I vår onlinebutik visunext.de erbjuder vi dig celexon Frame HomeCinema CLR UST-serien, som riktar sig till privat- och företagskunder samt offentliga institutioner som skolor. Denna skärm erbjuder dig många fördelar som kommer att höja din tittarupplevelse till en ny nivå.

Celexon Frame HomeCinema CLR UST-skärmen kännetecknas av sin takljusavvisande egenskap, som avvisar omgivande ljus och möjliggör en kontrastrik bild med rika svarta nivåer och levande färger. Den är kompatibel med 4K UHD och stöder även Active 3D-innehåll, så att du kan njuta av dina favoritfilmer och spel i fantastisk kvalitet.

Det som är särskilt anmärkningsvärt med denna ramskärm är hur den fungerar i kombination med ultrakorta projektorer. Det lilla avståndet mellan projektorn och skärmen skapar en stor bild utan skuggor eller bländning, även i små rum. Detta gör celexon Frame HomeCinema CLR UST till den perfekta skärmen för hemmabioanläggningar med begränsat utrymme.

Jämfört med konventionella skärmar erbjuder celexon Frame HomeCinema CLR UST-serien ett antal fördelar. Förmågan att avvisa omgivande ljus innebär att du kan njuta av ditt innehåll i bästa kvalitet även i dagsljus. Dessutom säkerställer den höga ljusstyrkan att bilden är lätt att se även i ljusa rum. De livfulla färgerna och den höga kontrasten gör att du kan fördjupa dig i dina filmer och spel
I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av produkter från celexon Frame HomeCinema CLR UST-serien i olika storlekar och utföranden för att uppfylla dina individuella krav. Dessutom erbjuder vi en installations- och leveransservice för att ge dig bästa möjliga bekvämlighet.

Upptäck celexon Frame HomeCinema CLR UST idag och upplev din hemmabio i en ny dimension. Fördjupa dig i levande färger, knivskarpa bilder och en imponerande tittarupplevelse. Beställ nu på visunext.co.uk och förvandla ditt hem till ett unikt underhållningscenter.

Celexon Frame HomeCinema CLR UST-serien erbjuder dig en förstklassig skärmlösning för din hemmabio eller professionella applikationer. Med sina enastående egenskaper som ljusavvisning från taket, ultra-short throw-kompatibilitet och briljanta färger sätter den nya standarder för bildkvalitet. Dra nytta av våra tjänster och upptäck en värld av hisnande tittarglädje med celexon Frame HomeCinema CLR UST-skärmen.