Celexon Rollo Professional-skärmen är en av de bästa skärmarna på marknaden. Med vägg- och takmontering kan den anpassas perfekt till din rumsdesign. Du kan antingen installera den själv eller använda vår installationstjänst. Vi levererar skärmen till dig tillsammans med detaljerade installationsanvisningar. celexon Rollo Professional-serien ger dig en oförglömlig tittarupplevelse. Tack vare den enastående bildkvaliteten och det breda färgspektrumet kan du uppleva dina favoritfilmer och serier samt dina presentationer i bästa kvalitet. Tack vare de matchande tillbehörsprodukterna kan du utnyttja din skärm ännu bättre och förhöja din tittarupplevelse.

Skärmarna i celexon Rollo Professional-serien är mycket användarvänliga och enkla att använda. Du kan bekvämt styra skärmen via fjärrkontrollen och därmed justera önskad bildstorlek när som helst. Våra skärmar rekommenderas särskilt för företagskunder och offentliga institutioner som skolor. Tack vare den robusta och stabila konstruktionen kan de också övertyga vid kontinuerlig användning. Skärmarna är hållbara och erbjuder därför ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.
I vår onlinebutik hittar du ett stort urval av olika storlekar och utföranden av celexon Rollo Professional-serien. Detta gör att du kan välja den skärm som passar ditt rum. Skärmarna finns i olika storlekar från 1,50 till 3,50 m. Använd vår leveransservice och få din skärm bekvämt levererad hem till dig. Vi garanterar en snabb och pålitlig leverans. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

Med celexon Rollo Professional-serien har du den perfekta skärmen för hemmabio och presentationer. Tack vare den robusta konstruktionen och den enkla hanteringen kan du alltid använda skärmen optimalt. Dra nytta av vår installationsservice och leveransservice samt det stora urvalet av tillbehörsprodukter. Köp din celexon Rollo Professional nu på visunext.co.uk och upplev en oförglömlig tittarupplevelse!