I den här kategorin hittar du ett stort urval av högkvalitativa skärmdukar för privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner som skolor. Vi erbjuder dig ett brett utbud av dukar i olika storlekar och utföranden som är idealiska för projektioner av alla slag.

Bildskärmsdukar är en viktig del av alla projektioner och ger en slät och plan yta på vilken den projicerade bilden visas tydligt. Oavsett om du planerar en filmkväll hemma, ger en presentation på kontoret eller håller en lektion i skolan är våra projektionsdukar den perfekta lösningen för dina behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av dukar, inklusive projektordukar som har utvecklats speciellt för användning med projektorer. Dessa dukar kännetecknas av hög bildkvalitet, ljusstyrka och kontrast, vilket ger en oförglömlig bildprojektion. Vår monteringsservice hjälper dig att installera din nya skärmduk snabbt och enkelt, medan vår leveransservice ser till att din produkt kommer fram snabbt och säkert.
När du ska välja rätt duk för dina projektioner är det viktigt att tänka på storleken och i vilken miljö du ska använda duken. Vissa av våra dukar är lämpliga för utomhusbruk, medan andra är optimerade för inomhusbruk. Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta duken för dina behov.

Sammantaget erbjuder vi dig ett brett sortiment av dukar och tillbehör samt en förstklassig service. Om du letar efter den perfekta duken har du kommit till rätt ställe. Vi ser fram emot att ta emot din beställning!