vx-led-signage-solution

Lösningar för företagskunder

Innovativa lösningar för digital skyltning

Upptäck den nya dimensionen av kommunikation

Att väcka uppmärksamhet i ett alltmer överbelastat medielandskap är en utmaning för många företag. Med moderna lösningar för digital signage kan du effektivt kommunicera ditt budskap och fånga din publiks uppmärksamhet. Digital signage är visuell kommunikation där digitalt innehåll som text, bilder, videor eller animationer visas på elektroniska skärmar som LED-väggar, videoväggar eller beamers för att förmedla information eller annonsera.

Innehåll

Användningsområden för digital skyltning

Digital signage revolutionerar sättet på vilket företag och organisationer kommunicerar med sin målgrupp. Men var exakt kan denna innovativa teknik användas?

crestron-digitalmedia-nvx-fuer-hotellobbys

Digital skyltning i företaget

I lobbyn: välkomsttavlan

I lobbyn på ett företag fungerar digital signage som en modern välkomsttavla som välkomnar besökare och informerar dem omaktuell utveckling, evenemang och nyheter.
digital-signage-wegleitsystem

Digital skyltning i företaget

På kontoren: styrsystem och informationsterminaler

Digital signage kan användas för att skapa interaktiva vägvisningssystem och informationsterminaler som gör det möjligt för personal och besökare att hitta information och orientera sig på egen hand.
point-of-sale

Digital skyltning på försäljningsstället

I butiken: digital skyltning vid försäljningsstället

Digital skyltning på försäljningsstället hjälper till att uppmärksamma kunderna på specialprodukter, lyfta fram specialerbjudanden och därmed förbättra den totala shoppingupplevelsen.
digital-signage-restaurant

Digital skyltning på försäljningsstället

I restaurangen: digitala livsmedelstavlor

Dagarna med handskrivna eller tryckta menytavlor på restauranger och storkök är räknade. Digital signage gör det enkelt att uppdatera menyer och förhöjer gästernas upplevelse.
digital-signage-fu__gaengerzone

Digital skyltning utomhus

På gågatan: reklam utanför hemmet

Digital signage visar sig vara ett potentiellt verktyg för out-of-home-reklam genom att ge annonsörerna möjlighet att skapa levande och iögonfallande innehåll som drar till sig fotgängarnas uppmärksamhet.
digital-signage-stra__enrand

Digital skyltning utomhus

Vid vägkanten: Reklam i storformat

Användningen av digital signage ger avsevärda fördelar för reklam i storformat. Imponerande LED- och videoväggar fängslar betraktaren och förmedlarövertygande reklambudskap.
digital-signage-schwarzes-brett

Digital skyltning i utbildningsinstitutioner

I skolan: Digital anslagstavla

I skolsammanhang används digital signage ofta som en digital anslagstavla. Relevant information som ändringar i schemat, kommande evenemang eller viktiga meddelanden visas i realtid på skärmar som är utspridda i hela skolan.
digital-signage-mensa

Digital skyltning i utbildningsinstitutioner

I matsalen: informations- och matbord

I den moderna matsalen är digital signage ett viktigt verktyg för att förmedla information. Digitala menyer visar den aktuella menyn inklusive information om ingredienser, näringsvärden eller allergener. De kan också uppdateras i realtid för att visa slutsålda rätter eller lyfta fram specialerbjudanden.
marvin_schmitz-name

"Nyckeln till en lyckad digital signage-installation ligger i en noggrann kombination av rätt hårdvaru- och mjukvarukomponenter - från displayenheter och fästen till innehållshanteringssystem. För att genomföra dina projekt effektivt står våra experter till ditt förfogande. "

Viktiga hårdvarukomponenter för digital signage

Föreställ dig imponerande bilder på en LED-vägg, en display, en beamer eller till och med en futuristisk holo-display. En kraftfull Digital Signage Player styr olika displayer centralt och ser till att ditt innehåll visas smidigt och i högsta kvalitet. Stabila fästen ser till att dina displayenheter är säkert monterade - vilket gör din digitala annonsering till en lek. Fördjupa dig i världen av digital signage och låt dig inspireras!

Olika displaymedier för digital signage

Valet av rätt hårdvara för digital signage beror i hög grad på den aktuella tillämpningen. Ta reda på vilken hårdvara som är rätt för dig.

digital-signage

För vem är LED-väggar lämpliga?

