ViewSonic PRO8530HDL

ViewSonic PRO8530HDL
*
Inkl. 25% moms

Ungefärlig leveranstid 4-5 dagar
100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
+46 (31) 3088855Endast lokaltaxa debiteras
Allmänna uppgifter

ViewSonic PRO8530HDL

Köpt av:
  • 50% Företag
  • 50% Skola
ViewSonic PRO8530HDL

Pro8530HDL är utrustad med en centrerad lins, ett slutet chassi och olika funktioner för skräddarsydd installation, inklusive vertikal lens-shift, 1,6 x optisk zoom, horisontell- och vertikal keystone korrigering samt 4-corner correction. Pro8530HDL är den perfekta lösningen för Professionella AV projektioner för stora event.

Med “Flex-In” Design (flexibel installation) kombinerar Pro8530HDL en inituitiv form med hög flexibilitet och effektiv inriktining, således är den en idealisk installationsprojektor. Pro8530HDL är utrustad med 5200 lumen och Full-HD upplösning, inklusive SuperColor™ och SonicExpert®  teknologier som erbjuder en professionell audiovisuell upplevelse. Den har ett lock som öppnar på båda sidor, 4x HDMI-anslutning (varav 1 MHL) och inituitiv PortAll® för valbara HDBaseT-lösningar (kostnadseffektiv möjlighet av överföring från High-Definition-Audio och videodata över långa sträckor) och trådlösa donglar.

Stängt chassi, dammfritt och klar bildkvalitet
Det stängda chassit förhindrar yttre påverkan från damm eller fuktighet in i belysningssystemet vilket skapar förutsättningar för tillförlitlighet och långsiktig använding med skarp skärpa.

Lens-shift
Utan behov av verktyg kan linsförskjutningen styras med ett smidigt hjul för vertikal anpassning utan förlust av optisk kvalitet. Denna funktion möjliggör en flexibel placering av projektorn, specfikt vid svåra installationer. 

1,6x optisk vidvinkel zoom
Med sitt objektiv med 1,6 x optisk zoom erbjuder LightStream projektorn flexibla installationsmöjligheter med många möjliga projektionsavstånd. Med ett zoom-objektiv kan bilder framtällas upp till 60% större i jämförelse med tillgängliga projektorer med fixerade fokus-objektiv.
Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 14 cm
  • Kassettens bredd: 47 cm
  • Djup: 31,6 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
+46 (31) 3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz