Logitech Tap Room-lösning för Microsoft Conferencing

Logitech lösningar för videokonferenser

Det gör möten roliga!

Intuitiva videokonferenssystem för varje rum

Organisera dina digitala möten med rätt videokonferensteknik från Logitech! Integration i rum av alla storlekar och former är enklare än någonsin. Användningen av systemen är enkel och intuitiv. Här hittar du rätt videokonferenslösning för små mötesrum (huddle rooms), mötesrum och konferensrum. Har du några frågor om videokonferenssystem? Vi besvarar dem i vår kompakta FAQ!

Innehåll

Logitech Välj

Upptäck Logitechs omfattande allt-i-ett-plan för mötesrumsservice med support dygnet runt

Logitech Select erbjuder en serviceplan för företag som garanterar sinnesro och tillförlitlighet. Med tillgång till en dedikerad servicechef dygnet runt, snabba produktbyten och ytterligare fördelar som avancerade insikter och analyser genom ServiceNow-integration, säkerställer denna plan att dina videokonferenslösningar alltid är igång och fungerar. Med Sync Insights kan du enkelt optimera dina videokonferenslösningar och ServiceNow-integrationen hjälper dig att hantera dina enheter och arbetsflöden.

softserv-select-1000x
dedicated-manager-select

Videokonferenssystem för mötesrum

Huddle rooms (små mötesrum) är bland de mest använda rummen i företag världen över. De är oftast små och erbjuder inte mycket utrymme för omfattande videokonferenslösningar.

Logitech har därför utvecklat flera kompakta videokonferenssystem som ger bredast möjliga synfält och övertygande bild- och ljudöverföringskvalitet .För huddle rooms rekommenderar vi dessa fem videokonferenssystem från Logitech:

För upp till 6 deltagare

Logitech MeetUp: Den bästa konferenskameran för små rum

Konferenskameran Logitech MeetUp är speciellt utvecklad för små rum. Tack vare kamerans mycket breda synfält (120°) och den vrid- och vinklingsbara kameralinsen finns alla mötesdeltagare med i bilden. MeetUp har en integrerad ljudutgång som automatiskt anpassas till rumssituationen med hjälp av RightSound-tekniken. Det finns också 3 integrerade mikrofoner som överför deltagarnas röster oförändrade.

Logitech-MeetUp-Konferenzraum
 • fungerar med din programvara för videokonferenser, t.ex. Zoom, Skype, Teams
 • mycket brett synfält (120°)
 • Objektiv med panorerings- och tiltfunktion
 • 4K Ultra HD-upplösning (upp till 3 840 x 2 160 pixlar vid 30 FPS)


För upp till 6 deltagare

Logitech Connect: Det kompakta och bärbara videokonferenssystemet

Logitech Connect har också utvecklats för små rum. Men med detta kompakta videokonferenssystem har fokus legat på maximal mobilitet . Därför är Logitech Connect bärbar och redo att användas med bara en kabel. Det betyder att du kan hålla spontana videomöten var som helst - på kontoret, i mötesrummet eller på resande fot.

Logitech-Connect-Konferenzraum
 • fungerar med din programvara för videokonferenser, t.ex. Zoom, Skype, Teams
 • Bluetooth- och NFC-kompatibel
 • mycket lätt och kompakt
 • mobil strömförsörjning via inbyggt batteri

För upp till 4 deltagare

Logitech BCC950: Insidertips för hemmakontoret

Logitech BCC950 är en allt-i-ett-videokonferenslösning för små team eller enskilda arbetsstationer. Förutom den högupplösta Full HD-kameran har den en högtalartelefon och högtalare för ljudöverföring. Precis som videokonferenskamerorna MeetUp och Connect är Logitech BCC950 också utformad för användning i små mötesrum. Videokonferenskameran är så kompakt att den till och med får plats på skrivbordet i hemmakontoret.

Logitech-BCC950-Konferenzkamera-Konferenzraum
 • fungerar med din programvara för videokonferenser
 • Allt-i-ett-lösning för videokonferenser
 • lätt, kompakt, utrymmesbesparande
 • enkel plug-and-play-princip

Logitech Rally Bar Huddle

övertygande allt-i-ett-lösning för ditt huddle room

Rally Bar Huddle är en elegant och kraftfull lösning för mindre utrymmen som kombinerar praktiska egenskaper med imponerande prestanda. Den eleganta designen smälter sömlöst in i alla inredningar och väcker uppmärksamhet. Med modern, pålitlig teknik garanterar den stabil och effektiv användning och ger en enastående användarupplevelse. Den minimerar komplexiteten så att du kan fokusera på det väsentliga. Den perfekta blandningen av estetik, teknisk tillförlitlighet och funktionalitet gör den till det perfekta valet för mindre mötesrum.

Mångsidiga applikationsalternativ för optimal kommunikation

Med särskilt användarvänlig drift minimeras tekniska utmaningar så att effektiva videokonferenser står i centrum. Rally Bar Huddle erbjuder tre specifika konfigurationer för att uppfylla ett brett spektrum av krav på konferensrum:

rally_bar_huddle_anwendnung

PC

Rally Bar Huddle är en fristående konferensrumsapparat som erbjuder en plug-and-play-lösning som självständigt styr alla konferensrumsfunktioner för snabb och enkel mötesuppsättning.

Vitvaror

Rally Bar Huddle ansluts till en konferensrumsdator via USB och fungerar som en multifunktionell kringutrustning som förbättrar kvaliteten på video- och ljudkommunikation med hjälp av kamera, mikrofon och högtalare.

BYOD

Möjliggör tillfälliga konferensrumsinstallationer genom anslutning till en bärbar dator, vilket ökar flexibiliteten vid användning i olika miljöer.

Inte bara bra för dig - utan även för miljön!

rally_bar_huddle_sustainability_1

Rally Bar Huddle från Logitech kombinerar den senaste tekniken med hållbarhet. Med 42 % återvunnen plast och förpackningar från FSC™-certifierade källor sätter den nya standarder för miljöansvar. Genom att köpa denna CO2-neutrala certifierade produkt stöder du aktivt miljöskyddet och bidrar till en grönare framtid. Välj Rally Bar Huddle för högkvalitativ teknik och ett engagemang för hållbarhet.

rallybar_huddle_2

Dina fördelar med Logitech Rally Bar Huddle

 • fungerar med din programvara för videokonferenser, t.ex. Zoom, Skype, Teams
 • olika anslutningsmöjligheter inklusive Ethernet, Bluetooth och WLAN
 • brett utbud av applikationsalternativ

Videokonferenssystem för medelstora mötesrum

Medelstora mötesrum är platser där viktiga beslut fattas, nya affärsrelationer knyts och affärspresentationer hålls. De kräver därför pålitliga och enkla videokonferenslösningar som flexibelt kan anpassas till antalet deltagare och ljusförhållanden.

Logitechs videokonferenssystem är utrustade med alla viktiga funktioner som förvandlar ett frustrerande möte till ett inspirerande hybridevent.

För medelstora mötesrum rekommenderar vi dessa tre videokonferenslösningar från Logitech:

För upp till 10 deltagare

Logitech Rally: Den bästa kvaliteten för mötesrum

Logitech Rally är en videokonferenskamera som passar bäst i stora och medelstora rum. För detta ändamål har den utrustats med omfattande tekniska innovationer som gör en videokonferens till en inspirerande händelse.

Den största innovationen är RightSense-tekniken, som adaptivt förbättrar bild och ljud. Till exempel riktar kameran om sig själv så snart andra konferensdeltagare deltar i diskussionen. Dessutom anpassas kamerabilden till de aktuella ljusförhållandena och deltagarnas ansikten framhävs mot omgivningen.

RightSound-tekniken förbättrar också ljudåtergivningen: störande bakgrundsljud dämpas och rösterna från aktiva talare anpassas dynamiskt till röstvolymen.

Logitech-Rally-Konferenzkamera-Konferenzraum
 • fungerar med din programvara för videokonferenser
 • Allt-i-ett-lösning för videokonferenser
 • 4K Ultra HD-upplösning (upp till 3.840 x 2.160 pixlar vid 30 FPS)
 • modulär design för individuell, flexibel positionering

Logitech Rally Plus: Ytterligare rumsmikrofoner för videokonferenser

Logitech Rally Plus är ett utökat Logitech Rally-set som innehåller en extra Logitech Rally Mic Pod och en Logitech Rally Speaker. Vi rekommenderar detta set för rum där stora ytor behöver täckas akustiskt.

Logitech Rally Bar

Den bästa allt-i-ett-lösningen för ditt mötesrum

För upp till 12 deltagare

Nya standarder för videokonferenser i medelstora rum

Med panorerings-, tilt- och zoomfunktionen kan du fånga hela rummet. AI-sökaren i kameran känner igen personerna i rummet och justerar den utgående bilden. Appliance-läget möjliggör direktkörning av videokonferensapplikationer som stöds, t.ex. Zoom, vilket eliminerar behovet av en extra dator.

 • fungerar med din programvara för videokonferenser
 • 6 inbyggda mikrofoner och 2 högtalare
 • anpassar sig till rådande ljusförhållanden
 • dämpar oönskat brus

Logitech Rally Bar eller Logitech MeetUp: Vilket videokonferenssystem passar dig bäst?

I vårt blogginlägg jämförde vi de två mest populära videokonferenslösningarna från Logitech.

Logitech sikt

Den perfekta lösningen för ditt hybridmöte

Förbered dig på att uppleva den AI-drivna bordskameran som ger distansarbetare det bästa perspektivet i alla hybridmöten med intelligent inspelning av flera deltagare. Logitech Sight fungerar hand i hand med Logitech Rally Bar eller Rally Bar Mini för att fånga, identifiera och presentera virtuella deltagare med bästa möjliga ljud- och bildkvalitet i mötesupplevelsen. På så sätt kan du hjälpa dina anställda att se till att deras kollegor på hemmakontoret känner att de faktiskt sitter med vid bordet.

logitech-sight-speaker-framing
microsoft-teams-rooms-visunext
sight_life_microsoft_teams_05
Med två objektiv som har en upplösning på upp till 4K kan alla personer vid bordet fångas på bild.
Identifierar aktiva talare genom riktningen från vilken deras röster kommer. Tack vare sju strålformande mikrofoner finns det inget behov av en separat mikrofonkapsel.
Användarna kan snabbt och enkelt stänga av eller stänga av mikrofonerna i rummet med en knapptryckning.
De tre färgade LED-lamporna visar tydligt olika statusar, t.ex. om videon är på/av, om mute-funktionen är aktiverad eller avaktiverad, status för ett samtal och status för strömförsörjningen.
För att avaktivera videoinspelningen automatiskt flyttar du bara det magnetiska skyddet framför linserna.
Montera Logitech Sight och kablarna på bordet med hjälp av bordsfästet. Använd öppningen för kabelguiden för att dra kablarna under bordet så att de inte är synliga för mötesdeltagarna. I ovanliga rum med U- eller V-formade bord kan du också montera Logitech Sight på ett stativ.
logitech-sight-banner

Ytterligare fördelar med Logitech Sight

 • Kompatibel med olika plattformar för videokonferenser (t.ex. Zoom, Microsoft Teams eller Google Meet)
 • jämlik mötesupplevelse genom kombination med Logitech Rally Bar/Rally Bar mini
 • Enkel driftsättning och hantering med Logitech Sync
 • Lämplig för stora rum när du använder två Logitech Sights

Videokonferenssystem för stora mötesrum

Oavsett om det gäller kreativa workshops med deltagare på olika platser eller klassiska möten och kick-offs: Stora konferensrum som används för flera ändamål behöver en flexibel videokonferensinstallation. Den måste snabbt och enkelt kunna anpassas för evenemanget i fråga.

Vi rekommenderar dessa två Logitech-lösningar för dessa tillämpningar:

För upp till 14 deltagare

Logitech Group: Den bästa prisutvecklingen

Logitech Group videokonferenskamera är den perfekta lösningen för stora konferensrum och många deltagare. Systemet är mycket kompakt och kan enkelt integreras i alla konferens- och mötesrum. Kamerans diagonala synfält på 90° är idealiskt för stora rum. Den vrid- och vinklingsbara kameran kan anpassas individuellt till alla rumsscenarier med olika antal deltagare.

Logitech Group har också utrustats med RightSound-teknik, som avsevärt förbättrar ljudkvaliteten. Det intelligenta systemet filtrerar bort alla störande ljud så att rösterna från personer som talar överförs mycket klart och tydligt.

