Vardagsrum med en projektor på bordet som projicerar en bild på en skärm

Köpguide

De bästa projektordukarna 2024

De bästa enheterna i expertjämförelsen

Vårt Projektordukstest 2024 är en sammanställning av de bästa projektordukarna för olika tillämpningar och prisklasser. Du hittar testvinnande skärmar för hemmabio eller presentationer i konferensrum eller klassrum samt projektordukar för inomhus- eller utomhusbruk. Jämför dukarna i våra bästa listor och köp rätt duk till din projektor! Förresten: Alla dukar har testats av experter!

Innehåll

Om du trots vårt stora utbud inte kan hitta en lämplig duk för din hemmabio eller ditt mötesrum erbjuder vi högkvalitativa specialtillverkade dukar i olika storlekar och utföranden. Vi tar gärna fram ett icke-bindande erbjudande till dig.

De bästa dukarna för laser-projektorer

Dukar med hög kontrast används när man vill ha en högkvalitativ duk i en hemmabio eller ett ljust vardagsrum. I kombination med en projektor med extremt kort projektion skapar en duk med hög kontrast den perfekta hemmabioatmosfären.

I testet: celexon CLR-duk med hög kontrast

Du kan se fördelarna och funktionerna med en högkontrastduk i kombination med en projektor med extremt kort räckvidd genom att använda celexon HomeCinema CLR-golvduk med högkontrast som exempel.

De bästa dukarna under 2000 kronor

Bra projektordukar behöver inte vara dyra! Här är vårt bevis: dukar med utmärkt utförande och ett oslagbart pris!

De bästa skärmarna under 5000 kronor

Lite högre kvalitet och lite mer chic: de bästa dukarna under 5000 kronor. Till och med tillgängliga med en bredd på upp till 3 meter!

De bästa skärmarna under 10 000 kronor

Expertklassen bland budgetdukarna: Dukar under 10 000 för montering i taket eller med motoriserad indragning. Maximal komfort för hemmabio och konferensrum!

De bästa projektordukarna för presentationer

Dessa dukar är perfekta för professionell användning i klassrum eller mötesrum. Förutom en hög tygkvalitet är dessa skärmar särskilt övertygande tack vare sin användarvänliga och tilltalande design.

De bästa mobila projektordukarna 2024

Om du vill använda projektionsduken på olika platser eller om en fast installation inte kan genomföras är en mobil duk den optimala lösningen. Den ger dig maximal flexibilitet, snabb uppställning och kan användas universellt. De olika typerna omfattar stativduk, ultramobil duk, mobil ramduk och bordsduk.

De bästa hemmabiodukarna 2024

Upptäck högkvalitativa och rynkfria dukar för projektioner med hög kontrast. Beprövade driftskoncept och bildformat: Här hittar du de bästa dukarna för din personliga hemmabio!

De bästa ramspända dukarna 2024

Ramspända dukar för en hemmabio med riktig biografatmosfär! Vare sig den är svartmaskerad för trötthetsfri bildinramning eller ramlös för diskret integrering i rumsbilden övertygar den ramspända duken med utmärkta projektionsresultat tack vare optimal planhet. Med ett jämförelsevis lågt pris, hög hållbarhet och lämplig för alla projektionssystem är den ramspända duken klassikern för den bästa projektionsupplevelsen!

De bästa motorskärmarna 2024

Skärmar med bekväm motoriserad styrning för hemmabio, konferensrum eller klassrum. Beroende på utrustningen erbjuder dessa motoriserade skärmar tekniska funktioner för både nybörjare och proffs.

De bästa rulldukarna 2024

Den klassiska rullduken är en ekonomisk projektionslösning med manuell drift för tillfälliga användare. Tack vare den handmanövrerade rullgardinmekanismen kan du enkelt dra ut duken och placera den på önskad plats.

Du kanske också är intresserad av det här:

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.