LED-väggar kännetecknas av sin modulära design. De består av enskilda moduler som flexibelt kan anslutas till varandra. På så sätt kan även format utöver det klassiska 16:9 och till exempel installationer runt hörn realiseras. Detta möjliggör alla storlekar med maximal ljusstyrka. LED-väggar är dessutom mycket robusta och därför lämpliga för utomhusbruk.

LED-väggar är kända för sin imponerande storlek, som uppnås genom att man monterar ett varierande antal paneler. De erbjuder hög upplösning, beroende på paneltyp och storlek, och är idealiska för utomhusapplikationer med sin höga ljusstyrka och nästan 180 graders betraktningsvinkel. LED-väggar har en mycket lång livslängd och kan användas i upp till 100 000 timmar när de är påslagna.

En LED-vägg är det rätta valet om du..
Ikoner i stående och liggande format

...skulle vilja konfigurera storleken flexibelt

Ikonvisning med sol

... vill ha en briljant bildskärm

Ikonupplösning

...föredrar en ramlös design

nachhaltigkeit-nobubble

...fokus på hållbarhet och hög kvalitet

panasonic-th-55lfv70-event_16-9

För vem är displayer lämpliga?

Inom ramen för Digital Signage-applikationer kan displayer användas både individuellt och som en sammankopplad videovägg. Förutom den klassiska visningen av reklambudskap kan enskilda displayer även användas för interaktiva applikationer.

Skärmarna finns i olika storlekar från 32 till 110 tum och med upplösningar från HD till 4K. Ljusstyrkan varierar beroende på modell, liksom betraktningsvinkeln, som vanligtvis ärmellan 160 och 180 grader. För bildskärmar bör man också ta hänsyn till disnivån. Ju högre disnivå, desto mattare är displayen. Det ger bättre läsbarhet i ljusa miljöer. Displayer har en medelhög till hög livslängd, är ofta interaktiva och kan användas för utomhusapplikationer, varvid specialmodeller krävs.

Displayer är det rätta valet när du vill..
Ikon enkel användning

... vill inkludera interaktiva funktioner

tools-nobubble

... vill ha en enkel installation.

technologie-nobubble

... vill klara sig utan externa signage players genom att använda ett system on chip.

Evenemangsrum med presentation på skärm

För vem är en beamer lämplig?

Beamers, å andra sidan, är beroende av avstånd och skärmstorlek. De erbjuder upplösningar från HD till 4K. För användning i ljusa miljöer eller utomhus krävs speciella installationsbeamers som har en kraftfull lampa. Betraktningsvinkeln begränsas av projektionsytan.

Projektorer kan vid behov användas tillsammans med interaktiva whiteboards. I kombination med lämpliga utomhuskapslingar kan beamers även användas utomhus. Användning utomhusrekommenderas endast sent på kvällen och på natten för att möjliggöra ljusstark projektion med hög kontrast.

Beamers är det rätta valet om du...
beamer-mapping-nobubble

... vill kartlägga ojämna ytor (t.ex. kupoler eller objekt).

Ikonen Euro i en hand

... letar efter en relativt billig lösning för att komma igång.

transportabel-nobubble

...måste montera upp och demontera anläggningen regelbundet.

hypervsn-solo-l-30-holo-display

För vem är Holo Displays lämpliga?

Holo-displayer är banbrytande när det gäller att presentera 3D-animationer som ser ut att sväva i rymden. Utan ytterligare AR- eller VR-teknik är de idealiska för detaljhandeln, mässor och Point of Sale.

De drar till sig uppmärksamhet, ger information och förskönar miljön. Flexibiliteten hos holodisplayer öppnar upp för många designmöjligheter: Olika antal och placering av rotorerna möjliggör individuella hologram. Möjligheterna sträcker sig från enstaka imponerande h ologram till omfattande hologramväggar. Holo Displays ger liv åt ditt innehåll och erbjuder dig framtidens visuella presentation.

Holo Displays är det rätta valet när du...
Ikon 3D

... vill skapa 3D-animationer.

sonne-nobubble

... letar efter ett blickfång för din POS eller POI.