Logitech-Group-Videokonferenzsystem-Konferenzraum
 • fungerar med din programvara för videokonferenser
 • Allt-i-ett-lösning för videokonferenser
 • Full HD-bildupplösning vid 30 FPS
 • perfekt för stora rum
 • utmärkt akustisk täckning
 • Plug-and-play-anslutning via USB

Utöka Logitech Group med Bluetooth-mikrofoner

Med två extra mikrofoner kan du utöka ljudräckvidden för din Logitech Group. Det innebär att upp till 20 personer i mötesrummet kan delta i din videokonferens.

För upp till 20 eller fler deltagare

Logitech PTZ Pro 2-kamera: Full HD-kamera för stora rum

Logitech PTZ Pro 2 är en videokonferenskamera av högsta kvalitet som är särskilt utformad för användning i stora utrymmen som klassrum, konferensrum eller universitetsauditorier. Logitech PTZ Pro 2 är utrustad med ett högkvalitativt kameraobjektiv som överför en högupplöst Full HD-bild och har en praktisk 10x zoom. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du styra kameralinsen och justera bildutsnittet efter behov.

Logitech-PTZ-Pro-2-Konferenzkamera
 • fungerar med din programvara för videokonferenser
 • motoriserad panorerings- och tiltfunktion
 • 10x zoom på kameran
 • enkel plug-and-play-installation
 • fungerar med befintligt ljudsystem

Logitech Tap: Praktisk touchkontroll för Logitechs videokonferenssystem

Utöka din Logitech-videokonferensutrustning med pekskärmskontrollen Logitech Tap för enkel och intuitiv kontroll. Alternativt kan du använda den tillsammans med en PC som en smart kontrollenhet för rumsautomation, digital skyltning eller miljöövervakning.

Logitech Tap är utrustad med förkonfigurerad programvara för videokonferenser så att du snabbt kan starta dina möten eller utbyta information spontant.

Logitech-Tap-Lösung-Konferenzraum

Detta är fördelarna med Logitech Tap

Logitech Tap erbjuder många praktiska funktioner för smidiga videokonferenser, effektivare arbetsprocesser och automatiserade uppgifter:

 • delta i videokonferenser med en knapptryckning
 • snabb skärmdelning (trådlös eller trådbunden)
 • Kalenderintegration som är certifierad för många videokonferensprogram, t.ex. Google, Microsoft och Zoom
 • intuitivt användargränssnitt

Logitech rumslösningar för videokonferenstillämpningar

Du kan välja mellantre olika kompletta videokonferenslösningar från Logitech Tap. Dessa finns tillgängliga hos oss som förkonfigurerade set som är optimerade för användning med videokonferensprogramvarorna Zoom Rooms, Google Meets och Microsoft Teams.

Uppsättningarna baseras på olika rumsstorlekar och består av en minidator, en Logitech videokonferenskamera med innovativ RightSense-teknik, ett robust PC-fäste och uppsättningens mittpunkt - Logitech Tap

Logitech-Tap-Bundle-Small

Logitech Tap: Små paket

Logitech-Tap-Bundle-Medium

Logitech Tap: Medium-paket

Logitech-Tap-Bundle-Large

Logitech Tap: Stora paket

Logitech RightSense-teknik: Proaktiv optimering av bild och ljud

RightSense är namnet på en rad innovativa funktioner bestående av RightSight, RightLight och RightSound, som har utvecklats speciellt för användning i videokonferenssystem.

Dessa förbättrar avsevärt bild- och ljudkvaliteten i videokonferenser. Köp ett videokonferenssystem med RightSense-teknik och du kommer att märka skillnaden jämfört med konventionella videokonferenssystem!

raum-nobubble

RightSight (bildsektion)

Varje deltagare i en videokonferens syns i bilden. Om nya deltagare läggs till justeras bildutsnittet och zoomen.

Ikon glödlampa

RightLight (belysning)

Dåliga ljusförhållanden utjämnas så att förgrunden förblir ljus och bakgrunden mörk. Deltagarnas hudton ser naturlig ut.

Icon högtalare

RightSound (ljudöverföring)

Rösten hos den som talar framhävs. Samtidigt dämpas alla oönskade ljud.

Logitech system för videokonferenser: Certifierade för Zoom, Microsoft Teams och Google & Co.

