Epson EB-725W

Epson EB-725W
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

Epson EB-725W

Köpt av:
  • 100% Skola

Smidig laserprojektor

Skapa smidigt teamsamarbete med en prisvärd, projektorlösning med stor bild som förbättrar produktiviteten och anslutningsmöjligheterna.

Oavsett arbetsplatsens storlek så är obegränsade och uppslukande presentationer nu möjliga med denna kompakta och prisvärda bildlösning. Tack vare den stora bilden och det flexibla formatet kan innehåll betraktas från alla vinklar och deltagarna kan dela innehåll direkt från sina egna enheter för en perfekt samarbetsupplevelse.

Med EB-725W är användarna inte längre begränsade till en enda bildstorlek, med ljusa, stora skalbara alternativ upp till 120 tum. Till skillnad från platta skärmar finns det inga skuggor, reflexer eller blinda fläckar och den ljusstarka laserljuskällan på 4 000 lumen fungerar även när den omgivande belysningen är stark. Kapacitet för flera bilder samtidigt gör samarbete enkelt och intuitivt, medan en funktion med delad bild kan visa upp till fyra källor på en enda stor bild, vilket undanröjer behovet av ytterligare projektorer.

Visningsupplevelsen blir mer verklighetstrogen, med flera anslutningsalternativ som ger enastående bild- och ljudkvalitet. För att skapa bästa möjliga engagemang ger trådlös anslutning, inklusive bildspegling via Miracast, alla möjlighet att dela innehåll från sina surfplattor, mobiler eller bärbara datorer. Genom att ansluta en Epson-dokumentkamera (tillval) kan du också enkelt visa bilder på 3D-objekt med en otrolig detaljrikedom som hela rummet kan se.

Till skillnad från platta bildskärmar har EB-725W flera visningsstorlekar och format till en fast kostnad. Den erbjuder även flexibla monteringsalternativ för att skapa bekvämare sätt att titta för deltagare. När den används med bakteriedödande whiteboards bidrar den till en mer hygienisk arbetsplats och den hålls också fri från fingeravtryck.

Hållbarhet är en annan styrka, baserad på hållbar tillverkning, produktanvändning och livscykel.


Viktiga funktioner

  • Alla rum, alla storlekar: Ljusa, stora bildalternativ upp till 120 tum
  • Visning från alla vinklar: Inga begränsade vinklar, skuggor, reflexer eller blinda fläckar
  • Flera samarbetsalternativ: Utöka anslutningarna via BYOD-enheter, VC-kameror med mera
  • Kompatibilitet med dokumentkameror: Skapa en helt uppslukande upplevelse med ljud och bilder
  • Fantastisk tillförlitlighet: Underhållsfri laserteknik ger sinnesfrid via fit-and-forget
Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 13,3 cm
  • Kassettens bredd: 35,6 cm
  • Djup: 39,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
"Epson EB-725W Projektorer ▶ 1280 x 800 WXGA, LCD, 16:10, 4000 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Laserprojektorer online!"