Jämförelse av displaymedia för digital signage

LED-vägg
Displayer
Beamer
Holo-displayer
StorlekMycket flexibel och variabel, beroende på antalet modulerenskilda skärmar mellan 32 och 110 tum, som en videovägg mycket större möjligtStorleken beror på avstånd och skärmstorlek beroende på modell, HD till 4KStorleken beror på antalet rotorer
UpplösningFrån Full HD till 8K allt möjligt beroende på modultyp och storlekHD, Full HD, 4KBeroende på modell, HD till 4K-
LjusstyrkaHög, idealisk för utomhusbrukMåttlig till hög, beroende på modellMåttlig, mindre lämplig för ljusa miljöer-
BetraktningsvinkelNästan 180 grader160 till 180 graderBegränsas av projektionsytan-
Användbar livslängdDrifttid upp till 24/7, lång livslängd (50 000 till 100 000 timmar)Driftstart vanligtvis 16/7 eller 24/7, medellång till lång livslängd (30 000 till 60 000 timmar)Driftstart vanligtvis 8/7, medellång livslängd (upp till 20 000 timmar)-
FormatFlexibla format möjliga tack vare modulär designFlexibelt, men vanligtvis 16:9-formatolika format möjliga genom mappning Möjliga format, även konkava och konvexa3D-animationer
InteraktivitetIngen interaktivitetInteraktivitet möjlig med enskilda bildskärmarEndast i kombination med interaktiva moduler eller whiteboardsingen interaktivitet
Användning utomhusBegränsad utomhusanvändning, specialmodeller krävsBegränsad utomhusanvändning, specialmodeller krävsEndast lämplig för utomhusbruk med särskilda kapslingarej lämplig för utomhusbruk
Digital-Signage-Player-373x158

Rätt spelare och mediaspelare för digital skyltning

Olika lösningar, från enkla USB-minneslösningar till integrerade system-on-chip-konstruktioner och dedikerade externa skyltningsspelare, erbjuder alla olika fördelar och användningsmöjligheter. Att välja rätt hårdvara för ditt digitala skyltningsprojekt kräver därför en noggrann genomgång av dina individuella behov när det gäller prestanda, kostnad, installation och hantering.

usb-nobubble

USB-minne

Detta är den billigaste men också den minst kraftfulla lösningen. Innehållet skapas vanligtvis på en dator och kopieras sedan till ett USB-minne som sätts in i skärmen. Skärmen spelar sedan upp innehållet direkt från USB-minnet. Denna metod är mycket enkel och billig, men erbjuder inte nätverksanslutning eller funktioner för centraliserad hantering och är därför mest lämpad för digital skyltning på enskilda skärmar på en plats.

prozessor-nobubble

System på chip (SoC)

System on Chip är en integrerad lösning där digital signage-spelaren är integrerad direkt i skärmen. Den största fördelen med denna metod är att det inte krävs någon extern hårdvara, vilket ger en enklare installation och ett snyggt utseende. Dessutom kan du använda SoC med signage-programvara som MagicInfo, SuperSign eller Teos för att centralt hantera flera skärmar och skapa innehåll. Prestandan hos en SoC kan dock vanligtvis inte mäta sig med en dedikerad extern spelare, vilket innebär att denna lösning är bra för enkla applikationer men kanske inte är det bästa valet för mer komplexa digitala skyltningsprojekt.

slots-nobubble

Spelare för skyltar

Signage players är specialutvecklade externa enheter som kan anslutas till en eller flera skärmar. Tack vare sin nätverksanslutning möjliggör de centraliserad hantering och uppdatering av innehåll. De är kända för sin prestanda och tillförlitlighet och erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive stöd för interaktivt innehåll och videoväggar. Även om de är dyrare än andra alternativ och kräver mer komplicerad installation och konfiguration, erbjuder de en hög grad av flexibilitet och kontroll över det digitala bildskärmssystemet.

WLAN vs. kabel - anslutningsmöjligheter

Typen av överföring spelar en avgörande roll för implementeringen av digitala skyltlösningar och beror ofta på de specifika kraven och begränsningarna i projektet. Både trådbundna och trådlösa överföringar har sina respektive fördelar, som noggrant bör vägas mot varandra.

Trådlös överföring
Trådbunden överföring
TillförlitlighetMedel: känslig för fel och störningarHög: liten känslighet för störningar och fel
HastighetMedel: dataöverföringshastigheten beror på WLAN-kvalitetenHög: höga dataöverföringshastigheter
SäkerhetMedel: känslig för externa störningarHög: säker mot externa störningar
FlexibilitetHög: lätt att installera och anpassaLåg: Kabeldragning kan vara svårt och kostsamt
SkalbarhetHög: Lätt att lägga till eller byta mottagareLåg: Det kan vara kostsamt att lägga till eller flytta mottagare
EstetikHög: rent utseende utan kablarLåg: Kablar kan störa utseendet
Väggfäste för display

Konsolsystem för inomhusbruk - konsol vs. hus

Rätt val av fäste är avgörande för en lyckad implementering av digital signage. Olika användningsområden kräver olika typer av fästen.

display-wandhalterung-flexibel-nobubble

Ska fästet vara vinklingsbart, vridbart eller fast?

