Canon MAXIFY GX7050

Canon MAXIFY GX7050
*
Inkl. 25% moms
Tillgänglighet Pris

100 % personlig rådgivning
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

Canon MAXIFY GX7050

Perfekt för företag som behöver stora volymer av kostnadseffektiva färgutskrifter snabbt varje dag från en kompakt och funktionsrik 4-i-1 multifunktionell - med en papperskapacitet på upp till 600 ark, en dubbelsidig dokumentmatare för 50 ark och låg total ägandekostnad.

Låga kostnader som förblir låga

Med dessa enorma sidantal förblir kostnaderna låga: 14 0001 sidor med en uppsättning färgbläckflaskor eller 6 0001 sidor med en svart bläckflaska. Och i ekonomiläge kan du få upp till 1,5 gånger så många sidor, vilket sparar ännu mer.

Hållbara dokument - i en brådska

Med 4 pigmentbläck kan du skriva ut förstklassiga affärsdokument som är markör- och nötningsbeständiga. Med 24 ISO-sidor per minut i svartvitt och 15,5 ISO-sidor per minut i färg får du skarpa dokument - och den första sidan ligger i utmatningsfacket på bara 7 sekunder. Det är enkelt att organisera ditt utskriftsarbetsflöde med praktiska företagsfunktioner som skanning till USB, e-post eller nätverksmapp och utskriftsdelning för specifika användare.

Kompakt men ändå kraftfull

Det är enkelt att hantera även de mest krävande jobben: automatisk dubbelsidig dokumentmatare för upp till 50 ark, 6,9 cm touchscreen i färg, enorm papperskapacitet på upp till 600 ark (2 kassetter för 250 ark och bakre matare för upp till 100 ark), kompatibilitet med olika utskriftsmaterial som blankt, matt eller magnetiskt fotopapper samt kuvert och till och med banderoller på upp till 1,2 m längd.

Maximerad effektivitet

Gör något för miljön med energieffektiv bläckstråleutskrift och bläckflaskor med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut fler sidor för att minska avfallet. Och en underhållskassett som kan bytas ut av användaren gör att stilleståndstiden blir minimal, så att skrivaren alltid är tillgänglig.

Väl ansluten

Skriv ut, skanna, kopiera och anslut till molnet med Canon PRINT-appen och PIXMA Cloud Link, samt direktutskrift från mobila enheter via AirPrint (iOS) och Mopria (Android). LAN-anslutning ger ökad säkerhet och stabilitet när den är ansluten till ett nätverk.

Stöd för 2,4 GHz- och 5 GHz Wi-Fi-banden garanterar tillförlitlig trådlös uppkoppling.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 31,4 cm
  • Kassettens bredd: 39,9 cm
  • Djup: 41 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson