Vi är glada att kunna presentera celexon Rollo Green Screen-serien, som är perfekt anpassad till behoven hos privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner som skolor. Upptäck de många fördelarna med dessa professionella studiobakgrunder! celexon Rollo Green Screen-serien ger dig möjlighet att producera dina egna sändningar och videoinnehållsmaterial på en professionell nivå. Med den högkvalitativa skärmen skapar du en sömlös och smidig studiobakgrund som ger dina inspelningar en imponerande precision och professionalism.

celexon Rollo Green Screens finns i en mängd olika storlekar och dimensioner för att passa dina individuella behov. Oavsett om du behöver en kompakt lösning för ditt hemmakontor eller letar efter en större version för konferensrum eller evenemang - vi har rätt storlek för dig! Skärmarna i celexon Rollo Green Screen-serien använder högkvalitativa material som säkerställer optimal färgåtergivning och en reflektionsfri upplevelse. Den speciella beläggningen säkerställer att du får en jämn bakgrundsyta där du enkelt kan lägga till eller redigera digitalt innehåll.


Att använda celexon Rollo Green Screen projektionsduk är en barnlek. Tack vare den praktiska upprullningsmekanismen kan du enkelt rulla upp och rulla ut duken. Det sparar värdefull tid och gör att du kan koncentrera dig helt på dina produktioner. Vi erbjuder också en omfattande installations- och leveransservice för att göra ditt inträde i världen av professionellt videoinnehåll så enkelt som möjligt

Användningsområdena för celexon Rollo Green Screen-serien är många. Privatkunder kan skapa sina egna videor och liveströmmar och ge kreativiteten fritt spelrum. Företagskunder drar nytta av möjligheten att hålla professionella presentationer och utbildningar. Skolor och offentliga institutioner kan använda skärmarna för att utveckla tilltalande utbildningsmaterial och interaktiva projekt. Förutom celexon Rollo Green Screen-serien erbjuder vi också ett omfattande utbud av tillbehör som är perfekt anpassade till skärmarna. Upptäck matchande fästen, belysningsalternativ och mycket mer för att perfekt komplettera din studioutrustning.

Celexon Rollo Green Screen-serien öppnar upp många möjligheter för dig att producera professionella sändningar och videoinnehåll. Tack vare den enkla hanteringen, de olika storleksalternativen och de högkvalitativa materialen kommer du att bli mycket nöjd med dessa skärmar. Besök visunext.co.uk och förverkliga dina kreativa idéer!