Christie DWX600-G (utan objektiv)

Christie DWX600-G (utan objektiv)
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Christie DWX600-G (utan objektiv)

Köpt av:
  • 100% Företag

Artikelnummer: 2480089

Enastående kvalitet, mångsidig och lång livslängd

Vad innebär en bra produkt för dig? För oss är det en balans mellan kvalitet, prestation, service och pris. G-serien från Christie erbjuder otroliga produkter med energisparande funktioner, låga underhållskostnader, många standardfunktioner och branschledande garanti och service.

Christies G-serie använder sig av pålitlig DLP-teknologi som skapar fantastisk bildkvalitet. Med 6000 lumen ljusstyrka har G-serien de ljusstarkaste projektorerna i sin kategori som också är perfekta för kontinuerlig användning. Den filterfria designen gör att du inte har några problem med damm och garanterar hög bildkvalitet och låga driftskostnader, även efter att projektorn har använts mycket.

Med ett vanligt zoomobjektiv skapar Christies G-serie högkvalitativa presentationer och erbjuder en ProAV-funktion med tre upplösningsalternativ, färganpassning vid verksamhet som involverar flera projektorer samt blending och warping-funktioner för projicering på ojämna projektionsytor.

Hög ljusstyrka

Som den ljusstarkaste serien av projektorer i sin klass skapar Christies G-serie enastående bilder och har en hög kvalitet.

Färganpassning

Denna funktion gör det möjligt att vid användning av flera projektorer skapa en enhetlig bild med precis färganpassning.

Constant-Intensity-modus

Constant-Intensity-funktionen förbättrar automatiskt ljusåtergivningen vid snabbrörliga filmer genom att balansera ljusstyrkan från lampan och därigenom skapa en konstant jämn och hög ljusstyrka och bildkvalitet på bilderna.

Dynamic Contrast

Dynamic Contrast-funktionen förbättrar bildkvaliteten hos Christies G-serie ytterligare genom att höja kontrasten till 4800:1. Serien har ett 6-delat färghjul, för maximal ljusstyrka och ett omfångsrikt färgspektrum. Dynamic Contrast är idealisk för film och anpassar automatiskt den inbyggda bländaren för att skapa en större variation av svarta toner och förbättra detaljrikedomen hos mörkare bilder, vilket leder till mycket verklighetstrogna bilder.

Kontinuerlig användning möjlig

Christies G-serie erbjuder ett dammtätt hölje och kylning, vilket innebär att projektorn kan användas dygnet runt.

360°-projektion

Projektorerna från Christies G-serie kan placeras på ett bord, monteras i taket samt projicera vertikalt både nedifrån och uppifrån. Projektorerna kan användas i alla situationer, hur du än vrider på den.

Christie Presenter

Christie Presenter-funktionen stödjer upp till fyra Remote-Desktops, som med hjälp av Ethernet, USB eller trådlös anslutning möjliggör presentationer via nätverket från en värddator. Med en USB/Ethernet-kabel kan funktionen anpassas till olika nätverksinställningar (DHCP, fast IP-adress och Direct Link).

Automatisk zoom, fokus och Lens-Shift

För enkel installation och konfiguration är Christies G-serie utrustad med automatisk zoom, fokus och Lens-Shift. På så vis kan presentationer anpassas perfekt efter varje projektionsyta. Den mekaniska slutaren möjliggör pauser i projektionen, så att man under en kort tid kan stänga av bilden från projektorn.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 20,7 cm
  • Kassettens bredd: 43,5 cm
  • Djup: 38,8 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Detta kanske intresserar dig också - av
"Christie DWX600-G (utan objektiv) Projektorer ▶ 1280 x 800 WXGA, DLP, 16:10, 6400 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare HD projektorer online!"