BenQ MX854UST

BenQ MX854UST
*
Inkl. 25% moms

Ungefärlig leveranstid 4-5 dagar
100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
+46 (31) 3088855Endast lokaltaxa debiteras
Allmänna uppgifter

BenQ MX854UST

Köpt av:
  • 40% Företag
  • 60% Skola

BenQ MX854UST - ljusstark kortdistansprojektor
Den här projektorn är specifikt designad för interaktiva presentationer i skolor och företag. Förutom DLP-teknologi och skarpa bilder erbjuder MX854UST också PointWrite, vilket höjer presentationer till en ny nivå för samtliga deltagare.

Optik
BenQ MX854UST är en kortdistansprojektor. Det innebär att den kan placeras på ett väldigt kort avstånd från väggen (så kort som 0,7m för en 2m bred bild) och ändå projicera en tillfredsställande bild. Detta har två stora fördelar. För det första kan föredragshållaren stå bakom projektorn och hamnar därför inte i skugga eller skuggar bilden från projektorn. För det andra kan föredragshållaren utan problem vända sig mot sin publik utan att få ljuset från lampan rakt i ögonen, och den interaktiva delen av presentationen underlättas då man inte måste stå vänd mot väggen utan kan ha kontakt med sin publik. Med Lens-Shift och Keystone-korrigering behöver man inte heller oroa sig över att placera projektorn direkt framför projektionsytan, bilden kommer anpassa sig ändå.

Bildkvalitet
Projektorn använder sig av DLP-teknologi för att skapa bilder i 16:10 format med en XGA-upplösning på 1024 x 768 pixlar. Med 3500 ANSI lumen och 10 000:1 kontrast blir bilderna från BenQ MX854UST skarpa och klara.

Högtalare
Det är inte bara PointWrite och kortdistansoptiken som gör denna projektor perfekt för klassrummet. Med två 10W högtalare kan man i små, mellanstora och till och med större rum spela ljud utan något annat ljudsystem, då de inbyggda högtalarna räcker gott och väl.

MHL
En av projektorns två HDMI-ingångar har MHL. Detta innebär dels att man kan koppla projektorn till mobila enheter såsom smartphones och surfplattor, dels att man kan koppla en trådlös HDMI adapter till projektorn, t.ex. en BenQ Cast-dongel (säljs separat). Denna använder sig då av ström via MHL och behöver ingen annan strömkälla.

Anslutningar
BenQ MX854UST erbjuder flera olika anslutningsmöjligheter. Gränssnitten som finns är två HDMI-ingångar (varav en är kompatibel med MHL), två VGA-ingångar, RCA-utgång, 3,5mm ljudingång samt ljudutgång, RJ45 (LAN), RS232 (för styrning), USB typ A, USB typ B samt mini USB för PointWrite.

Tillbehör
I leveransen ingår även en strömkabel, en VGA-kabel, en fjärrkontroll (med batteri), ett väggfäste, en kortare bruksanvisning samt en utförligare bruksanvisning på CD-ROM.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 13 cm
  • Kassettens bredd: 37,3 cm
  • Djup: 28,8 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
+46 (31) 3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz