celexon VKS2040 Full HD-videokonferenssystem

Tillbaka till kontoret med videokonferenspaket från Samsung och Logitech!
2021/04/20
celexon HomeCinema Projektorduk högkontrast Frame Dynamic Slate ALR
2021/06/23

Med videokonferenssystemet VKS2040 lanserar celexon ett videokonferenssystem på marknaden som är en komplett all-in-one-lösning med alla de funktioner du behöver för videokonferenser. Systemet är snabbt redo att användas var som helst tack vare plug & play-anslutningen och är perfekt för små till medelstora mötes- och konferensrum. Kamera- och bildinställningar kan anpassas när som helst och även sparas för återanvändning. Vi har testat celexon VKS2040 åt dig.

VKS2040 är en komplett all-in-one-lösning som har allt du kan tänkas behöva för dina videokonferenser. Kameran ger utmärkta bilder och smidiga videoinspelningar med en upplösning på upp till FULL HD (1920×1080@30fps). Med skarpa och högupplösta bilder har kameran den optimala kvaliten för videokonferenser! Kameran ansluts med USB och kan placeras på t.ex. en sideboard eller interaktiv display och är lämpligt för medelstora mötesrum! Kameran kan även fästas på ett stativ och kan enkelt tas av och på.

Med ett 72° synfält täcks rummet upp bra och är därför lämpligt för videokonferenser med upp till 8 personer. Du kan ändra kamerainställningar direkt på kameran och funktioner som zoom, sväng och lutning kan du ställa in direkt med fjärrkontrollen. Kameran kan motoriseras för att rotera -170° / +173° och luta -30° / + 90°, och tack vare autofokus kan kameran riktas mot en punkt som hela tiden visas skarpt. Den 10x zoomningen visar de minsta detaljerna i bra kvalitet så att även föremål eller personer i slutet av rummet, t.ex. ett blädderblock, är väl synliga trots zoomningen. Kameran kan användas med populära leverantörer av videokonferenser så som Google Meet, Microsoft Teams och Zoom.

Den medföljande högtalare och mikrofon modulen kan spela in ljud inom en radie av 3 m och ger en uppspelningsvolym på upp till 80 dB. Detta gör att alla konferensdeltagare kan sitta avslappnat på sina platser utan att behöva vända sig till mikrofonen när de talar. Modulen anslutas till en ledig USB-port på datorn och används omedelbart som mikrofon och högtalare. Integrerade funktioner som akustisk ekoavstängning, automatisk förstärkningskontroll och brusreducering förbättrar varje konferens och överför ljudet med bästa kvalitet. Det finns även ett 3,5 mm hörlursuttag på modulen. Volymen kan justeras antingen på datorn eller genom att trycka på en knapp på modulen, dessutom finns det två knappar för att stänga av ljudet som lyser upp så snart de är aktiva. Detta gör att du kan se när modulen spelar in ljud.

celexon VKS2040 är ett prisvänligt, komplett system som levererar bra ljud- och bildkvalitet. Tack vare den individuella bildjusteringen och fjärrkontrollen är den enkel att använda och ställa in efter era önskemål. Systemet funkar bra både som en stationär och mobil lösning.

Comments are closed.