celexon projektorduk professional motordriven 300 x 300 cm

celexon projektorduk professional motordriven 300 x 300 cm
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
031-3088855
Allmänna uppgifter

celexon projektorduk professional motordriven 300 x 300 cm

Artikelnummer: 1090092

Celexon motordriven projektorduk Professional 300 x 300 cm -

Motordriven filmduk för professionell användning.  

I serien celexon motordriven projektorduk Professional erbjuds en högkvalitativ och robust motordriven projektorduk– passande för användning i alla projektionssystem. Den motordrivna filmduken kan steglöst och bekvämt låsas i alla önskade lägen via fjärrkontrollen. Det är en förträfflig och robust motordriven filmduk för användning i alla projektionssystem och är naturligtvis även passande för hemmabio. 

Specifikation:

 • Bildvisningsyta 290 x 290 cm (B x H, motsvarande en diagonal på 417 cm eller 164 tum)
 • Format 1:1
 • 5 cm svart ram på vänster och höger sida
 • Kassettmått i cm (B x H x D): 315 x 9 x 9 cm,
 • Vikt: 22 kg
 • Svart, ljusogenomtränglig baksida
 • Mycket bra planhet tack vare en tjock och en tung filmduk
 • Effekt: 40 Watt; Spänning: 230 Volt; Frekvens: 50 Hz
 • Gain på 1,2 – optimal för hemmabio och presentationer
 • Strömanslutning befinner sig på vänstersida om du står framför filmduken
 • Väggkontrollbox och infraröd fjärrkontroll ingår i leveransen
 • Lämplig för vägg- och takmontering
 • Elegant, vit och fyrkantig kassett
 • Steglöst låsbar även för andra format  

Produkt- och bildegenskaper

Celexon motordriven projektorduk Professional serien passar utmärkt för högkvalitativt utrustade seminarierum. Men passar även som hemmabioprojektorduk med sin höga kvalitet och levererar en fantastisk upplevelse. Tack vare det tjocka och det tunga materialet i filmduken har den en otroligt bra planhet. Med den mattvita beläggningen och en gainfaktor på 1,2 uppnås en mycket bra färgåtergivning. Även under ljusa ljusförhållanden blir den projicerade bilden kontrastrik och ger tillräckligt djup.

Den motordrivna projektorduken kan steglöst styras och kan ställas in i formaten 4:3, 16:9, 16:10 eller 21:9. Filmduken passar lika bra för LCD- och DLP-projektorer och ger en bred betraktningsvinkel.

I ett celexontest på motordriven projektorduk Professional har följande fastställts: Som diffusionsprojektorduk reflekteras den infallande projektorljustrålen jämnt mot alla sidor – med andra ord kan inga oregelbundenheter eller ljusa fläckar urskiljas. Vid nedkörning och uppkörning av filmduken arbetar den inbyggda motorn väldigt tyst. Tack vare det tjocka och det tunga materialet i filmduken har den en otroligt bra planhet.

Den svarta, ljusogenomträngliga baksidan garanterar att ljuset inte förloras under projektion eller inget omgivande ljus kan tränga in bakifrån. På så sätt blir projektionen alltid jämn. Den svarta ramen på sidorna förhöjer ytterligare kontrasten.

För ännu mer bildvisningsyta rekommenderar vi celexon motordriven projektorduk Expert XL 350 x 350 cm

Montering/Teknik

Tack vare den fyrkantiga kassetten är filmduken perfekt för både väggmontering och takmontering. Strömanslutningen befinner sig på vänster sida om du står framför filmduken.

Filmduken kan behändigt användas via fjärrkontrollen eller via väggkontrollboxen.

Ingår i leveransen

Projektorduk, väggkontrollbox, infraröd fjärrkontroll (inkl. batterier), monteringsmaterial för tak- eller väggmontering och manual.

Slutgiltig bedömning

Den motordrivna Professional projektorduken är bäst passande för högkvalitativt utrustade seminarierum och kan monteras på väggen eller i taket. Men passar även i hemmabio med sin höga kvalitet och levererar en fantastisk upplevelse och är behändig att styra. Projektorduken smälter väl in i alla typer av rum i hemmet, tack vare sin eleganta, diskreta och vita kassett.  

Celexon motordriven projektorduk Professional är mycket billig och kvaliteten samt användarvänligheten på denna 300 x 300 cm stor projektorduk övertygar.

Dokumenter
Dimensioner
 • Höjd: 9 cm
 • Kassettens bredd: 315 cm
 • Djup: 9 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031-3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz