Logitech MeetUp konferenskamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom

Logitech MeetUp konferenskamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Logitech MeetUp konferenskamera 4K, 13MP, 30fps, 120° FOV, 5x Zoom

MEETUP
Allt-i-ett-ConferenceCam med extra vid bildvinkel och integrerat ljud, perfekt för små konferens- och mötesrum


PERFEKT FÖR MINDRE RUM

MeetUp är Logitechs högklassiga ConferenceCam utformad för små konferens- och mötesrum. Nu slipper alla trängas runt bärbara datorer. Med en extra vid bildvinkel, motordrivet objektiv och RightSight™ automatisk inramning samt ett objektiv för panorering/lutning gör MeetUp varenda plats runt bordet tydligt synlig. Det inbyggda ljudet är optimerat för mötesrumsakustik, så att var och en kan både höras och synas.


ETT BRETT SYNFÄLT FÖR TRÅNGA UTRYMMEN

Logitech® MeetUp ger en anmärkningsvärd videokvalitet i små konferensrum. Den extra vida bildvinkeln täcker enkelt mötesrum där personer sitter på båda sidor av kameran. 4K ultra-HD-sensorn och Logitech-objektivet ger extra skarp klarhet, medan panorering, vinkling och zoomning gör att du snabbt kan fokusera om efter behov.


ATT HÖRA ÄR ATT TRO

MeetUps integrerade ljud är placerat inuti ett patentsökt antivibrationskabinett vilket gör det optimerat för akustik i små mötesrum och ger en exceptionell ljudupplevelse i små rum. En specialanpassad högtalare ser till att mötena låter lika bra som de ser ut. Lägg till förlängningsbar mikrofon för MeetUp för att förlänga ljudets aktionsradie upp till 5 meter.

CERTIFIERAT FÖR BUSINESS

MeetUp erbjuder smidig USB-anslutning till datorer i konferensrum och är certifierat för Skype for Business and Teams, Microsoft Cortana® , är kompatibelt med Cisco Jabber™ och erbjuder förbättrad integration med BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo, Fuze och Zoom. Om din favoritapplikation kan upptäcka en webbkamera kan du använda den med MeetUp.

DESIGNAT FÖR HUR MÄNNISKOR MÖTS

MeetUp är makalöst liten, och den kompakta storleken och de graciösa kurvorna smälter snyggt in i små mötesrum och mindre konferensrum. MeetUp är endast 400 mm (15,75 tum) bred, så den är kompakt nog att montera på en rullvagn, i skåp eller över eller under en skärm.

EXTRA TILLBEHÖR GER MER BEKVÄMLIGHET

Vår kostnadsfria mobilapp (tillgänglig på Google Play och iTunes) förvandlar din smarttelefon eller surfplatta till en fjärrkontroll för MeetUp. Lägg till tillbehör som Logitechs förlängningsbara mikrofon och TV-fäste för olika rumsstorlekar och konfigurationer. Beställ reservdelar vid behov för att hålla allt igång.


5X ZOOM

Se alla, även de närmast kameran

RightSense™-teknik med automatisk inramning

Kompakt design minimerar kablar och röra

Ramar perfekt in presentatörer för att minimera bakgrundsdistraktioner. Zooma in på en whiteboard eller ett objekt så att deltagare på avstånd kan se vad du ser. Tack vare dess avancerade 4K-bildsensor förblir bilden skarp och klar, även när du zoomar in på detaljer.


PREMIUM-KAMERAOPTIK

MeetUp har en briljant konstruerad premium-kameraoptik som fångar en vid bildvinkel utan att förvränga ansikten eller möbler med en ”fisheye”-effekt. Ansikten ser naturliga ut, whiteboard-text förblir läsbar och raka linjer förblir raka.


UTÖKAD AKTIONSRADIE

Logitechs förlängningsbara mikrofon för MeetUp ger större flexibilitet i mötesrumskonfigurationer. MeetUps inbyggda strålformande mikrofoner är optimerade för upp till 4 meter (13,1 fot). För att utöka aktionsradien upp till 5 meter (16,4 fot) lägger du till en förlängningsbar mikrofon. Så oavsett om folk sitter vid ett bord, längs väggen eller står upp, så innebär den förlängningsbara mikrofonen för MeetUp att alla hörs.


BLUETOOTH®-HÖGTALARTELEFON

Redan ansluten på din smarttelefon? Ringer du till en ljudkonferens? Para ihop MeetUp med din smarttelefon eller surfplatta och njut av enastående ljudkvalitet, volym och en aktionsradie som handenheter inte har.


TA KONTROLL

Med MeetUp får du två sätt att rikta in kameran, zooma in och ut, ställa in och spara förinställningar och hantera volym och ljud av. Den medföljande fjärrkontrollen använder radiofrekvenssignaler (RF) för pålitlig och diskret styrning från var som helst i rummet. Eller så kan du ladda ner den kostnadsfria appen Logi Remote (tillgänglig på Google Play och iTunes) för att styra MeetUp med en smarttelefon eller surfplatta.


MÅNGSIDIGT TV-FÄSTE

Logitech TV-fäste för Meetup håller MeetUp ConferenceCam säkert på plats antingen ovanför eller nedanför en plattskärm och fästs vid de branschstandardmässiga VESA-fästpunkterna som finns på de flesta TV-apparater och skärmar.


RIGHTSENSE™-TEKNIK

Den proaktiva tekniken från Logitech RightSense™ gör videomöten enkla och automatiska.® RightSound optimerar den mänskliga rösten och förbättrar konversationsklarheten. RightSight flyttar automatiskt kameran och justerar zoomen så att ingen hamnar utanför bilden, och RightLight hjälper alla att se bra ut på kameran, oberoende av ljusförhållandena.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 8,5 cm
  • Kassettens bredd: 40 cm
  • Djup: 10,4 cm
Rekommenderad
Teknisk information