Celexon Motor Expert XL-serien erbjuder en utmärkt lösning för privatkunder med hemmabio och företagskunder som vill utrusta stora seminarie-, konferens-, utbildnings- och presentationsrum. Tack vare den kraftfulla Somfy-motorn och den flexibla vägg- eller takmonteringen är den här motorskärmen idealisk för en mängd olika krav. Den robusta aluminiumrörskonstruktionen garanterar stabilitet och hållbarhet. Med variabla format och möjligheten att välja en motorskärm XL, anpassar sig celexon Motor Expert XL-serien perfekt till olika rumsstorlekar och applikationer.

Motorskärmen XL har en rad imponerande funktioner, inklusive enkel knapptryckning och smidig, tyst motorstyrning för en sömlös och behaglig användarupplevelse. Takmontering möjliggör utrymmesbesparande installation och optimal användning av utrymmet.

Användningen av en takskärm XL erbjuder många fördelar. Den möjliggör projicering i storformat med knivskarp bildkvalitet och ökat kontrastförhållande, vilket resulterar i en imponerande visuell presentation. Den skapar också en professionell atmosfär och optimerar presentationsupplevelsen vid affärsmöten, utbildningstillfällen och hemmabioaftnar.
I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett utbud av produkter från celexon Motor Expert XL-serien som hjälper dig att skapa den perfekta visuella upplevelsen. Använd vår installations- och leveransservice för en bekväm och professionell installation av din motorskärm. Komplettera din installation med rätt tillbehör, speciellt utformade för celexon Motor Expert XL-serien, så att du kan utnyttja skärmens fulla potential.

Investera i celexon Motor Expert XL-serien och upplev imponerande projektioner som kommer att fascinera din publik och ge dig en övertygande visuell presentation. Skapa dina hemmabiokvällar och presentationer med stil och professionalism. Upptäck vårt urval av högkvalitativa motoriserade skärmar nu och låt kvaliteten och prestandan hos celexon Motor Expert XL-serien övertyga dig.