Sony VPL-FW60

Sony VPL-FW60
*
Inkl. 25% moms

Ungefärlig leveranstid 4-5 dagar
100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
+46 (31) 3088855Endast lokaltaxa debiteras
Allmänna uppgifter

Sony VPL-FW60

Köpt av:
  • 100% Företag

Sony VPL-FW60

Väck dina presentationer till liv - inte bara med imponerande ljusflöde, men även med flexibel integration och kraftfulla bildfunktioner.

VPL-FW60 är idealisk för ett brett spektrum av företag, utbildnings- och underhållningsprogram.
Den energieffektiva högtryckslampan (HPM) och den moderna BrightEra 3LCD-projektor-motorn från Sony tillhandahåller högkvalitativt ljus och skarp WXGA-upplösning för bilder med en maximal ljusstyrka på 5200 lumen. Denna kapacitet skapar rika, stabila färger. Teknik såsom Reality Creation och kontrastoptimering ger fin inställning av bildkvaliteten, vilket säkerställer att varje presentation ser iögonfallande tydlig och autentisk ut.  

VPL-FW60 med elegant design och diskret utseende.
Ren kabelhantering och låg ljudnivå, VPL-FW60 passar smidigt in i praktiskt taget alla miljöer - från utbildningsmiljöer och företag till institutioner för medicinsk utbildning eller offentliga organisationer, samt besöksmål och försäljningsställen. Installera projektorn på vilket håll du vill även liggande på sidan eller upp och ned. Tack vare den användarvänliga menyn, är drift och installation enkel.  

Mycket hög bildkvalitet med Sony BrightEra 3LCD-projektor motor.
Kombinationen av energieffektiva  högtryckslampan (HPM) och den beprövade BrightEra 3LCD-projektormotorn från Sony gör ljusstyrkan hög, med en bild på 5200 lumen med levande och naturlig färgåtergivning.  

Modern teknik för att finjustera bildkvaliteten.  
Den moderna bildbehandlingstekniken för hemmabioprojektorer från Sony säkerställer optimering av bildkvalitéten. Med tekniken "Reality Creation" som med hjälp av en kraftfull databas för mönstermatchning optimera de enskilda pixlarna, skapar en vidare optimering där de mörka och ljusa områden i en bild aktivt analyseras och finjusteras så höjdpunkter och djup svärta uppnås.   

Skarp WXGA bildkvalitet.   
PC presentationer eller videoklipp kan ses med en WXGA-upplösning (1280 x 800) vid 16:10.  


Enkel automatisk filterrengöring  

I centrum står imponerande bilder istället för tidskrävande underhållsåtgärder, inklusive automatiserat rengöringssystem där dammet avlägsnas efter 100 timmar, energibesparande dimmer-funktion som gradvis minskar ljusstyrkan och strömförbrukningen när projektorn är inte används aktivt - utan att kompromissa med bildkvaliteten. Ljusstyrkan kan omedelbart återställas när det behövs.  

Stort Lens Shift intervall 
Tack vare de mångsidiga anpassningsalternativen och Lens-Shift funktion kan du styra projektorn så att den kan installeras nästan var som helst: nära taket eller horisontellt förskjuten. Standard zoomobjektiv ingår och brett utbud av objektiv erbjuds. Flexibiliteten i installationen ökas ytterligare eftersom ett stort utbud finns på kompatibla objektiv, med vilka projektorn är de facto redo för alla rumsstorlekar och alla projektionsbehov. Bajonettfattning med snabbkoppling ger ett mycket snabbt och enkelt byte av objektiv.  

HDbaseT-stöd  
Installation och anslutning präglas av större enkelhet och lägre kostnad, eftersom digital överföring av HD-video och ljudinnehåll samt överföring av nätverks- och styrdata över en enda ethernet-kabel är möjlig.  

Överdimensionerad display med  Edge Blending.  

Bilderna från flera projektorer kan kombineras sömlöst med exakt färgbalans för företag eller utbildningsinstitutioner.

Projektion på ojämna ytor med Image Warping.  
Bildgeometri är självkorrigerande så du får inga problem med konvexa eller konkava ytor, utan får en naturtrogen bildprojektion. Hörn och kanter kan justeras enkelt med den medföljande fjärrkontrollen och menyerna på skärmen.  

Tyst drift
Fläkten har ett lågt brus som ger en diskret, problemfri drift i tysta miljöer som museer, gallerier eller föreläsningssalar. Elegant, tilltalande design som smälter in i miljön. Det stilrena utseende understryks av ett terminallock, som döljer samtliga sladdar försvinner.  

Bildläge  
Projektorn ger fantastiska bilder i alla förhållanden. Välj mellan bildlägen Standard, Dynamic, ljusstyrka Priority eller Multiscreen för att uppnå optimal bildkvalitet.  

Enkel installation med lättanvända installationsmenyn.  

Justera inställningarna på projektorn, inklusive Image Warping och Edge Blending, enkelt med fjärrkontrollen.  Projektion av två bilder sida vid sida   Projicera bilder samtidigt på två ingångar: Den här funktionen är användbar och perfekt för videokonferenser och medicinska kurser, i vilken två bilder som ska visas samtidigt.

Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 16,9 cm
  • Kassettens bredd: 46 cm
  • Djup: 51,5 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
+46 (31) 3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz