Beställ den nya Microsoft Surface Hub 2 nu hos visunext

Den framtida arbetsplatsen blir mer individuell, flexibel och riktar sig mot medarbetarnas och teamets önskningar. Teamwork formas genom effektiv kommunikation, kollaboration, flexibilitet och mobilitet.


Microsoft Surface Hub2 - Förbeställ nu

Kontakta oss

Kontakta oss för rådgivning gällande Microsoft Surface Hub 2!
Skriv till oss på info@visunext.se eller ring oss på vår rådgivningstelefon 031 308 88 55 Kontaktblankett Kontaktperson

Den nya Microsoft Surface Hub 2 är konstruerad för denna typ av samarbete och stödjer flera användare samtidigt i Surface Hub 2 Workspace. Alla användare har på så sätt tillgång till samtliga dokument och kan dela samt bearbeta dessa med varandra. Förutom detta har teamet också tillgång till Microsoftprodukter såsom Microsoft Whiteboard, PowerBI, PowerPoint eller Videotelefoni.

Microsoft Surface Hub2

Microsoft Surface Hub 2

Det finns naturligtvis team på olika sätt och i olika storlekar. Kanske har man begränsat utrymme eller så är teamet utspritt över hela världen. För att skapa ett stabilt samarbete i teamet behöver man verktyg som fungerar optimalt i konferensrum, grupprum eller dylikt.


Speciellt framtaget för ert team

Mer än bara en Smart Board eller en interaktiv Whiteboard: Surface Hub 2-produkter är optimerade för ett uppkopplat team som gemensamt kan ta fram innehåll och arbeta produktivt oavsett var alla medarbetare befinner sig. Surface Hub 2-produkter förenar det bästa av Microsoft Tools för samarbete - från Windows och Office till Microsoft Whiteboard och Microsoft Teams.Trådlöst samarbete

Från första idéen till den färdiga produkten utan att missa en enda detalj. På en Surface Hub 2X kan man förbättra ett workflow för gruppen genom optimerade samarbetsfunktioner, exempelvis möjligheten att flera användare kan anmäla sig samtidigt och har tillgång till allt innehåll som har sparats i Cloud.Idealt i varje rum

Med den moderna designen och den intuitiva mjukvaran kan man samarbeta i alla rum. Vi har tillsammans med arbetsplatsexperter från Steelcase utvecklat rullbara ställningar samt lättmonterade väggfästen. På så sätt kan man presentera idéer överallt. Surface Hub 2X passar i alla rum med sina kakel- och rotationsmöjligheter.


* Surface Hub 2S tillgänglig från 2019; Surface Hub 2X tillgänglig från 2020. Det är möjligt att titta på förversioner av produkten; produkter och funktioner kan ändras eller variera beroende på land/region.Microsoft Surface Hub2Microsoft Surface Hub2 - Speciellt framtaget för ert teamMicrosoft Surface Hub2 - Speciellt framtaget för ert team

Microsoft-tillbehör för Surface Hub 2

Surface Hub 2 Camera

Microsoft Surface Hub 2 camera erbjuder enastående möjligheter för videokonferenser och kollaborativt arbete. Kameran har en 4K-upplösning och en bred blickvinkel, så att alla blir delaktiga i mötet. Kameran ingår i leveransen.

Surface Hub 2 Pen

Surface Hub 2 Pen erbjuder möjligheten att använda Surface Hub 2 som interaktiv board. Att författa utkast, kommentera innehåll eller vid brainstorming är pennan ett riktigt bra verktyg. En Surface Hub 2 Pen ingår i leveransen.

Steelcase Roam™ Ståfot

Den mobila Steelcase Roam™ ståfoten gör det möjligt att enkelt förflytta Surface Hub 2 från rum till rum. På så sätt kan displayen användas var man vill. Tack vare dess smala form tar den inte mycket plats och är enkel att skjuta genom dörrar. Steelcase Roam™ är ett valfritt alternativ, även batteripaketet är ett valfritt alternativ.