Vinklings- och vridbara fästen ger maximal flexibilitet vid positionering av skärmen. De är särskilt lämpliga för miljöer där skärmens orientering måste kunna justeras på ett flexibelt sätt. Rigida fästen är lämpliga för miljöer där skärmen är fast monterad och en konstant siktlinje måste upprätthållas.

display-decke-nobubble

Ska konsolen placeras på väggen eller i taket?

Placeringen av fästet beror på det tillgängliga utrymmet och den specifika applikationen. Väggfästen är den vanligaste lösningen, medan takfästen ofta används i skyltfönster, flygplatser eller showrooms där väggutrymme saknas eller siktlinjen från golvet måste bibehållas.

vesa-nobubble

Vilken VESA krävs?

VESA-standarden (Video Electronics Standards Association) anger måtten på monteringspunkterna på baksidan av skärmen. VESA-måtten varierar beroende på skärmens storlek och modell. Därför måste du se till att det fäste du väljer är kompatibelt med skärmens VESA-standard.

kg-nobubble

Vilken lastkapacitet har fästet?

Fästet måste kunna bära bildskärmens vikt på ett säkert sätt. Fästets lastkapacitet bör alltid vara högre än bildskärmens vikt.

Ikoner i stående och liggande format

I vilken riktning ska displayen placeras?

Beroende på vilket innehåll som ska visas kan displayen placeras iliggande, stående eller multiformat. Fästet måste väljas i enlighet med detta.

dualscreen-nobubble

Hur många displayer ska monteras?

Enkelfästen är idealiska när endast en skärm monteras. För installationer där flera skärmar är placerade bredvid eller ovanför varandra (t.ex. videoväggar) är flera fästen lämpliga.

digital_signage

Särskilda egenskaper hos monteringssystem för utomhusbruk

Vid utomhusanvändning av digital signage måste ytterligare aspekter beaktas för att säkerställa systemets livslängd och prestanda utomhus.

outdoor-nobubble

Väderbeständighet

Vid användning utomhus är vädret en avgörande faktor. Digital signage-systemet måste vara konstruerat för att klara extrema väderförhållanden. Det innebär att det måste vara vattentätt, dammtätt och tåla både höga och låga temperaturer. Skydd mot direkt solljus är också viktigt för att undvika överhettning och för att säkerställa displayens läsbarhet

Icon Utomhusprojektor

Kapslingar för utomhusbruk och kiosksystem

Speciella utomhuskapslingar kan användas för att modifiera standarddisplayer för utomhusbruk. Dessa kapslingar ger det nödvändiga skyddet mot väder och vandalism för att hålla displayens insida säker och funktionell. Ett annat alternativ för utomhusbruk är kiosksystem. De är ofta mer robusta och erbjuder ytterligare funktioner som interaktivitet.

Digital skyltning på försäljningsstället

Försäljningsstället är den plats där kunderna fattar sina köpbeslut. Digital signage på försäljningsstället ökar uppmärksamheten, ger aktuell information, möjliggör interaktiva upplevelser, stärker varumärkesimagen och sparar kostnader. Ta reda på hur du kan använda digital signage specifikt på försäljningsstället!

Vad du bör tänka på vid försäljningstillfället

thumbup-nobubble

Enkelhet för slutkunden

Hitta kärnan i ditt budskap och utnyttja de digitala möjligheterna! Utforma intuitiva användargränssnitt med tydliga uppmaningar till handling och använd rörliga bilder som stannar kvar längre i minnet och väcker mer uppmärksamhet.
time-nobubble

Tillsvidareanställning

Använd tillförlitlig hårdvara som möjliggör drift dygnet runt. Det gäller tex bildskärmar med 24/7 runtime release. De olika tillverkarnas content management-system erbjuder dessutom funktioner för att tidigt upptäcka potentiella problem och därmed minimera stilleståndstiderna.
sonne-nobubble

Permanent läsbarhet

Välj bildskärmar med höga betraktningsvinklar och disnivåer så att bildskärmen kan läsas från alla positioner. Anpassa ljusstyrkan till olika miljöer för att skapa en balans mellan visuell effekt och visuell komfort.
multimedia-flexibel-nobubble

Tidsstyrt innehåll

Med rätt skyltprogramvara kan du fritt utforma ditt innehåll eller använda mallar. Sedan kan du skapa spellistor och överföra dem till enskilda eller alla displayer i butiken på ett tidsstyrt sätt. Du kan göra dynamiska justeringar för att alltid visa önskat innehåll på dina displayer.

