Som onlinebutik för audio- och visuella produkter är vi specialiserade på fotbollsprojektorer för att erbjuda fansen bästa möjliga matchupplevelse. Oavsett om du är privatkund, företagskund eller en offentlig institution som en skola, har vi rätt erbjudande för alla.

Vad är en fotbollsprojektor och hur skiljer den sig från andra projektorer? En fotbollsprojektor är en projektor som är särskilt optimerad för att visa fotbollsmatcher. Jämfört med andra projektorer kännetecknas en fotbollsprojektor av högre ljusstyrka och bildkvalitet för att få upp spelet på skärmen i bästa möjliga kvalitet.

För att ge en optimal bild vid en fotbollsmatch bör en fotbollsprojektor ha en upplösning på minst 1080p och en ljusstyrka på 3000 ANSI-lumen. Projektionsytan bör vara minst 100 tum stor för att kunna visa matchen optimalt. Det optimala avståndet till projektorn beror på projektionsytans storlek, men brukar ligga på mellan 3 och 5 meter.

Jämfört med TV eller livestreaming har en fotbollsprojektor fördelen att spelet visas större och mer levande. Du kan också njuta av matchen på en stor skärm utomhus, vilket är en fantastisk upplevelse, särskilt under de varmare månaderna.
I vår onlinebutik erbjuder vi dig ett stort urval av fotbollsprojektorer som har utvecklats speciellt för att visa fotbollsmatcher. Våra produkter kännetecknas av hög ljusstyrka, upplösning och kontrastförhållande och erbjuder därför enastående bildkvalitet. Vi erbjuder också en omfattande installations- och leveransservice för att ge dig bästa möjliga bekvämlighet.

Vi erbjuder också lämpliga tillbehör till din fotbollsprojektor för att ytterligare förbättra din spelupplevelse. Det kan t.ex. vara speciella högtalare och skärmar som ytterligare förbättrar bildkvaliteten och rundar av spelupplevelsen.

Sammantaget ger en fotbollsprojektor dig möjlighet att uppleva spelet i bästa möjliga kvalitet och njuta av en oförglömlig fotbollsupplevelse. Besök vår onlinebutik nu och välj rätt fotbollsprojektor för dig från vårt breda sortiment.