LG 48GQ900-B

LG 48GQ900-B
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

LG 48GQ900-B

  • 48 tums OLED-skärm (3 840 x 2 160) med UHD 4K
  • Kontrastförhållande på 1 500 000:1 och HDR10
  • Glansfri och antireflex
  • 4K och 120 Hz via HDMI 2.1
  • 0,1 ms (GtG) svarstid
  • Fjärrkontroll


UHD 4K OLED-skärm med 48 tum

Gaming med visioner

UHD 4K OLED-skärmen erbjuder inte bara den klarhet och realistiska bildåtergivning som är så viktig för spelare, utan även dynamisk kontrast tack vare HDR10. På den 48-tums LG UltraGear™ är du indragen i spelet som om du befann dig mitt i det.

SELF-LIGHTING OLED

OLED med självlysande pixlar visar färgerna rikligt och exakt. Det spelvänliga kontrastförhållandet och den blixtsnabba svarstiden förstärker en fantastisk spelupplevelse.

OLED med ett kontrastförhållande på 1 500 000:1

Tack vare det höga kontrastförhållandet på 1 500.000:1 upplever spelarna färger och visuella element precis som spelutvecklarna tänkt sig.

Glansfri och antibländning

Visa inget annat än spelet

Den bländfria och antibländande monitorn gör att du kan spela med koncentration. Även i omgivande ljus ser du inget annat än ditt spel. Skärmen är också flimmerfri, vilket gör den särskilt behaglig för ögonen.

0,1 ms (GtG) svarstid

Snabbt svarstid

Den 0,1 ms (GtG) långa svarstiden reducerar spökbilder och säkerställer en tydlig visning av objekt, så att du kan njuta av ett smidigt spel med oanade visuella effekter.

120 Hz (överklockning: 138 Hz)

Skärm som reagerar, smidigt spelande

Hastigheten 120 Hz (överklockning: 138 Hz) gör att spelarna snabbt kan se nästa bild och att spelet går smidigt. Spelare kan därmed reagera snabbare på motståndare och skjuta på mål.

Sätt igång med spelandet - med full upplösning

48GQ900 erbjuder en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz (överklockning: 138 Hz) via HDMI 2.1. Spelare kan njuta fullt ut av UHD 4K-upplösning och en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz (överklockning: 138 Hz) via antingen DisplayPort eller HDMI.

NVIDIA® G-SYNC® Compatible

48GQ900 har testats och officiellt utsetts till G-SYNC®-kompatibel av NVIDIA och är den idealiska monitorn för en smidig och avbrottsfri spelupplevelse.

AMD FreeSync™ Premium

Med FreeSync™ Premium-tekniken upplever spelarna sömlösa, mjuka rörelser i högupplösta och snabba spel. Oönskade ljudstörningar och avbrott är nästan helt eliminerade.

Elegant spelestetik

Det sidovända stativet och den ultralätta designen skapar den optimala spelmiljön. Den tar inte upp mycket plats och låter dig spela framgångsrikt i alla rum med tydlig och pålitlig bildåtergivning.

Justera och styra i ett steg

Med UltraGear™-fjärrkontrollen kan du bekvämt justera och styra din bildskärm.

Utömmande ljudupplevelse

Den imponerar också med sina två 20 W stereohögtalare i 48GQ900. Med det 4-poliga hörlursuttaget kan du spela och chatta samtidigt, och DTS Headphone:X ger dig djupare in i spelet med surroundljud.

Prisbelönt användargränssnitt som är utformat för spel

Spelare kan enkelt anpassa inställningar med hjälp av OnScreen Display och OnScreen Control - från grundläggande bildskärmsalternativ till funktionen för anpassade knappar som låter användaren ställa in sina egna genvägar.

LG Calibration Studio

Färger med precision

Optimera färgprestandan med hårdvarukalibrering via LG Calibration Studio för att få ut mesta möjliga av det breda färgomfånget och den stora färgkonsistensen hos LGs OLED 4K-skärm.

Dokumenter
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Produktkunskap och stor erfarenhet gör mig till din kontaktperson.
Ester Hugosson