Panasonic PT-MZ880 (inkl. standardobjektiv), svart

Panasonic PT-MZ880 (inkl. standardobjektiv), svart
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen
031 308 88 55
Allmänna uppgifter

Panasonic PT-MZ880 (inkl. standardobjektiv), svart

Köpt av:
  • 100% Företag
  • Laser LCD, 8 000 lumen, WUXGA
  • Kompakt, lättviktigt hölje med extremt tyst drift (26 dB)
  • Brett objektivförskjutningsområde och ultrakorta objektiv för utökade installationsalternativ
  • Funktion för kantblandning för mångsidig rumsdesign
  • Hög hållbarhet tack vare låg energiförbrukning och tvättbart ekofilter.
  • inkl. ET-ELS20 standardobjektiv


Optimalt anpassad ljusstyrka och färgåtergivning

Den förbättrade optiska enheten ger ett harmoniskt samspel mellan hög ljusstyrka och levande färger för en tydlig bild även i starkt upplysta rum. Rätt visningsläge kan hittas för varje innehåll och projektionsyta, och tack vare dynamisk optimeringsteknik anpassas återgivningen kontinuerligt till de omgivande förhållandena. Så din publik kan njuta av en behaglig bildkvalitet utan att behöva släcka ljuset i rummet.

Dynamisk kontrast

För att på bästa sätt matcha uppspelningsinnehållet eller miljön analyserar Dynamic Contrast ingångssignalen för varje bildruta och justerar ljuskällans utgång i enlighet med scenens kontrastkrav. Detta ökar inte bara den totala kontrastnoggrannheten, utan gör också scener med frekventa växlingar mellan ljusa och mörka bilder mer exakta.

Detail Clarity Processor 4

En egenutvecklad krets analyserar varje video bild för bild för att visa detaljer med kristallklarhet. Data extraheras från fyra frekvensband i signalen med hjälp av olika algoritmer. Detta gör det möjligt att skärpa och korrigera konturer och minska brus - för knivskarp textvisning och bättre detaljupplösning i video och grafik.

Flexibel design för alla utrymmen

Diskreta kapslingar

Tack vare sina nya eleganta höljen smälter projektorerna obemärkt in i rumsmiljön. De svarta infällda baserna gör att sido- och frontpanelerna ser smalare ut. Den diskreta designen, den tysta driften och den skarpa återgivningen av innehåll gör att det är projektionen (inte projektorn) som fångar ögonen. De svarta modellerna är idealiska för diskret användning i mörkare miljöer, t.ex. museer.

Fördjupande upplevelse utan buller

Lektioner, möten och konferenser hålls allt oftare online. Projektorns volym får inte störa pågående samtal eller distrahera från det innehåll som visas. En tyst projektion hjälper dig också att koncentrera dig på det viktigaste. PT-MZ880-serien har ett tyst läge som ger ett driftsljud på endast 26 dB (PT-MZ780/MZ680) eller 28 dB (PT-MZ880). Detta hjälper dig att öka publikens uppmärksamhet och produktivitet - oavsett om den är på plats eller virtuell - och skapa en mer uppslukande upplevelse för museiinstallationer.

Stöder 4K-signalinmatning för din systemstruktur

PT-MZ880-serien är kompatibel med 4K-ingångssignaler och stöder 4K/60p-video via HDMI-ingångar eller DIGITAL LINK-anslutning. När projektorerna integreras i befintliga 4K-kompatibla systemstrukturer är den här funktionen särskilt användbar. Men det eliminerar också behovet av externa omvandlare eller omkodning av källan i de fall där samma 4K-signal måste överföras till ett nätverk av slutenheter med olika upplösningar.

Tre HDMI-ingångar stöder CEC-kommandon

HDMI-ingångarna är kompatibla med styrsignaler från en CEC-kompatibel komponent, så att du kan styra projektorn helt och hållet via fjärrkontrollen till motsvarande källanordning. När en kompatibel enhet, t.ex. det trådlösa presentationssystemet PressIT (tillval), är ansluten till projektorn via HDMI, slås projektorn automatiskt på från standby och startar uppspelningen med en knapptryckning.

Separata LAN- och DIGITAL LINK-anslutningar

Du kan styra projektorerna i MZ880-serien via en dedikerad LAN-port eller en HDBase-T™-baserad DIGITAL LINK-anslutning. Båda alternativen stöder 100Base-TX- och 10BaseT-kompatibla styrsignaler via Panasonic-, Crestron Connected™-, AMX- och Extron®-applikationer. När den styrs via LAN kan DIGITAL LINK överföra video över långa kabelförbindelser på upp till 150 meter.

Motoriserade objektiv som tillval: nytt objektiv för ultrakort avstånd.

PT-MZ880-serien har ett motoriserat zoomobjektiv (1,61-2,76:1) och stöder en mängd olika fasta och zoomobjektiv som tillval för önskad positionering av projektorn. Bland de valbara objektiven finns ET-ELU20, ett nytt objektiv för ultrakorta avstånd med nollförskjutning. Detta gör projektorserien idealisk inte bara för utbildnings- och företagsmiljöer utan även för museiutställningar. När den används med ett kompatibelt motorobjektiv kan zoom, fokus och V/H-objektivförskjutning justeras via projektorns fjärrkontroll eller via appen Smart Projector Control.

Kompatibilitet med appen Smart Projector Control

Smart Projector Control är en fjärrstyrningsapp för iOS- och Android™-enheter som gör att du kan justera, styra och övervaka upp till 64 projektorer individuellt eller samtidigt från var som helst inom trådlöst nätverksområde. Du kan använda appen för att slå på eller stänga av projektorn, välja en ingångssignal och justera projektorns OSD-menyinställningar från enhetens pekskärm när projektorn är i standby eller när slutaren är aktiverad.

Inbyggd geometrijustering och kantutjämning

Integrerad geometrijustering kan styras från projektorns fjärrkontroll och gör att du kan korrigera distorsion när du projicerar bilder från besvärliga vinklar eller på böjda eller oregelbundna ytor. Sfäriska, cylindriska eller andra komplexa avvikelser kan kompenseras utan att det behövs en extra dator.

Det är också möjligt att blanda sömmarna på intilliggande projektioner och justera deras ljusstyrka i enlighet med detta.

Geometry Manager Pro programvara med gratis rutnät

Geo Pro för Windows® PCs utökar funktionaliteten hos den integrerade geometrijusteringen och tack vare Free Grid blir även komplexa korrigeringar en barnlek. Ett rutnät placeras på projektionsbilden för att forma om förvrängda områden genom att justera positionerna för kontrollpunkterna i korsningarna mellan rutnätlinjerna. Rutstorleken kan väljas för att matcha kornstorleken (2 x 2 till 11 x 11 linjer) och arbetets utveckling sparas automatiskt, så att du smidigt kan växla mellan olika rutupplösningar. Dessutom kan färgen på rutnätlinjerna och kontrollpunkterna justeras så att de framträder tydligt i projektionsbilden.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 19 cm
  • Kassettens bredd: 56,1 cm
  • Djup: 43,7 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031 308 88 55
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Jacob WIrsen
"Panasonic PT-MZ880 (inkl. standardobjektiv), svart Projektorer ▶ 1920 x 1200 WUXGA, LCD, 16:10, 8000 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Laserprojektorer online!"