Logitechs konferenskameror, webbkameror och videokonferenssystem är certifierade för populära programvaror för videokonferenser för företag:

System för videokonferenser: De vanligaste frågorna

Videokonferenssystem är den näst mest populära formen av kommunikation i företag efter kommunikation ansikte mot ansikte. Det beror på att ett videokonferenssystem gör det möjligt för alla medlemmar i en organisation att kommunicera med varandra oavsett var de befinner sig.

Och detta är också den största fördelen som talar för att köpa ett videokonferenssystem: viktiga beslut kan fattas snabbare och avtal med partners, kunder eller till och med inom flera interna projektteam kan realiseras snabbt.

Nedan besvarar vi de vanligaste frågorna om videokonferenssystem.

Ett videokonferenssystem är en kombination av ljud- ochbildutrustning som används förrealtidskommunikation med samtidig bild- och ljudöverföring, vanligtvis i företag. Konferensdeltagarna kommunicerar med varandra oberoende av var de befinner sig.
Inget företag klarar sig utan möten och (interna) utbildningar. Videokonferenser erbjuder många fördelar för att organisera dessa effektivt:

 • Platsoberoende möten: Du kan samla dina medarbetare från hela världen - oavsett om de befinner sig på hemmakontoret, kontoret eller filialerna. Lägre kostnader för affärsresor: Dina medarbetare stannar på sin arbetsplats och deltar i möten digitalt. På så sätt slipper de kostnader för t.ex. transport, logi, måltider och eventuella utlägg.
 • Arbetstiden utnyttjas mer produktivt: Den tid som du eller dina medarbetare skulle behöva för att resa till och från möten kan ni ägna åt uppgifter från den dagliga verksamheten.
 • Mindre mötes- eller kontorsrum krävs: Du behöver inte stora mötesrum för att kunna ta emot flera medarbetare för ett möte. Om några av dina anställda arbetar på andra platser eller hemifrån kan du klara dig med mindre kontorsutrymmen. Du kan även spara in på hyra och extrakostnader för el, vatten etc.
 • Digitala protokoll eller inspelningar möjliga: Du kan spela in möten, utbildningar eller presentationer på video. Medarbetare som inte var på plats eller var tvungna att lämna evenemanget i förtid kan se inspelningen igen.
 • Positionering som en attraktiv arbetsgivare : Med videokonferenser kan du ge dina anställda möjlighet att arbeta hemifrån och vara närvarande vid viktiga möten. Det främjar balansen mellan arbete och fritid och gör dina medarbetare gladare - det sprider sig!
För en videokonferens behöver du
Om du bara har begränsat utrymme i mötesrummet är ett kompakt videokonferenssystem ett bra alternativ. Kameran, mikrofonerna och högtalarna är redan inbyggda. Det gör att du kan montera det direkt ovanför skärmen eller placera det på t.ex. ett sideboard.
Många moderna videokonferenssystem kan installeras med bara några få steg . Logitech erbjuder en plug-and-play-lösning för sina produkter som gör att du enkelt kan ansluta konferenskameran eller konferenssystemet till din slutenhet, t.ex. skärm eller bärbar dator, via USB. Du behöver inte installera någon ytterligare programvara.
Det optimala antalet deltagare beror på vilket videokonferenssystem som används. Beroende på hur väl kameran och ljudsystemet kan täcka in rummet kan det optimala antalet deltagare variera kraftigt.
Videokonferenssystemet Logitech Rally Bar är t.ex. lämpligt för upp till 12 deltagare.
Detta beror på hur omfattande ett videokonferenssystem ska vara och vilka funktioner det erbjuder. Komplexa allt-i-ett-lösningar för stora konferensrum är i regel dyrare än kompakta system för små mötesrum. Men du tjänar snabbt in dessa kostnader genom att spara in flera affärsresor.
Detta beror i hög grad på hur många personer som deltar i en videokonferens . Små huddle rooms och mötesrum erbjuder motsvarande mindre utrymme än konferensrum för stora sammankomster med flera dussin deltagare.
Rummets storlek spelar en viktig roll vid valet av ett lämpligt videokonferenssystem . Kameran, mikrofonerna och högtalarna i ett videokonferenssystem bör nämligen om möjligt täcka hela rummet. Detta säkerställer att varje deltagare är lätt att känna igen och kan höras tydligt.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande några frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.