Epson EB-735FI

Epson EB-735FI
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

Epson EB-735FI

Köpt av:
  • 100% Skola

Interaktiv projektor

Skapa en inverkan på alla arbetsytor med en stor, skalbar och interaktiv projektor som ansluter människor på eller utanför arbetsplatsen.

Förvandla valfria arbetsplatser med denna flexibla och skalbara projektor som ökar samarbetet och produktiviteten och dessutom ger hållbarhet. Oavsett vinklar eller rummets layout kan alla personer uppleva oavbrutet tittande med möjlighet till social distansering, utan den onödiga kostnaden för större projektionsytor med fast storlek.


Flexibilitet är av största vikt med EB-735Fi, med ljusa, stora skalbara bildalternativ upp till 100 tum (eller upp till 110 tum i brett 16:6-format). Till skillnad från de platta motsvarigheterna finns det inga skuggor, reflexer eller blinda fläckar och den ljusstarka laserljuskällan fungerar även när den omgivande belysningen är stark. Interaktivitet via flera bilder samtidigt gör samarbete enkelt och intuitivt, medan en funktion med delad bild kan visa upp till fyra källor på en enda stor bild, vilket undanröjer behovet av ytterligare projektorer.


Visningsupplevelsen är verklighetstrogen, med flera anslutningsalternativ som ger enastående bild- och ljudkvalitet. För att skapa bästa möjliga engagemang ger trådlös anslutning (inklusive bildspegling via Miracast) alla möjlighet att dela innehåll från sina surfplattor, mobiler eller bärbara datorer.


Användare kan kommentera innehåll med penna och (tillval) touch, tillsammans med avancerade whiteboardalternativ. EB-735Fi har även stöd för ytterligare samarbets- och produktivitetsverktyg, inklusive utskrift, lagring och e-post.


Till skillnad från platta skärmar har EB-735Fi flera bildstorlekar och format till en fast kostnad. Den erbjuder dessutom flexibla monteringsalternativ, bilden är bekvämare för deltagare att titta på, den är mer hållbar och bidrar till en mer hygienisk arbetsplats när den används med bakteriedödande whiteboards – fri från fingeravtryck.


Viktiga funktioner

  • Alla rum, alla storlekar: Ljusa, stora bildalternativ upp till 110 tum i 16:6
  • Öka produktiviteten till högre nivåer: Lättanvänt gränssnitt, reaktionssnabb touch som tillval och snabb installation
  • Anslutningsfrihet: Utöka anslutningarna via BYOD-enheter, VC-kameror med mera
  • Fantastisk tillförlitlighet: Underhållsfri laserteknik ger sinnesfrid via fit-and-forget
Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 13,3 cm
  • Kassettens bredd: 35,6 cm
  • Djup: 39,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
"Epson EB-735FI Projektorer ▶ 1920 x 1080 Full HD, LCD, 16:9, 3600 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Laserprojektorer online!"