Canon MAXIFY GX5050

Canon MAXIFY GX5050
*
Inkl. 25% moms
Tillgänglighet Pris

Allmänna uppgifter

Canon MAXIFY GX5050

Upplev följande höjdpunkter:

  • Kostnadseffektivt tack vare 4 stora påfyllningsbara bläckbehållare
  • Ink för upp till 14 000 färgsidor / 6 000 svartvita sidor
  • Stor papperskapacitet på upp till 350 ark A4
  • Utskrifter av hög dokumentkvalitet, även dubbelsidig
  • Högupplöst 2-linjers LC-display med hög upplösning
  • WLAN


Låga kostnader som också förblir låga

Med dessa enorma sidantal förblir kostnaderna låga: 14 000 färgsidor med en uppsättning bläckflaskor eller 6 000 sidor med en svart bläckflaska. Och i ekonomiläge kan du uppnå 1,5 gånger så många sidor och spara ännu mer och spara ännu mer.

Kompakt men ändå enormt kraftfull

Detta gör det enkelt att utföra även de mest komplexa jobben: ADF för 50 ark, 6,9 cm pekskärm i färg (endast GX6050/GX7050), skalbar papperskapacitet på upp till 600 ark (endast GX7050), kompatibilitet med olika utskriftsmaterial, t.ex. glansigt, halvblankt eller magnetiskt fotopapper samt kuvert och till och med banderoller som är upp till 1,2 m långa (endast vanligt papper).

Maximerad effektivitet

Du hjälper också miljön med energisnål bläckstråleutskrift och bläckflaskor med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut fler sidor för att minska avfallet. En underhållskassett som kan bytas ut av användaren minimerar stilleståndstiden så att skrivaren alltid är tillgänglig.

Väldigt ansluten

Skriv ut, skanna, kopiera och anslut till molnet med Canon PRINT-appen och PIXMA Cloud Link, och skriv ut direkt från mobila enheter via AirPrint (iOS) och Mopria (Android). LAN-anslutning ger ökad säkerhet och stabilitet när den är ansluten till ett nätverk. Stöd för 2,4 GHz- och 5 GHz Wi-Fi-banden garanterar en tillförlitlig trådlös anslutning.

Hållbara dokument - i en brådska

Med 4 pigmentbläck kan du skriva ut förstklassiga affärsdokument som är markör- och nötningsbeständiga. Med 24 ISO-sidor per minut i svartvitt och 15,5 ISO-sidor per minut i färg får du skarpa dokument - och den första sidan ligger i utmatningsfacket på bara 7 sekunder2. Organisera ditt utskriftsarbetsflöde med praktiska företagsfunktioner som skanning till USB, e-post eller nätverksmapp (endast GX6050/GX7050) och utskriftsdelning för specifika användare.

Påfyllningsbara bläckbehållare

Bläckflaskor av hög kvalitet gör det enklare än någonsin att fylla på bläckbehållare. Varje flaska har en individuell portform som endast passar till motsvarande tank. Och för att göra det ännu säkrare är varje bläckbehållare tydligt märkt med sin tilldelade färg. När påfyllningsflaskan är på plats fylls tanken av sig själv - du behöver inte trycka på flaskan för att göra det.


Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 23,8 cm
  • Kassettens bredd: 39,9 cm
  • Djup: 41,6 cm
Rekommenderad
Teknisk information