Välkommen till visunext - din expert på ljud- och videoprodukter. I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av högkvalitativa 3D-glasögon och 3D-shutterglasögon för en imponerande hemmabioupplevelse. Vad är 3D-glasögon och hur fungerar de?
3D-glasögon är specialglasögon som gör det möjligt för tittaren att se stereoskopiska bilder i 3D. De fungerar genom att visa bilderna separat för varje öga, vilket skapar en 3D-upplevelse. 3D-glasögon är nödvändiga för att utnyttja den fulla potentialen hos 3D-TV-apparater och 3D-projektorer.
Du hittar olika typer av 3D-glasögon i vår onlinebutik, t.ex. de populära 3D-shutter-glasögonen. Dessa glasögon är utrustade med en mekanism som växelvis öppnar och stänger linserna för att skapa en 3D-bild. Det finns också passiva 3D-glasögon som fungerar utan elektronik. Dessa glasögon använder speciella polariserade linser för att skapa en 3D-bild. Vilka glasögon du väljer beror på dina behov.
När du köper 3D-glasögon bör du vara uppmärksam på olika faktorer. Kompatibilitet är naturligtvis viktigt - se till att glasögonen är kompatibla med din 3D-TV eller projektor. Batteritid och vikt är också viktiga faktorer, särskilt om du vill njuta av 3D-filmer eller spel under en längre tid. I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av 3D-glasögon som uppfyller dessa krav. Förutom våra högkvalitativa 3D-glasögon erbjuder vi även lämpliga tillbehör som ersättningslinser och rengöringsdukar för att se till att dina glasögon alltid är i perfekt skick. Våra experter hjälper dig gärna att välja rätt 3D-glasögon och svarar på alla frågor du kan tänkas ha.
Allt som allt erbjuder vi på visunext ett utmärkt urval av 3D-glasögon och tillbehör så att du kan njuta av bästa möjliga 3D-upplevelse. Våra 3D-shutterglasögon är kompatibla med de flesta 3D-TV och projektorer och erbjuder utmärkt 3D-visning med hög kontrast och färgprecision, samt en monterings- och leveransservice för att göra ditt liv så enkelt som möjligt. Besök visunext - din AV-teknikleverantör för projektorer, projektorskärmar, projektorlampor och mer! Hitta de perfekta 3D-glasögonen för dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få bästa möjliga 3D-upplevelse.