Optoma EH200ST

Optoma EH200ST
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Optoma EH200ST

Köpt av:
  • 10% Företag
  • 10% Skola
  • 80% Privat

Optoma EH200ST

Knivskarp grafik och kristallklar text.

EH200ST har 1080p-upplösning med ljus och levande grafik. Användaren erbjuds knivskarp grafik och kristallklar text - perfekt för användning i ett klassrum och konferensrum.

Med inbyggd högtalare och två HDMI-ingångar är EH200ST enkel att installera och att använda. Den kan till och med anslutas till en smartphone eller surfplatta med en MHL-kabel, för presentationer av dokument, video och bilder på en stor filmduk direkt från en mobil enhet.

Short-Throw-Projektion
Med ett Short-Throw-objektiv kan denna projektor producera stor bildbredd från ett kort avstånd.

Full HD 1080p
1080p-upplösning ger skarpa och detaljrika bilder av HD-innehåll, utan minskning eller komprimering; perfekt för att titta på BlueRay-filmer och spela videospel.

Fullständig 3D
Denna Optoma-projektor kan visa högkvalitativt 3D-innehåll från nästan alla 3D-källor, inklusive 3D-Blu-Ray-spelare, 3D-radiosändare och den nyaste generationen av spelkonsoler. Stöd för snabb 144 Hz bildåtergivningsfrekvens erbjuder stabila och flimmerfria bilder. 

Hög kontrast
Få mer djup i bilden med en hög kontrastprojektor; med ljusa vita färger och fyllig svärta visas levande bilder och text klart och tydligt - perfekt för företags- och utbildningsanvändning. 

MHL-anslutning
Anslut enkelt projektorn till din smartphone eller surfplatta med en MHL-kabel; nu kan du se och visa presentationer med dokument, video och foto direkt från en mobil enhet. 

Auto Power Off
Det kan finnas tillfällen när projektorn är igång trots att den inte används. För att spara på energi, stänger "Auto Power Off"-funktionen automatiskt av projektorn vid en bestämd tid om den inte används. 

Fantastiska färger 
För levande och verklighetstrogna bilder, integrerar Optoma projektorn Brilliantcolor ™ Multi-färghanteringsteknologi. För en långsiktigt säkerhet och vackra färger garanterar Optoma fem års färgkvalitet med sin färggaranti.

Integrerade högtalare
Komplettera din hemmabioupplevelse med bekvämligheten av en kraftfull integrerad högtalare. Denna inbyggda högtalare erbjuder exceptionell ljudkvalitet, är lätt att att slå på och gör att man inte behöver lägga pengar på externa högtalare.

Lång lamplivslängd
Med en lamplivslängd på upp till 6500 timmar behöver man inte byta ut lampan ofta vilket sänker driftskostnader.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 11,4 cm
  • Kassettens bredd: 31,5 cm
  • Djup: 22,4 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
"Optoma EH200ST Projektorer ▶ 1920 x 1080 Full HD, DLP, 16:9, 2800 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare HD projektorer online!"