Dessa produkter är lämpliga för användning vid POS

bz40l_easy-multi-screen-setup

Displayer med lämplig ljusstyrka för försäljningsställen

Många displaytillverkare erbjuder displayer som är optimerade för användning i digital signage på försäljningsställen. Dessa displayer kännetecknas av höga drifttidsgodkännanden som möjliggör drift dygnet runt. Ofta har de också en hög ljusstyrka (>500 nits), vilket är tillräckligt för användning utomhus eller i direkt solljus inomhus. En hög haze-nivå (från 20%) säkerställer att det inte uppstår störande reflexer på displayen. Ofta är det också möjligt att montera i porträttläge.

cd7afd6a81341ac6267700ca7988a804d58ae2b8d20b7297eda93c419ca8169e

Displayer med specialstorlekar som är anpassade till försäljningsstället

Vissa displaytillverkare producerar även displayer i andra specialformat än det typiska 16:9-formatet. Dessa displayer tillverkas t.ex. i 32:9-format och erbjuder antingen tumstorlekar och upplösningar som ersätter två 16:9-displayer som hänger bredvid varandra eller är särskilt små och kan placeras ovanför produkthyllor som informationsdisplayer.

Peerless-AV-KIP522-EUK-Portrait-landscape-kiosk-voor-15-tot-32-schermen-zwart

Försäljnings- eller informationsterminaler

Försäljnings- och informationsterminaler är ett alternativ till konventionella displayer. De installeras vanligtvis i stående format i en pelare och kan ställas upp på olika platser på ett stabilt, väderbeständigt och vandalsäkert sätt. Informationsterminaler används t.ex. på järnvägsstationer som reklamytor eller skyltningssystem. Kiosksystem är en speciell form av detta. Dessa kännetecknas av att de är utrustade med en pekskärm och kan användas interaktivt, till exempel för självutcheckning i butiker.

i-series4_left_rfid_nologo_hero_gallery_update_1400x800

Ytterligare tillägg

Kiosksystem och infoterminaler kan ofta utökas flexibelt med ytterligare moduler. Till exempel kan streckkodsläsare och kortläsare integreras för självutcheckning eller RFID-läsare och fingeravtrycksläsare för autentisering av personer som behöver tillgång till en enhet eller byggnad.

En jämförelse av de viktigaste mjukvarulösningarna för digital skyltning

Rätt programvara för digital signage ger liv åt ditt displaysystem. Du kan hantera dina skärmar, ta emot felrapporter för attminska stilleståndstiden och skapaengagerande innehåll för reklam, information eller underhållning. Med programvara för digital signage kan du skapa presentationer i flera lager som kombinerar bilder, videor, statisk rullande text och bildspel. Du kan bädda in liveinnehåll som nyhetsticker, väderuppdateringar, aktuell tid eller RSS-flöden för att ge dina skärmar en dynamisk och aktuell känsla.

Vilka programvarulösningar för digital skyltning finns tillgängliga?

Med programvaror som MagicINFO från Samsung, SuperSign från LG, TEOS från Sony eller Connect Signage kan du skapa skräddarsytt innehåll, kommunicera dina budskap effektivt och få ut mesta möjliga av ditt digitala skyltsystem. Du kan styra distributionen av innehåll centralt till hundratals decentraliserade skärmar.

Programvara (MagicInfo)

Samsung MagicInfo

Samsungs MagicINFO är en heltäckande digital signage-lösning som tillhandahåller ett integrerat ekosystem för effektiv hantering och kontroll av skärminnehåll.

MagicINFO Server möjliggör centraliserad kontroll och distribution av innehåll, medan MagicINFO Player ger en mångsidig tittarupplevelse. MagicINFO Author gör det möjligt att skapa interaktivt innehåll med en användarvänlig drag-and-drop-funktion. Plattformen möjliggör också dataintegration i realtid via MagicINFO DataLink för dynamiska innehållsuppdateringar. MagicINFO lägger särskild vikt vid datasäkerhet och erbjuder skyddsåtgärder i flera lager. Dessutom kännetecknas MagicINFO av en hög grad av kompatibilitet med olika hårdvaru- och mjukvaruplattformar, vilket möjliggör sömlös integration och flexibilitet i olika affärsmiljöer.

circle-lg-supersign

LG SuperSign

LG SuperSign är en omfattande och robust mjukvarulösning för hantering av digital skyltning.

Den erbjuder flera verktyg, inklusive SuperSign Editor för enkelt skapande av innehåll och SuperSign Control för hantering av upp till 100 skärmar. Med programvaran SuperSign Control+ kan du dessutom styra upp till 250 enheter. SuperSign Media Editor är ett annat användbart verktyg för redigering av bilder och videor. Den stöder också fjärrunderhåll och fjärrstyrning via SuperSign CMS, vilket effektiviserar hanteringen av bildskärmar. En mobilapplikation finns också tillgänglig för bekväm kontroll. SuperSign-lösningen är kompatibel med LG:s olika bildskärmar, vilket ger en sömlös visningsupplevelse.

Sony Software TEOS

Sony Teos

TEOS är en heltäckande lösning för arbetsplatshantering som utvecklats av Sony för att skapa en optimerad, produktiv och engagerande arbetsmiljö.

Företaget erbjuder en rad produkter och tjänster, bland annat TEOS Manage, en central plattform för hantering av alla anslutna enheter och allt innehåll i en organisation. Med TEOS Connect kan användare dela sina presentationer trådlöst på stora skärmar, medan TEOS Book effektivt hanterar mötesrum och resurser. TEOS Reception erbjuder innovativ och personlig besöksregistrering, och med TEOS Mobile kan personalen enkelt styra rumsbokningar och andra tjänster från sina smartphones. Sonys TEOS-lösningar är inte bara utformade för att förbättra den operativa effektiviteten, utan bidrar också till ökad miljömässig hållbarhet.

circle-connect-signage

Anslut skyltar

Connect Signage är ett molnbaserat system för digital signage som erbjuder en intuitiv och användarvänlig plattform för hantering och distribution av innehåll på digitala skyltar.

Det möjliggör centraliserad kontroll av alla skärmar och allt innehåll från vilken plats som helst. Det finns en mängd olika mallar och verktyg för att skapa engagerande innehåll, från bilder och videor till flöden från sociala medier och väderinformation. Connect Signage stöder också interaktivt innehåll som kan aktiveras genom beröring, gester eller sensorer. Connect Signage är enhetsoberoende och körs på ett brett utbud av hårdvarulösningar. Det är också skalbart och kan användas i företag av alla storlekar, från små butiker till stora filialnätverk.

Samsung MagicInfo
LG SuperSign
Sony Teos
Anslut skyltar
Central kontrollMagicINFO Server möjliggör central kontrollSuperSign Control hanterar upp till 100 skärmar, SuperSign Control+ hanterar upp till 250 skärmarTEOS Manage ger central kontroll över alla anslutna enheterJa, ger central kontroll av alla skärmar
Skapande av innehållJa, dra-och-släpp innehållsskapande med MagicINFO AuthorSuperSign Editor och SuperSign Media Editor för innehållsskapande-Erbjuder en mängd olika mallar och verktyg
Interaktivt innehållJa, interaktivt innehåll--Ja
Integrering av data i realtidJa, genom MagicINFO DataLink---
SäkerhetGer skydd i flera lager med ISO-certifiering---
KompatibilitetKompatibel med olika Samsung-skärmar
Kompatibel med olika LG-skärmarKompatibel med olika Sony-skärmarHög kompatibilitet med olika bildskärmar
Hantering av arbetsplatsen--Ja, optimerad, produktiv och tilltalande arbetsmiljö-

Bästa praxis för projekt med digital skyltning

Digital signage är ett fantastiskt sätt att väcka uppmärksamhet och presentera budskap på ett imponerande sätt. Men att förverkliga det kan vara en utmaning. Här kan du lära dig hur du framgångsrikt förverkligar ditt Digital Signage-projekt.

Iögonfallande installationer av videoväggar

led-signage-169
Som regel bör bildskärmar med en drifttid på 16 timmar (eller bättre 24 timmar) per dag användas för videoväggar. LED-väggar är ett alternativ av högre kvalitet . Ett enkelt enkel- eller flerfäste räcker för nybörjarinstallationer. Men det finns också fästen som gör att enskilda skärmar kan tas bort och underhållas. Beroende på de individuella kraven på innehållsskapande och hanteringsfunktioner kan enkla eller professionella Sigange-programvarulösningar övervägas.

