InFocus INF8600 interaktiv Touchdisplay 4K 86''

InFocus INF8600 interaktiv Touchdisplay 4K 86''
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

InFocus INF8600 interaktiv Touchdisplay 4K 86''

JTouch 00-serien, med sin smala ram, 4K-upplösning, Ultra PinPoint-teknik, integrerade utbildningsfunktioner och den öppna Android 8-plattformen, representerar en helt anpassningsbar allt-i-ett-lösning för undervisning och presentationer.

Otroligt exakt touch

Ultrasnabb infraröd touch med upp till 20 touchpunkter gör det enkelt att komma åt menyalternativ snabbt och enkelt med otroligt intuitiv touch. Använd fingret, handflatan eller den medföljande pennan och samarbeta med många användare samtidigt.

Ultra pinpoint-teknik

Den knivskarpa 1,6 mm noggrannheten skapar en problemfri, verklig upplevelse av att skriva på papper och pixel perfekt text som är läsbar för alla i rummet.

Integrerad mediaspelare

Dela bilder och foton eller spela din favoritmusik - allt direkt från din egen USB-stick via den förinstallerade mediaspelarappen.

Redo att köra

Med den medföljande WiFi-dongeln och InFocus LightCast2-applikationen kan deltagarna säkert ansluta och dela innehåll från upp till 4 datorer, Mac, surfplattor eller smartphones för att förbättra samarbetet och produktiviteten i möten.

Idealisk för affärsapplikationer

Möten är enkla tack vare den integrerade Office Reader. Öppna dina förberedda filer från en USB-enhet och presentera för att få publikens uppmärksamhet. Använd anteckningsverktygen inbyggda i JTouch för att göra anteckningar och spara dem till senare.

Interaktiv whiteboard

Brainstorma, fånga, spara och dela dina idéer på en interaktiv whiteboard utan gränser eller hinder. Använd en komplett samling av digitala pennor, former, linjer och färger för att skapa och rita på en enorm flerfärgsduk. Klistra in, kommentera och spara bakgrunder och bilder på en whiteboard.

Anti-bländande yta

4K-anti-glare säkerställer att skärmen ger en bra bild var som helst i rummet utan irriterande distraktioner från omgivande ljuskällor.

Hög ljusstyrka

De direkta LED-skärmarna erbjuder otrolig ljusstyrka, kontrast, färg och tydlighet och hjälper dig att få ditt meddelande över och interagera med din publik. Tack vare 4K-upplösningen visas dina bilder, texter och videor utmärkt även i stora rum med mycket omgivande ljus.

Användning under hela livslängden

En exceptionell lägsta livslängd på upp till 30 000 timmar med en daglig användning av upp till 18 timmar under nästan 5 år garanterar låga driftskostnader som helt enkelt är fantastiska.

Otrolig prestanda

Användningen av ARM® Coretex ™ quad- och dual core-processorer, 3 GB RAM och 32 GB hårddiskutrymme ger utmärkt prestanda för att köra flera applikationer samtidigt.

Öppen Android-plattform

Expandera och anpassa din plattform med alla Android-applikationer eller spel. Ladda bara ner och installera din favorit interaktiva visningsprogram.

Windows Ready med Intel® OPS-modul (tillval)

Uppgradera och lägg till en Windows 10 OPS för att utöka prestanda med hjälp av utbildnings-, företags- eller Mondopad-samarbetsprogramvara.

Funktioner:

 • 86 ''
 • 3840x2160, 4K Ultra HD, 16: 9
 • Ljusstyrka: 450
 • Kontrast: 5000: 1
 • 20 beröringspunkter
 • Mediaspelare
 • Reflexskydd
 • Öppna Android-plattformen
Dimensioner
 • Höjd: 118,3 cm
 • Kassettens bredd: 199,2 cm
 • Djup: 11,3 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen