Upptäck den enastående kvaliteten och prestandan hos celexon Motor tension HomeCinema-serien, speciellt utvecklad för privatkunder med hemmabio. Fördjupa dig i en hisnande visuell upplevelse och njut av filmer, serier och spel i högsta bildkvalitet. Den motoriserade skärmen med spänningssystem imponerar med sin innovativa teknik och enastående funktioner.

Tack vare snäckaxeln och linspänningssystemet är duken optimalt spänd och ger en bild utan veck och skrynklor. Tension System garanterar perfekt planhet och jämn bildprojektion. Med 16:9-formatet kan du uppleva filmer i bioformat och njuta av en imponerande presentation.

Användningen av en elektrisk Tension-bildskärm i hemmabio erbjuder många fördelar. Den enkla manövreringen gör att du kan dra ut och dra in skärmen bekvämt med en knapptryckning. Vägg- eller takmontering sparar utrymme och skapar en estetisk atmosfär i din hemmabio. Det förstklassiga utförandet med en robust snäcklindad axel och högkvalitativt tyg garanterar långvarig användning
I vår onlinebutik erbjuder vi dig ett omfattande utbud av produkter från celexon Motor tension HomeCinema-serien. Välj rätt spänningsskärm för din hemmabio från olika storlekar och format. Vår installationsservice hjälper dig med professionell installation, medan vår leveransservice garanterar snabb och säker leverans.

Komplettera din hemmabioupplevelse med våra celexon Motor tension HomeCinema-tillbehör. Matchande artiklar som fjärrkontroller, väggfästen och rengöringssatser finns tillgängliga för att perfekt utrusta din hemmabio.

Celexon Motor tension HomeCinema-serien erbjuder privatkunder med hemmabio en enastående visuell upplevelse. Med sin innovativa teknik, spänningssystem och 16:9-format möjliggör den veck- och skrynkelfri bildprojektion. Enkel användning, platsbesparande och högkvalitativt utförande är ytterligare övertygande fördelar. Upptäck de olika produkterna och tillbehören i celexon Motor tension HomeCinema-serien i vår onlinebutik nu och förvandla din hemmabio till en riktig filmupplevelse.