Utrustningsalternativ för videoväggar

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
Bildskärm mediumVideoväggar med 16/7 drifttid och minst Full-HD-upplösningVideoväggar med 24/7 drifttid, minst Full-HD-upplösning och hög ljusstyrkaLED-vägg med 24/7 drifttid och 4K-upplösning
Fästenrigida väggfästenVäggfästen med underhållsfunktionVäggfästen med underhållsfunktion
Spelare för skyltningSystem on Chip eller enkel skyltspelare för basinnehållSkyltspelare med avancerade funktioner, t.ex. för innehåll från molnetProfessionell spelare med omfattande anpassningsmöjligheter och stöd för komplext innehåll
Programvara för skyltningSkyltprogramvara för bild- och videoskapandeSignage-programvara för bild- och videoskapandeprofessionell Signage-programvara för decentraliserad hantering, styrning och innehållsskapande

Central styrning och övervakning / innehållshantering via molnet

content-management
Central styrning och övervakning av innehållshantering via molnet är en nyckelfaktor för effektiva lösningar för digital signage. Det möjliggör samtidig uppdatering, övervakning och hantering av flera digitala skyltskärmar från en central plats. När man väljer rätt lösning måste man ta hänsyn till flera faktorer: Skapande av innehåll, enhetshantering, molnlagring, integration och kompatibilitet, skalbarhet och flexibilitet samt vilken hårdvara som krävs. De olika programvarorna skiljer sig åt i funktionalitet och pris, så det är viktigt att hitta den lösning som bäst uppfyller dina specifika behov.

Viktiga kriterier för central kontroll

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
Skapande av innehållEnkla mallbaserade designalternativ som möjliggör grundläggande formatering och stilisering.
Avancerade design- och redigeringsfunktioner, inklusive möjligheten att skapa och spara anpassade mallar. Integrering av arkivbilder och videor.Omfattande design- och redigeringsfunktioner med integrerat verktyg för grafisk design, tillgång till omfattande mediedatabaser och möjlighet att skapa anpassade interaktiva element.
EnhetshanteringGrundläggande enhetsövervakning, inklusive statusindikatorer och möjlighet att starta om enheter på distans.Förbättrad enhetshantering, inklusive detaljerad information om enhetsstatus, möjlighet att fjärruppdatera och fjärrstyra enheter samt enkla grupperings- och taggningsalternativ för enheter.Fullständig enhetshantering, inklusive övervakning och meddelanden i realtid, omfattande fjärrstyrning och uppdatering av enheter, avancerad taggning och gruppering av enheter samt detaljerad analys av enheternas prestanda
Integration och kompatibilitetGrundläggande kompatibilitet med vanliga filformat och enheter.Avancerad kompatibilitet, inklusive stöd för ett brett spektrum av filformat och enhetstyper samt grundläggande API-integrationer.Omfattande kompatibilitet och integration, inklusive stöd för nästan alla filformat och enhetstyper, sömlösa API-integrationer och möjligheten att skapa anpassade integrationer
Nödvändig hårdvaraGrundläggande hårdvara, t.ex. ett USB-minne som ansluts till skärmen och gör det möjligt att spela upp innehåll.Högpresterande mediaspelare eller SoC som möjliggör uppspelning av högupplöst innehåll och användning av avancerade programvarufunktioner.Toppmodern hårdvara, inklusive högpresterande mediaspelare som stöder uppspelning av 4K- och 8K-innehåll, kraftfulla datorer för innehållsskapande och robust nätverkshårdvara för enhetshantering.

Display Porträtt Installation

doppelseitiges-display
Porträttinstallationer öppnar upp för nya möjligheter att tilltala kunderna på ett extraordinärt sätt. Med den växande framgången för videoplattformar blir porträttformatet alltmer populärt. För att kunna använda detta format på ett målinriktat sätt måste man ta hänsyn till några punkter. Förutom klassiska skyltdisplayer, som ofta kan användas i porträttformat, erbjuder vissa tillverkare även dubbelsidiga display er. Dessa kan transportera reklambudskapet i en butik samtidigt till utsidan på gatan och till insidan i butiken. För dessa displayer erbjuds även speciella fästen. LED-väggar kan också konfigureras i stående format tack vare sin modulära design.

