Acer P1557Ki

Acer P1557Ki
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

Acer P1557Ki

Köpt av:
  • 70% Företag
  • 30% Privat

Acer P1557Ki

Din projektor för kontoret och hemmet

  • Ljusteknik: 240 Watt Philips UHP
  • Upplösning: 1080p Full HD (1.920 x 1 080 px)
  • Ljusstyrka: 4 500 (standard), 3 600 (eco) ANSI-lumen
  • Kontrast: 10.000:1
  • Max. livslängd (timmar): 4 000 (standard), 10 000 (eco), 20 000 (ecoPro)

Automatisk avstängning

Funktionen Automatisk avstängning stänger automatiskt av Acer-projektorn om ingen insignal tas emot efter en förinställd tid. Denna funktion kan ställas in individuellt via menyn och hjälper till att spara ström och lamptimmar.

Original 24p-uppspelning

Riktig bio-känsla med 24 bilder per sekund, Acer-projektorn spelar upp Blu-Ray-filmer i det ursprungliga biografformatet utan att det rycker, precis som de spelades in för filmduken. Se filmer i 24p genom regissörens ögon.

Väggfärgskompensation

Väggfärgskompensation: Bästa bildkvalitet möjliggör väggfärgskorrigering på färgade projektionsytor, t.ex. svarta tavlor och tapeter. 5 optimerade väggfärger kan enkelt kompenseras utan ytterligare inställningar via menyn för bästa bildkvalitet.

Installationsmeny

Med hjälp av installationsmenyn kan Acer-projektorn anpassas perfekt till den yta som ska projiceras utan att det tar lång tid. Installationsmenyn kan nås genom att trycka på menyknappen även om ingen källa är ansluten till projektorn.

Acer Smart Format Technology

Acer Smart Format Technology har stöd för en mängd olika inmatningssignaler, vilket gör att du inte behöver byta mellan bärbar dator/PC, DVD-spelare och mottagare. Signaler upp till 1080p kan accepteras och komprimeras för Acer ColorBoost-projektorer med HDMI med hjälp av Acer Smart Format-teknik. Modellberoende

HDMI 3D

HDMI 3D: Den integrerade HDMI 1.4a-standarden gör det möjligt att överföra 3D-innehåll från lämpliga uppspelningsenheter, t.ex. 3D Blu-ray-spelare, 3D-set-top-boxar och 3D-spelkonsoler, utan att det behövs någon extra dator. Med hjälp av Acer 3D Shutter-glasögon kan Bluray 3D-filmer och 3D-TV-program visas i ditt eget vardagsrum upp till en diameter på 7,62 meter (300).

Låg inmatningsfördröjning 8,3 ms

Är du mån om detaljer? Tack vare den låga fördröjningen av ingången är fördröjningar något som hör till det förflutna. Oavsett om du spelar på storbildsskärmen eller tittar på den senaste actionfilmen är du alltid i ögonhöjd och får med dig alla detaljer utan att det blir ojämnheter.

Bluelight Shield

Med BluelightShield kan användarna sänka mängden blått ljus för att minska de negativa effekterna av exponering för blått ljus. Det finns tre filtersteg i projektorn som är lämpliga för olika scener. Varje steg innehåller också en dynamisk mekanism som optimerar nivån av blått ljus beroende på innehållet. BluelightShield kan minska blått ljus med upp till 30 % och skydda dina ögon.

Automatisk keystone-korrigering

Med den automatiska vertikala keystone-korrigeringen kompenserar Acer-projektorn automatiskt för keystone-distorsion när projektorn inte är vertikalt exakt placerad och projicerar en ganska vinklad bild.

Top Loading Lamp Design

Den toppladdade lampdesignen gör det enkelt att byta ut lampan för installationer i tak via toppen av höljet, utan att behöva skilja Acer-projektorn från fästet. Bytet liknar bytet av en energisparlampa.

AC Power On

Med AC Power On-funktionen kan projektorn slås på automatiskt när projektorn förses med ström. Du behöver inte längre slå på projektorn separat, utan kan starta den direkt, t.ex. genom att slå på strömmen i mötesrummet.

Acer Color Safe II

Acer ColorSafe II garanterar en jämn, briljant och naturlig färgprojektion under hela projektorns livslängd. Detta garanteras genom användning av DLP®-teknik och en femårig garanti på DLP®-chipet. För projektorer utan DLP®-teknik kommer färgbriljansen att minska med tiden.


 

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 9,1 cm
  • Kassettens bredd: 32,2 cm
  • Djup: 22,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
"Acer P1557Ki Projektorer ▶ 1920 x 1080 Full HD, DLP, 16:9, 4500 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Full HD projektorer online!"