Acer H6815BD

Acer H6815BD
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Acer H6815BD

Köpt av:
  • 100% Privat

Rika färger och utmärkt bildkvalitet för din hemmabio

  • Ljusteknik: 240 watt Philips UHP
  • Upplösning: 4K UHD (3840 x 2160 px)
  • Ljusstyrka: 4000 (standard), 3200 (ECO) ANSI Lumen
  • Kontrast: 10.000:1
  • Lamplivslängd: 5000 timmar, 10.000 (ECO), 20.000 (ExtremeEco)

Acer ColorBoost 3D

Acer ColorBoost 3D: Acer ColorBoost 3D är den innovativa kombinationen av en ständigt förbättrad bildbehandlingsalgoritm, den senaste DLP-chipset, en optimerad design av 6-segmentet färghjul och en högt utvecklad ljusstyrningsteknik. Som ett resultat kan Acer-projektorer projicera helt verklighetstrogna färger under hela sin livscykel - både i 2D och i 3D-läge.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II garanterar en konstant lysande och naturlig färgprojektion över projektorns hela livslängd. Detta garanteras genom användning av DLP®-teknik och en 5-års garanti på DLP®-chipet. För projektorer utan DLP® teknik minskar färgbriljansen över tiden.

ISF-certifierad

Kalibreringen enligt ISFccc (Imaging Science Foundation) kan utföras av specialutbildade tekniker. Denna kalibrering ger dig en helt perfekt bild i två speciella lägen för de ljusförhållanden som råder i din hemmabio.

AC Power On

Med AC Power On-funktionen kan projektorn slå på sig automatiskt så snart projektorn får ström. Du behöver inte längre slå på projektorn separat, du kan slå på den, t.ex. starta direkt genom att slå på strömmen i mötesrummet.

Lägre ingångsfördröjning

Uppskattar du detaljer? Tack vare låga insatsfördröjningar hör det till det förflutna. Oavsett om du spelar på en stor skärm eller tittar på den senaste actionfilmen - du är alltid i ögonhöjd och hör alla detaljer!

HDMI Power On

Med HDMI Power On-funktionen kan projektorn slå på sig automatiskt så snart projektorn får en signal via HDMI eller VGA. Du behöver inte längre starta projektorn separat, du kan helt enkelt slå på din bärbara dator, mottagare eller spelkonsol och projektorn slås också på automatiskt.

Auto Ceiling Mount Correction

Den integrerade tyngdkraftssensorn i Acer-projektorn känner av när den har monterats upp och ner i taket och roterar automatiskt projektionen 180 ° utan ytterligare inställningar i menyn.

Automatisk keystone-korrigering

Med den automatiska vertikala keystone-korrigeringen kompenserar Acer-projektorerna automatiskt för den trapetsformade förvrängningen om de inte är inställda exakt vertikalt och projicerar en rätvinklig bild.

Bluelight Shield

BluelightShield gör det möjligt för användare att sänka mängden blått ljus för att minska de negativa effekterna av exponering för blått ljus. Det finns tre nivåer av filtrering i projektorn som är lämpliga för olika scenarier. Varje steg innehåller också en dynamisk mekanism som optimerar den blå ljusnivån beroende på innehållet. BluelightShield kan minska upp till 30% blått ljus och skydda dina ögon.

Acer Smart Format-teknik

Acer SmartFormat-tekniken stöder ett stort antal ingångssignaler, vilket innebär att det inte längre är nödvändigt att slå på den bärbara datorn / DVD-spelaren och mottagaren. Acer ColorBoost-projektorer med HDMI * kan ta emot signaler upp till 1080p med Acer SmartFormat-teknik och återge dem i komprimerad form.

Original 24p-uppspelning

Upplev äkta film med 24 bilder per sekund, Acer-projektorn återger smidigt Blu-Ray-filmer i originalbioformatet, precis som de spelades in på filmuppsättningen. Se filmer på 24p genom regissörens ögon.

Top Loading Lamp Design

Den toppladdade lampkonstruktionen möjliggör installation över taket via husets ovansida för att enkelt byta ut lampan utan att behöva separera Acer-projektorn från fästet. Växeln är jämförbar med byte av en energisparlampa.

Acer fotbollsläge

Med Acer-fotbollsläget tar du stadion in i ditt hem. Läget justerar automatiskt bildens ljusstyrka, mättnad och skärpa samt gammavärdena så att hudtoner projiceras mer riktiga och gröna toner projiceras mer levande. Perfekt för fotbollsfans och sportentusiaster.

Installationsmeny

Med hjälp av installationsmenyn kan Acer-projektorn anpassas perfekt till ytan som ska projiceras utan att spendera mycket tid. Installationsmenyn kan nås genom att trycka på menyknappen, även om ingen källa är ansluten till projektorn.

Wall Color Compensation

Den bästa bildkvaliteten möjliggör korrigering av väggfärg på färgade projektionsytor som tavlor och bakgrundsbilder. 5 optimerade väggfärger kan enkelt justeras via menyn för bästa bildkvalitet utan ytterligare inställningar.

Auto Shutdown

Den automatiska avstängningsfunktionen stänger av Acer-projektorn automatiskt om ingen insignal tas emot efter en förinställd tid. Denna funktion kan ställas in individuellt via menyn och hjälper till att spara el och lamptimmar.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 9,4 cm
  • Kassettens bredd: 32,2 cm
  • Djup: 22,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
"Acer H6815BD Projektorer ▶ 3840 x 2160 4K UHD, DLP, 16:9, 4000 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare 4K projektorer online!"