• viewsonic 2022
  • De bästa projektorerna 2022
  •  De bästa projektordukarna 2022
  •  logitech Rally Ba
  • Samsung the premiere
  • Praktiska videokonferenssystem

Rekommendationer - av
 

Välkommen till Visunext

Visunext erbjuder dig ett brett utbud av projektorer, skärmar, takfästen för projektorer, ersättningslampor och många andra artiklar som gör ditt dagliga presentationsarbete enklare eller förvandlar din hemmabio till något alldeles speciellt. Vi erbjuder utbildningsinstitutioner möjligheten att arbeta med de senaste medierna, t.ex. interaktiva whiteboards.

 

Din starka partner för presentationsteknik och hemmabio!

Då vi har varit aktiva på marknaden i många år och har byggt upp ett nära samarbete med de största projektortillverkarna kan vi tillförlitligt erbjuda dig de senaste erbjudandena. Hos oss kan du förvänta dig kundservice med särskild expertis. För att hjälpa dig att göra rätt val när du köper en projektor gör vi de senaste projektortesterna tillgängliga direkt i vår butik.

 

Kompetenta råd från kvalificerad personal

Vill du köpa en ny projektor, men vet inte vilken? Tveka inte att kontakta oss direkt. Det kan vara allmänna frågor som "Vilken projektor passar till vilken skärm?", "Vilket takfäste kan jag använda till min enhet?", "Vilken projektor är bäst lämpad för min applikation?" eller "Passar mitt takfäste fortfarande till min nya enhet?". - Vårt erfarna team hjälper dig gärna med ditt val så att du kan köpa den projektor som är rätt för ditt behov.