Purelink WHD030-V2 Wireless Extender for HDMI

Purelink WHD030-V2 Wireless Extender for HDMI
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
031-3088855
Allmänna uppgifter

Purelink WHD030-V2 Wireless Extender for HDMI

Artikelnummer: 1920438

ProSpeed HDMI Wireless - WHD100-V2

Även 1 gör 2 - wireless HD finns nu i tillgänglig i version 2.0!

Den högkvalitativa Wireless HD setet WHD030-V2 och WHD100-V2 från PureLink ersätter den ursprungliga systemet WHD100 genom två samtidiga alternativ. Dessa möjliggöra en trådlös, okomprimerad och fördröjningsfri överföring av Full HD-videosignaler och är genom en praktisk alternativ för fastinstallerad HDMI-kabel.

Idéen bakom produkten:
Med WHD030-V2 erbjuder vi en prisvärd alternativ för urprunglig WHD100, den arbetar med en HDMI-sticka som sändare, med varianten WHD100-V2 en förbättrad version av sin föregångare, och tack vare integrerade växlare stöder den två HDMI ingångar och kopplar om.
Med den inbyggda vidarebefordran-funktionen i sändaren WHD100-V2 kan även som huvud- och även på den sekundära bildskärmen få samma signal.

WHD030-V2 är platsbesparande version av WHD100-V2. Sändaren är en HDMI-sticka, perfekt lämplig för användning med mobila enheter, eftersom den inte kräver extern strömförsörjning och på så sätt kan transporteras med mobila enheter. Dessutom kan du ansluta sändaren även i en USB-port som strömkälla, beroende på energiinställning av mobilenheten. Detta möjliggör användning av källenhet vid vilken plats som helst i rummet. Detta gör även att ingen direkt planering för att kablarna ska löpa längs väggen, eller var platsen för enheten är fast installerad. Dessutom är mottagaren vid användandet av båda modellerna mindre än den föregångna modellerna och därmed även lättare att stuva bort.

Kombinationen hos båda modellerna hamnar en ytterligare extrafunktion, som har allt!
Om sändar-stickan WHD030-V2 anslutes i HDMI-utgången på WHD100-V2 kan en av de två HDMI- insignalerna trådlöst skickas till två olika Displayer/projektorer. Så kan alla tillgängliga inmatningsenheter trådlöst anslutas till upp till två sänkor.

I leveransen ingår fjärrkontroll som möjliggör dessutom tillåter enkel omkopplare växla mellan båda källenheter, som är ansluten med sändaren WHD100-V2.

Därmed är inte bara själva videosignalsanslutningen osynlig, utan även själva enhetens hölje, modulen på baksidan ger möjlighet för väggmontering och en standard stativfäste för att fästa den bakom en bildskärm.

IR-förlängningskabel som ingår i leveransen ger en optimal tillgänglighet för fjärrkontroll av sändaren, även vid dold montering.

Egenskaper

- High Speed dataöverföring på 4,9 - 5,9 GHz frekvens för 3D och HDTV upp till 1080p
- Trådlös dataöverföring i upp till 20 meter
- Integrerad 2 x 1 switcher för 2 HDMI ingångar
- Ytterligare HDMI utgång för sändare (genom slingning / loop through)
- Inklusive fjärrkontroll och IR-extender-kabel
- Litet monteringsdjup möjliggör installation bakom er platt-TV
- Inklusive väggmonteringsset, stativgänga tillgänglig
- Ingen ytterligare driftinstallation är nödvändig

Dokumenter
Rekommenderad
Teknisk information
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031-3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz