Vision TC2 HDMITP HDMI-Over Twisted Pair

Vision TC2 HDMITP HDMI-Over Twisted Pair
*
Inkl. 25% moms

Allmänna uppgifter

Vision TC2 HDMITP HDMI-Over Twisted Pair

Artikelnummer: 2660144

Vision TC2 HDMITP HDMI-Över Partvistad

Sänder HDMI-signaler upp till 30 m med CAT5e-kabel (CAT6 50 m)

  • Stöder 1080p (1920 x 1080) och 3D (30Hz)
  • Nätaggregat krävs på båda sidorna

Tack vare "Techconnect Twist“-produkter från Vision kan olika signaler över en standardmässig, oskärmad CAT5e- eller CAT6-kabel överföras över långa avstånd. Som uppsättning av sändare och mottagare erbjud en möjlighet av "TC HDMITP“ användandet en prisvärd och flexibel UTP-kablar (oskärmad partvinnad kabel) för överföring av HDMI-signaler mellan datorn och bildskärmen.

Snabb montering
Installatörer kan dra nytta av i byggnader som är fullt utrustade med nätverkskablar. Om du redan har en CAT5-kabel som är tillgänglig går installationen mycket snabbt.

Techconnect-Modul
Sändaren ser på framsidan ut som en vanlig TechConnect HDMI-modulen och ger en ren Clip-in-installation. 3D stöds också vid 30 Hz..

HD-upplösning
HDMITP stöder upplösningen på upp till 1080p (1920 x 1080) med 60 bilder per sekund. Också 3D stöd vid 30 Hz.

Kabellängd
För en signal med en upplösning på 1920 x 1080 kan CAT5e-kabel vara upp till 30 m långa. Med CAT6-kablar kan denna rekommenderade maximala expanderade längden vara upp till 50 m. I standardupplösning på 1280 x 800, kan kabellängden vara högre på grund av den lägre erforderliga bandbredden: 50 m med CAT5e-kabel och 60 m CAT6-kabel. 

Dubbel strömförsörjning
Det ingår i leveransen två strömkablar - en för sändaren och en för mottagaren. Den komplexa HDMI-signalen använder alla fyra kanalpar i CAT5e- eller CAT6-kablar, så det är inte möjligt att kabeln också använder strömförsörjningen. 

HDCP-stöd
Versionen 1.2 från HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) stöds fullständigt. HDCP-Autentiseringen är en utvecklad teknologi från Intel, med denna förhindras kopiering av digitalt innehåll vid transmissionen genom kabel.

EDID
EDID-balansen (sk. handskakning) stöds fullständigt, så att utgångsenheten kan leverera den ursprungliga upplösningen. Vid sändaren, är en återställningsomkopplare anordnad, vilken kan tryckas in för att hämta information från displayenheten när den ersätts.

Användarvänlig
I jämförelse med långa HDMI-kablar är nätverkskabel enklare att använda: du har en smalare böjningsradie, är tunnare och lättare att helt enkelt dra ur och enklare att stänga av. 

Dokumenter
Rekommenderad
Teknisk information