Utrustningsalternativ för installation av Display Portrait

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
Bildskärm mediumSkärmar med 24/7 drifttid, porträttläge, minst full HD-upplösning och hög ljusstyrka
dubbelsidig display med porträttfunktionLED-väggkonfiguration i porträttläge
Monteringenkel takmontering för stående installationTakfäste för dubbelsidig displayLED-väggfäste
Spelare för skyltarUSB-minne för enkelt innehållSystem on Chip för interaktivt innehållExtern spelare för sofistikerat innehåll
Programvara för skyltarEnkel programvara med grundläggande funktionerProgramvara med avancerade funktioner (RSS, väder, integration av sociala medier)Komplex programvara med omfattande funktioner och analysverktyg

Projektion av utställning

led-wall-schaufenster
Projektion av skyltfönster är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg, oavsett om du använder en enkel beamer eller en spektakulär LED-vägg eller holodisplay. Särskilda skyltar eller installationsbeamers är en bra introduktion till fönsterprojektion. Alternativt kan man också använda digitala skyltdisplayer. Ett särskilt blickfång är 3D-animationer som kan skapas med hol odisplayer. De mest imponerande installationerna får du dock med en LED-vägg som konfigureras specifikt för dina behov.

Utrustningsalternativ för projektion av skyltfönster

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
Skapande av innehållSkyltning eller installationsprojektor
Professionell display eller holo displayLED-vägg som digitalt skyltfönster
Hantering av enheterEnkelt takfäste för beamerVäggfäste för displaySpecialiserat fäste för LED-vägg
Integration och kompatibilitetUSB-minne med förinstallerat innehållSystem-on-chip (SoC) spelare med molnåtkomst
Extern spelare med avancerade anpassningsalternativ
Nödvändig hårdvaraEnkel programvara med standardalternativ för visningProgramvara med fler anpassningsalternativ och interaktivitetHögpresterande programvara med helt anpassningsbara visningsalternativ och dataintegration i realtid

Interaktiva digitala skyltar (högre engagemang)

interactive-digital-signage
Interaktiv digital signage ökar engagemanget och förvandlar passiva tittare till aktiva användare. Omsorgsfullt utformade lösningar kan ge användarna smidig och intuitiv tillgång till information. I regel är pekskärmar med hög drifttid bäst lämpade för interaktiv digital skyltning. För detta bör fästet vara ergonomiskt och anpassat till interaktionsmöjligheterna. Det är också viktigt att välja rätt spelare och programvara för digital signage, som bör erbjuda ett brett utbud av interaktionsformer och anpassningsalternativ för att skapa en engagerande och interaktiv upplevelse.

Utrustningsalternativ för interaktiv digital skyltning

Bra ★★★★
Bättre ★★★★
Bäst ★★★★★
Skapande av innehållTouchdisplay med 16/7 drifttid
Touchdisplay med 16/7 drifttidPekskärm med 24/7 drifttid
Hantering av enheterStyvt väggfästeSkyddande höljeErgonomiskt vägg- eller golvfäste
Integration och kompatibilitetUSB-minne med förinstallerat interaktivt innehållSystem-on-chip (SoC) spelare med molnåtkomst
Extern spelare med utökade interaktionsmöjligheter
Nödvändig hårdvaraProgramvara Enkel programvara med förinställda interaktionsformerMer komplex programvara med fler anpassningsalternativHögpresterande programvara med helt anpassningsbara visningsalternativ och dataintegration i realtid

Framtida trender inom digital signage

Med utvecklingen av ny teknik och nya applikationer förändras världen för digital signage ständigt. Genom att använda den senaste tekniken kan kundupplevelsen förbättras och företag kan uppnå sina mål på ett mer framgångsrikt sätt.

Kalibrering av ikoner

Besökarspårning / detaljhandelsanalys

Besökarspårning och detaljhandelsanalys i digital signage-miljön handlar om insamling och analys av data för att optimera kundupplevelsen. Moderna verktyg kan till exempel användas för att analysera vilka områden i en butik som besöks mest frekvent, vilka displayer som väcker mest uppmärksamhet eller vid vilka tidpunkter de flesta kunderna befinner sig i butiken. Dessa värdefulla insikter kan sedan användas för att göra reklam och produktplaceringar mer målinriktade och effektiva.
technologie-nobubble

RFID och sensorteknik

Användningen av RFID-teknik och sensorer i digital signage erbjuder intressanta möjligheter till personliga och interaktiva kundupplevelser. Genom att kombinera RFID-taggar i produkter och digital signage kan displayer visa riktad information eller reklam när en kund plockar upp en viss produkt från hyllan. Sensorer kan också upptäcka rörelser, beröring eller till och med riktningen på kundens blick, vilket skapar interaktiva upplevelser.
jan_kortevoss-name

Har ni fortfarande öppna frågor?

Jag ger dig gärna personlig rådgivning via telefon eller e-post! Om du hellre vill bli uppringd kostnadsfritt lämnar du bara dina kontaktuppgifter.