XGIMI Halo+

XGIMI Halo+
*
Inkl. 25% moms

100 % personlig rådgivning
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
031-3088855
Allmänna uppgifter

XGIMI Halo+

Köpt av:
  • 100% Privat

Nya gränser för bärbara projektorer

Halo+ överträffar de flesta bärbara projektorer, vilket gör den till vår ljusstarkaste, mest avancerade och helt bärbara projektor någonsin! Med ett kraftfullt inbyggt batteri, 1080p FHD och världens smartaste skärmanpassningsteknik ger Halo+ den förstklassiga visuella upplevelse du behöver när du är på språng.

Den ljusaste projektorn i sin klass

Med Halo+ får du briljant 1080p FHD och LED-drivna hyperfokuserade 900 ANSI-lumen[1] i ett kompakt paket. Oavsett om det är spelkvällar med familjen eller filmer i trädgården, gör Halo+ alla dina projekt otroligt ljusare.

Den ultimata följeslagaren för varje äventyr

Den ultraportabla Halo+ erbjuder överlägsen teknik, ett integrerat 59 W-batteri och minimalistisk design i ett, vilket ger dig spektakulär storbildsunderhållning när du är på språng. Med 2 timmars speltid blir nästa campingresa helt enkelt enastående.

Ljud i toppklass

Den fantastiska upplösningen i Halo+ kombineras med två Harman Kardon-högtalare på 5 W som ger ett rent, förvrängningsfritt hi-fi-ljud med riklig basåtergivning. Förhöj enkelt karaokekvällen genom att spela upp din favoritmusik via Bluetooth-anslutning.

Låt Halo+ göra jobbet åt dig

Vår branschledande ISA-teknik (Intelligent Screen Adaptation) förenklar användarupplevelsen och installationen. Utrustad med överlägsen processorhastighet och tränad AI som har testats i otaliga skärmtester, startar Halo+ upp och justerar skärmen perfekt på några sekunder!

Fascinerande i en enorm skala

Vår 3D-funktion erbjuder djupgående djupuppfattning och bildfusion tack vare DLP-teknik av biokvalitet som används i de flesta biografer runt om i världen. Med Halo+ kan du enkelt installera en 200-tums skärm och njuta av 3D-innehållet när som helst och var som helst.

Fantastisk prestanda

Den inbyggda 60 Hz-tekniken för rörelsekompensation (MEMC) använder en särskild algoritm för att ge extremt låg bildoskärpa och låg latenshastighet. Även i hettan av en sportkamp förblir bilden otroligt skarp och tydlig.

Förföriskt lysande färg

HDR10+ är fullmatad med dynamisk metadata som skapar bild efter bild med högt kontrastförhållande och fenomenalt färgdjup. Njut av realistiskt definierade vita och mörka färger, perfekt för romantiska filmkvällar på stranden.

Oöverträffad visuell klarhet

Teknikentusiaster kommer att älska hur vår avancerade bildmotor, X-VUE 2.0, kraftigt ökar klarheten och färgdetaljerna och visar ultraklara, verklighetstrogna bilder som är tillräckligt fängslande för att du ska kunna fördjupa dig i ditt favorit-tv-innehåll utomhus.

Utformad för att förbättra ditt spelande

Game Mode Boost kombinerar enastående upplösning och ljud med höga bildfrekvenser och låg latens för att du ska kunna vara med i alla grafikintensiva spel. Med HDMI 2.0, USB 2.0 och hörlursuttag är Halo+ redo för allt.


Dokumenter
Dimensioner
  • Höjd: 11,35 cm
  • Kassettens bredd: 14,5 cm
  • Djup: 17,15 cm
Rekommenderad
Teknisk information
Projektionsytaberäkning
Personlig kontaktperson
Din personliga specialist planerare
100 % personlig rådgivning
031-3088855
Fantastiska projektorer kräver kvalificerade råd.
Louise Schultz
"XGIMI Halo+ Projektorer ▶ 1920 x 1080 Full HD, DLP, 16:9, 900 Lumen | Shoppa hos visunext.se ✓ vidare Full HD projektorer online!"