Acer H6830BD

Acer H6830BD
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Acer H6830BD

Köpt av:
  • 100% Privat

Mättade färger och utmärkt bildkvalitet för din hemmabio

Hej hemmabio, hallå casual gaming! Med Acer H6830BD får du den perfekta projektorn för långa biokvällar och fängslande spelsessioner. Tack vare 4k UHD-upplösningen och de ljusstarka 3 800 ANSI-lumen kan du njuta av en detaljerad projektion även när ljuset är på. Det har aldrig varit enklare att ställa in bilden: med 1,3x zoom kan du justera bilden med 30 % samtidigt som du behåller projiceringsavståndet, och den automatiska keystone-korrigeringen ställer alltid in bilden perfekt. Tack vare 1080p 240 Hz kan även snabba scener återges smidigt. Samtidigt har inmatningsfördröjningen till och med reducerats till 4,2 ms, så att ett knapptryck på kontrollenheten återges utan fördröjningar.

  • Ljusteknik: 240 watt Philips UHP
  • Upplösning: 4K UHD (3 840 x 2 160 px)
  • Bljusstyrka: 3 800 (standard), 3 040 (eco) ANSI-lumen
  • Kontrast: 10 000:1
  • Livslängd max.): 5 000 (standard), 10 000 (eco), 20 000 (ecoPro)

Automatisk avstängning

Funktionen för automatisk avstängning stänger av Acer-projektorn automatiskt om ingen ingångssignal tas emot efter en förinställd tid. Den här funktionen kan ställas in individuellt via menyn och hjälper till att spara ström och lampkraft.

Väggfärgskompensation

Väggfärgskompensation: Bäst bildkvalitet uppnås genom väggfärgskorrigering på färgade projektionsytor som t.ex. tavlor och tapeter. 5 optimerade väggfärger kan enkelt kompenseras utan ytterligare inställningar via menyn för bästa bildkvalitet.

Installationsmeny

Med hjälp av installationsmenyn kan Acer-projektorn anpassas perfekt till den yta som ska projiceras utan att det tar lång tid. Installationsmenyn kan nås genom att trycka på menyknappen även om ingen källa är ansluten till projektorn.

 Acer Football Mode

Med Acer Football Mode kan du ta med dig arenan in i ditt hem. Läget justerar automatiskt bildens ljusstyrka, mättnad och skärpa samt gammavärden för att göra hudtoner mer äkta och gröna toner mer levande. Perfekt för fotbollsfans och sportentusiaster.

Top Loading Lamp Design

Den toppladdade lampdesignen gör det enkelt att byta ut lampan för installationer i taket via skåpets ovansida, utan att koppla bort Acer-projektorn från fästet. Bytet är jämförbart med att byta ut en energisparlampa.

Original 24p-uppspelning

Upplev äkta bio med 24 bilder per sekund, Acer-projektorn spelar upp Blu-Ray-filmer i det ursprungliga bioformatet smidigt, som de spelades in på filmduken. Titta på filmer i 24p genom regissörens ögon.

Acer Smart Format Technology

Acer SmartFormat-teknologi har stöd för en mängd olika ingångssignaler, vilket gör att du inte behöver byta mellan bärbar dator/PC, DVD-spelare och mottagare. Signaler upp till 1080p kan accepteras och komprimeras för Acer ColorBoost-projektorer med HDMI med hjälp av Acer Smart Format-teknik. Modellberoende

HDMI 3D

HDMI 3D: Den integrerade HDMI 1.4a-standarden gör det möjligt att överföra 3D-innehåll från lämpliga uppspelningsenheter, t.ex. 3D Blu-ray-spelare, 3D-boxar och 3D-spelkonsoler, utan att det behövs någon extra dator. Med hjälp av Acer 3D Shutter-glasögon kan Bluray 3D-filmer och 3D-TV-program visas i ditt eget vardagsrum upp till en diameter på 7,62 meter (300).

Låg inmatningsfördröjning 4,2 ms

Är du mån om detaljer? Tack vare den låga fördröjningen av ingången är fördröjningar något som hör till det förflutna. Oavsett om du spelar på storbildsskärmen eller tittar på den senaste actionfilmen är du alltid i ögonhöjd och får med dig alla detaljer utan att det blir ojämnheter.

Bluelight Shield

Med BluelightShield kan användarna sänka mängden blått ljus för att minska de negativa effekterna av exponering för blått ljus. Det finns tre filtersteg i projektorn som är lämpliga för olika scener. Varje steg innehåller också en dynamisk mekanism som optimerar nivån av blått ljus beroende på innehållet. BluelightShield kan minska blått ljus med upp till 30 % och skydda dina ögon.

Automatisk keystone-korrigering

Med den automatiska vertikala keystone-korrigeringen kompenserar Acer-projektorn automatiskt för keystone-distorsion när projektorn inte är vertikalt exakt placerad och projicerar en ganska vinklad bild.

 HDR

HDR (High Dynamic Range) är en teknik för att återge ett bredare dynamiskt omfång av ljusstyrka. Den bevarar detaljerna i de mörkaste och ljusaste områdena och ger ett liknande luminansområde så att färgen ligger nära den verkliga bilden. Det utökade kontrast- och ljusstyrkaområdet garanterar naturtrogna färger.

AC Power On

Med AC Power On-funktionen kan projektorn slås på automatiskt när den får ström. Du behöver inte längre slå på projektorn separat, utan kan starta den direkt, t.ex. genom att slå på strömmen i mötesrummet.

 ISF-certifierad

Kalibreringen enligt ISFccc (Imaging Science Foundation) kan utföras av specialutbildade tekniker. Den här kalibreringen ger dig en absolut perfekt bild för de rådande ljusförhållandena i din hemmabio i två speciella lägen.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II garanterar en konsekvent, briljant och naturlig färgprojektion under hela projektorns livslängd. Detta garanteras genom användning av DLP®-teknik och en femårig garanti på DLP®-chipet. För projektorer utan DLP®-teknik kommer färgbriljansen att minska med tiden.

 


Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 9,4 cm
  • Kassettens bredd: 32,2 cm
  • Djup: 22,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
"Acer H6830BD Projektorer ▶ 3840 x 2160 4K UHD, DLP, 16:9, 3800 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Projektorer för dagsljus online!"