Välkommen till vår onlinebutik för audio- och videoprodukter! Här hittar du ett stort urval av trådlösa projektorer som garanterar en unik upplevelse i kombination med din favoritmusik eller film.

Våra trådlösa projektorer finns i olika märken och modeller, bland annat Acer, BenQ, Epson, Optoma och Samsung. Oavsett om du väljer en trådlös 4K-projektor eller en trådlös projektor med standardupplösning hittar du garanterat rätt modell för dina behov.

Men det är inte bara kvaliteten på våra produkter som är viktig för oss, utan även den service vi erbjuder dig. Vi erbjuder en omfattande installationstjänst så att du snabbt och enkelt kan installera din projektor. Vi levererar också din projektor direkt hem till dig.

Få ut det mesta av din WLAN-projektor - med rätt tillbehör. Vi har ett stort urval av skärmar som är perfekt anpassade till din projektor. Vi erbjuder också många kablar och adaptrar så att du alltid är optimalt ansluten.
Hur ansluter jag en WLAN-projektor? Det är mycket enkelt! Våra WLAN-projektorer erbjuder olika anslutningsmöjligheter som HDMI, USB, WLAN och Bluetooth. Oavsett om du vill ansluta din projektor till din bärbara dator, surfplatta eller smartphone finns det alltid en lämplig lösning.

Våra Wi-Fi-projektorer lämpar sig för ett brett spektrum av kunder, inklusive privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner som skolor. Om du vill ta dina presentationer till nästa nivå eller är ute efter en oförglömlig bioupplevelse i ditt eget hem, då är en trådlös projektor precis vad du behöver.

Vi erbjuder dig ett stort urval av WLAN-projektorer av olika märken och modeller. Vi tar hand om leveransen och installationen av din projektor så att du kan få ut det mesta av din nya produkt. Våra skärmar och tillbehör gör din bioupplevelse oförglömlig. Besök vår webbshop och låt dig inspireras av vårt sortiment.