Epson EB-Z11005

Epson EB-Z11005
*
Inkl. 25% moms

Ungefärlig leveranstid 4-5 dagar
100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
+46 (31) 3088855Endast lokaltaxa debiteras
Allmänna uppgifter

Epson EB-Z11005

Köpt av:
  • 90% Företag
  • 10% Skola

Den svarta Epson EB-Z11005 är en imponerande och mångsidig installationsprojektor för hyresändamål som återger bilder i XGA-upplösning med en ljusstyrka på 11 000 Lumen. EB-Z11005 och kan göra en digital skyltprojektion i stående format (porträtt). Dessutom har den geometrisk korrigering och en Lens-Shift-funktion som gör en flexibel installationsvinkel eller/och en förskjuten placering av projektionsytan möjlig. Projektorn erbjuder dessutom många kalibreringsalternativ och anslutningsmöjligheter bland annat via WiFi (dongle säljs separat) och HDBaseT.

Skarpa bilder med 3LCD-teknologi 
Med 11 000 lumen är Epson EB-Z11005 en mycket ljus projektor med XGA-upplösning. Den höga vita- och färgljusstyrkan i 3LCD-teknologin från Epson ger levande och naturliga färger även i dagsljus, dessutom är den upp till tre gånger ljusare än jämförbara projektorer ifrån andra tillverkare.  

Perfekt för stor mötesrum
Den stora bilden hos Epson EB-Z11005 gör lika imponerande intryck i muséer, som i hörsalar och företagsmiljöer.   

Projektion i stående format (porträtt) 
Med sin förmåga att återge bilder i stående format (porträtt) lämpar sig Epson EB-Z11005 perfekt för digital skyltprojektion. Det stående formatet är bra för evenemang som till exempel modevisning, då det finns litet intresse för landskapsformat.  

Lätt att installera 
Genom sin geometriska korrigering och Lens-Shift funktionen är en flexibel installationsvinkel eller/och en förskjuten placering av projektionsytan möjlig, dessutom har Epson EB-Z11005 många kalibreringsalternativ som Edge Blending, testmönster och Super-Resolution funktionen från Epson.  

Anslutningsmöjligheter
Epson EB-Z11005 innefattar HDBaseT, som gör en prisvärd installation möjlig. En dongle (säljs separat) för en trådlös anslutningsmöjlighet via WiFi ger ytterligare flexibilitet.  

Kortdistansfunktioner
Hörsalar och föreläsningssalar kommer gynnas av den nya och exklusiva ELPLU02-vidvinkelszoomobjektivet. Med detta objektiv kan du ställa upp projektorn närmare till projektionsytan och det är dessutom möjligt av att förskjuta placeringen av projektionsytan.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 19,7 cm
  • Kassettens bredd: 74,1 cm
  • Djup: 53,4 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
+46 (31) 3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz