD, 30fps, 69° FOV

Logitechs HD-webbkamera B525 passar perfekt som en enklare webbkamera för dig som undervisar på distans och inte har en webbkamera på din dator. Den kompakta, hopvikbara designen förenklar resandet och en universell monteringsklämma ingår för den bärbara datorn eller någon annan enhet. Högupplöst video ger tydliga bilder för alla elever.

Bildkvaliteten är viktig för att dina elever ska se dig och det du vill visa upp. Den prisvärda B525 HD-webbkameran som fångar 1080p Full HD-video med 30 bildrutor per sekund ger tydliga bilder, även i svaga ljusförhållanden. Inbyggd autofokus bibehåller skärpan på upp till tio centimeter från motivet.

B525 är certifierad och kompatibel med Skype for Business och Cisco Jabber™, och erbjuder förbättrad integrering med BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo och Zoom.

Webbkameran är enkel att använda och fungerar med alla ledande videokonferensprogram för PC och Mac.

 

Comments are closed.