Oavsett om du är ute efter en privat hemmabioupplevelse, behöver göra presentationer för företag eller vill utrusta en offentlig institution som en skola, hittar du vad du letar efter här. Vi erbjuder dig ett stort urval av högkvalitativa projektorer från välkända tillverkare som Acer, BenQ, Epson, LG, NEC och Optoma.

Vilken projektor är rätt för dig? Den frågan är inte så lätt att svara på eftersom det beror på flera olika faktorer. Våra experter hjälper dig gärna att hitta rätt projektor för dig. Hos oss kan du välja mellan en mängd olika märken och modeller, som alla har sina fördelar.

Om du till exempel vill ha hög bildkvalitet rekommenderar vi en projektor från Epson. Dessa enheter är kända för sina lysande färger och knivskarpa bilder. Om du letar efter en kraftfull projektor som också ger en utmärkt bild i dagsljus, är en projektor från LG rätt val.

Men även våra andra varumärken som Acer, BenQ, NEC och Optoma har mycket att erbjuda. Varje tillverkare har sina egna specifika styrkor och det är värt att jämföra de olika modellerna med varandra. Vi ger dig gärna råd och hjälper dig att hitta rätt projektor för dina behov.

Vi förser dig inte bara med högkvalitativa projektorer, utan också med en omfattande service. Vi erbjuder en installationstjänst som gör det enklare för dig att installera din projektor. Så att du kan luta dig tillbaka och njuta av en förstklassig hemmabioupplevelse på nolltid. Och om du har särskilt bråttom använder du bara vår leveransservice så får du din projektor på nolltid.Vi erbjuder också rätt tillbehör så att du kan få ut det mesta av din nya projektor. Det handlar till exempel om skärmar, fästen och utbyteslampor. Även här ger vi dig gärna råd och hjälper dig att hitta rätt produkter till din projektor.