Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00 m

Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00 m
*
Inkl. 25% moms
Kabellängd Tillgänglighet Pris
1,5 m

5 m

3 m

2 m

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
031-3088855
Allmänna uppgifter

Purelink HDMI/DVI Kabel - Cinema Serie 5,00 m

Artikelnummer: 1920398

Professionell kvalitet
Med en PureLink produkt väljer du alltid en förstklassig professionell kvalitet. PureLink HDMI-kablar möter utmaningen att överföra perfekt bilder och ljud även vid de högsta datahastighet. Våra HDMI-kablar är optimerade till kraven i HDTV, så inga pixelfel kan väntas.

Högkvalitativa material och skyddslager i tre lager
En hög renhet av halvledarteknologi skapar de bästa försättningar för ett fel- och störningsfri signalöverföring i denna PureLink kabeln. De välsittande 24kt guldpläterade pluggar säkerställer en perfekt anslutning.

Känna och se till perfektion
För Cinema-serie har kontakterna reviderats praktiskt. De är utrustade med en speciellt fack och ett stift i toppen, så att du aldrig förlorar kontakten. Utseendet på kablar och förpackningar har reviderats till dagsläget och framtidsinriktat.

Den nyaste generationen
Den högkvalitativa PureLink HDMI-kabeln i Cinema-serien uppfyller de senaste HDMI-specifikationen, för så fort det finns nya funktioner eller uppdateringa, kan de genomföras omdelbart av PureLink. Denna kabeln överensstämmer med den senaste standarden, HDMI High Speed med Ethernet Channel. De ursprungliga namn, såsom HDMI 2.0 beskriver inte en ny kabeltyp och är därför inte längre tillåtet, men kablarna i Cinema-serien uppfyller standarderna i den nya standarden.

HighSpeed HDMI med Ethernet Channel
Den senaste HDMI-standarden är en riktig allroundmaskin. De viktigaste nyheterna är den utökade bandbredden på 18 gigabyte per sekund och det ger mer uppnåeliga upplösningar upp till 4096x2160p vid 60Hz och den första gången för att stödja upp till 32 ljudkanaler på 1536kHz. Dessutom kommer den nya generationen också inbyggt stöd för den första 21:09 biografformat och erbjuder en direkt synkronisering av video- och ljudströmmen.

Enormt ökad bandbredd
Bandbredden för den tidigare HDMI-standarden 1.4 har ökat markant i den här senaste 2.0 versionen, från 10,2 till 18 gigabyte per sekund. Detta är särskilt viktigt för överföringen av extremt högupplösta videodata vid 60 Hz uppdateringsfrekvens. PureLink Cinema-serien stöder denna nya standard och är framtidssäker.

HDMI Ethernet kanal
Ethernet kanalen i HDMI-kabeln är en ny funktion i HDMI 1.4 standarder. Med Ethernet kanalen kan IP-baserad underhållnings enheter såsom TV-apparater, digitalboxar och spelkonsoler som används i hemnätverket och kan därför användas även som internet, utan att kräva ytterligare kablar.

HDMI Audio Return kanal
Den också ARC eller Audio-Return-kanal som det heter ersatte vi Ethernet kanal med annan kabel för hemmabiobruk. Returkanalen sänder den digitala ljudsignalen på efterfrågan via HDMI-kabeln till AV-receiver. Detta sparar förbindelse med en separat Toslink kabel.

Funktioner för alla 3D-TV-teknologi
TV-tillverkare använder olika tekniker för att skapa 3D-innehåll via HDMI till tv-spel. PureLink HDMI-kabeln för Cinema-serien stöder alla tillgängliga 3D-tv-teknologi.

Bakåtkompatibel
Denna PureLink HDMI Kabel är bakåtkompatibel med alla tidigare HDMI-versioner. Så du behöver inte oroa dig att över vilken HDMI-version som de anslutande enheter har.

Rekommenderad användning
Optimal för användningen av två HDMI-enheter med HDMI-A anslutning. Till exempel PC, DVD, BlueRay-spelare, Playstation3, Playstation4, Xbox360, Xbox One till LCD-TV, LED-TV, Plasma-TV, projektor. Denna kabel stödjer alla HDMI-versioner.

Sändande av ljud- och videodata
Optimerad för digitala HDTV signaler - FullHD 1080p, 1440p, 1600p, 2160p/60Hz, 4Kx2K. Med Deep Color och x.v.Color. Överför alla data från HDMI Protokoll som CEC, HDCP och EDID. Överför alla digitala ljudformat som 7.1, DTS-HD Mater Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital, DTS, DVD Audio, LPCM, SACD, MPCM. Upp till 32 ljudkanaler på 1536 kHz.

Dokumenter
Dimensioner
  • Djup: 500 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031-3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz