Christie Boxer 4K30 (utan objektiv)

Christie Boxer 4K30 (utan objektiv)
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
031-3088855
Allmänna uppgifter

Christie Boxer 4K30 (utan objektiv)

Köpt av:
 • 100% Företag

Artikelnummer: 2480099

Christie Boxer 4K30 (utan objektiv)

 • 3DLP-teknologi
 • 4K-upplösning
 • Ljusstyrka 30 000 ANSI lumen
 • Kontrast 2000:1
 • Christie TrueLife garanterar fantastiska färger och hög bildkvalitet
 • Inbyggd Christie Twist-funktion för warping och blending.
 • Inbyggd NFC (Near Field Communication) för möjligheten att se information från lampan i en mobil enhet
 • Flexibla anslutningsmöjligheter: 3G-SDI, DisplayPort, HDBaseT, DVI, HDMI, HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, 2 x 12G-SDI
 • 360° installationer
 • Inbyggt toolkit

Christie Boxer 4K30 är en DLP-projektor med 30 000 lumen ljusstyrka och 4K-upplösning som är konstruerad för högkvalitativa live-event. Men en intelligent design är Christie Boxer 4K30 den mest vinst-fokuserade projektorn på marknaden och kommer imponera om och om igen. Projektorn är en liten, smart och effektiv 30K projektorn på marknaden och garanterar låga driftskostnader och avkastning på investeringar.

Projektorn erbjuder 1500 timmars lamplivslängd vid 70% ljusstyrka. Med inbyggd warping och blending, flexibla anslutningsmöjligheter och Christie TrueLife är Christie Boxer 4K30 en liten, men extremt kraftfull projektor.

Christie Boxer-serie

Christies Boxer-serie har några av de starkaste projektorerna på marknaden. De är konstruerade efter Christies egen spetsforskning och företagets fokus på utveckling, kombinerat med flera års erfarenhet av nära samarbete med företag som hyr ut scener och AV-experter, för att förstå vilka behov och förväntningar som finns.

Med den högpresterande Boxer-serien finns det flera olika alternativ för upplösning, ljusstyrka och pris. Tack vare möjligheten att senare uppgradera projektorerna betalar man bara för det man behöver just nu.

Guld värt - några av marknadens bästa projektorer

Boxer-seriens 3DLP-projektorer är de intelligentaste, ljusstarkaste och lättaste professionella projektorerna med högupplösning på marknaden. De väger endast 72 kg, har flera olika funktioner för kontroll, låg strömförbrukning, intern warping och blending, mångsidiga installationsmöjligheter och flexibla anslutningsmöjligheter. Med Christie TrueLife-teknologi är projektorerna redo att prestera högkvalitativa visuella presentationer.

Möjlighet till uppgradering för högre prestanda

Vilken prestanda och vilka funktioner man behöver från sin projektor kan ändras med tiden. Med Christies Boxer-serie kan man konfigurera programvaran i efterhand för att anpassa ens efterfråga när det gäller upplösning, ljusstyrka och pris. Alternativen för upplösning ligger mellan 2K och 4K, för ljusstyrka från 1000 till 20 030 lumen och från 60 till 120 Hz FPS (frame per second). På så sätt är det enkelt att bara betala för det man behöver just nu, och det innebär också att man kan anpassa projektorerna efter projektionsutrymmet.

Utvecklad efter kundens behov

Denna projektor erbjuder korta leveranstider, ett lågt pris och hög prestanda. Användare av AV-produkter har nog med problem, så deras projektorer bör åtminstone fungera felfritt. Detta uppnås med Christies Boxer-serie, som erbjuder extremt högkvalitativa och pålitliga projektorer som förenklar ditt arbete.

Dokumenter
Dimensioner
 • Höjd: 30,5 cm
 • Kassettens bredd: 59,7 cm
 • Djup: 95,9 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031-3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
"Christie Boxer 4K30 (utan objektiv) Projektorer ▶ 4096 x 2160 4K UHD, 3-Chip DLP, 19:10, 29000 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Christie projektorer online!"