Planera ditt köp med oss.

Utnyttja vårt breda "Know How" för att inreda ditt konferensrum, mediarum eller hemmabiosystem modernt och enligt dina önskemål och behov. Även för större projekt hos offentliga institutioner, företag och koncerner ger vi kompetent guidning från första början. Du får alltid en egen kontaktperson tilldelad, som tillsammans med dig arbetar fram en perfekt lösning. Planering, rådgivning och offerter är givetvis helt kostnadsfritt. Vi gillar mycket utmaningar! Testa oss och kontakta oss redan idag.

 

Konferensrum

Varje konferensrum har sina egna utmaningar. Man kan inte alltid mörklägga, så därför har vi även utvecklat lösningar för ljusa rum. För både korta avstånd och extremt stora rum kan vi erbjuda lämpliga projektorer. Vid dessa installationer kan även anslutningsprolem uppkomma. Vi noterar detta redan vid rådgivningen, så att hänsyn tas till alla viktiga aspekter innan ett köp görs.

Kontakta oss för rådgivning

 

 

Hemmabiorum

En perfekt hemmabioupplevelse kan bara garanteras med bra planering. Med alla projektorer som finns på marknaden är det inte lätt att få en överblick och hitta projektorn som passar bäst för en. Vi hjälper dig att hitta ett passande urval, ger råd kring vilken slags projektor som passar dig bäst och hjälper till med planering efter hur rummet ser ut. Ett separat hemmabiorum ställer helt andra krav än ett vardagsrum. Låt oss få hjälpa dig!

Kontakta oss för rådgivning

 

Restaurang och bar

Speciella krav måste tas hänsyn till. Inte alla projektorer är avsedda för en bar eller restaurang. Vi har erfarenhet med att utrusta restauranger och vi vet vad som krävs. Speciellt om det gäller konstant användning av projektor under längre period måste man noga överväga valet av projektorn. Utnyttja vår erfarenhet och investera i en utrustning som passar till din lokal. Erbjud din gäster mer underhållning för en utmärkt upplevelse!

Kontakta oss för rådgivning

 

 

Klassrum

Elever står i centrum för all inlärning i skolan. Så har det alltid varit, men idag är undervisningen mer interaktiv. Vårt mål är att utrusta klassrum med teknik, som inte leder till användarproblem, utan som kan användas av varje elev, allt efter behov. Extra robusta projektorer och utvalda kraftiga tillbehör för den dagliga verksamheten i skolan skyddar mot vandalism. Låt oss hjälpa dig av valet av utrustning, och gå ett steg längre mot en interaktiv och modern utrustning i undervisningen.

Kontakta oss för rådgivning