• De bästa projektorerna 2021
  •  De bästa projektordukarna 2021
  • Best of 2021 Displays
  • Samsung Flip 2
  • Praktiska videokonferenssystem

Rekommendationer - av
 

Projektorshop24 blir visunext

visunext är det nästa stora kapitlet i vårt företags historia. Efter 8 framgångsrika år med Projektorshop24 går vi vidare till en nyare, modern design som tar vårt märke till en ny nivå. Detta steg markerar vår gemensamma väg mot nya utmaningar inom AV-media och Digital Signage. Vi är beredda på denna digitala förändring!

 

Vad ändrar sig för dig?

I grunden - ingenting. Vår service fortsätter var densamma och så även vårt utbud av mer än 40.000 produkter, samt produkternas kvalitet. visunext kommer fortsätta ha rådgivning från experter inom områden samt erbjuda AV-lösningar både för företag och privatpersoner i hela Europa.

 

Projektorshop24

Projektorshop24 erbjuder ett brett sortiment av projektorer, lampor, dukar, väggfästen, takfästen och många andra produkter som kan underlätta presentationer eller förvandla din hemmabio till något speciellt. Genom oss kan utbildningsinsutioner få chancen att arbeta med moderna läromedel, t.ex. Whiteboards som vi inte bara säljer, utan kan även installeras på plats.

 

Vi strävar ständigt efter att utöka vårt sortiment samt att säkerställa korta leveranstider. Vi är din bästa partner i presentationsteknik och hemmabio.
Vi har under många år utvecklat en nära relation med de största leverantörerna av projektorer. Vi erbjuder de mest förmånliga priserna och hos oss hittar du kundservice med kompetens. För att hjälpa dig till rätt projektor tar vi fram de mest aktuella projektorerna som är direkt tillgängliga i vårt lager.

 

Vill du köpa en ny projektor men vet ännu inte vilken?
Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer att hjälpa dig i ditt val, så att du köper rätt projektor för dina behov.
→ Glöm inte filmduken när du köper din projektor! För ett professionellt resultat krävs det mer än bara en vit vägg.
→ Produkter utöver det vanliga. Skräddarsydda för just ditt projekt och för att uppfylla dina önskemål. Vi tillverkar även dukar efter dina behov.