rosebox-BFdSCxmqvYc-unsplash

Runt din beställning

Retur och reklamation

Som privatkund kan du ångra ditt köp inom 14 dagar. Vi står för fraktkostnaderna för returfrakten åt dig. Du hittar den fullständiga avbeställningspolicyn i vår avbeställningspolicy .

Innehåll

Begäran om retur

För att begära en retur kan du också fylla i vår returblankett.

Om du redan har ett kundfaktura hos oss kan du logga in där och gå till "Beställningar". Välj den beställning som du vill begära en retur och klicka på länken "Retur" i det övre högra hörnet. I detta formulär väljer du "Återkallelse" och fyller i alla nödvändiga fält. Så snart vi har mottagit din begäran kommer vi att kontakta dig.

Om du har beställt från oss som gäst kan du också använda returformuläret. För detta behöver du ditt ordernummer, efternamn och fakturamottagarens e-postadress eller postnummer.

Genomföra en retur

När du har bett om en retur och fått en returetikett från oss kan du följa våra enkla riktlinjer för att returnera dina varor på rätt sätt.

Returnering av en liten artikel

Returnering av en liten artikel

Här hittar du guiden för retur av litet paket i utskrivbart PDF-format.

Återlämnande av en viktig artikel

Returnering av en stor artikel

Här hittar du guiden för retur av stora paket i utskrivbart PDF-format.

Mer om dina returer och reklamationer

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.