Shop_IN2_192059324_h4 (1)
Lösningar för företagskunder

Moderna lösningar för digital skyltning

Reklampresentationer och infotainment vid försäljningsstället eller intressepunkten är standard för många företag i alla branscher.

Innehåll

Huruvida de använda displayerna och LED-väggarna får önskad effekt beror dock i hög grad på ett optimalt och samordnat val av enheter och deras lämplighet för den avsedda platsen.

Kraven på displayer och LED-väggar kan vara mycket olika. Digitala skyltningsskärmar med en integrerad mediespelare kan till exempel matas med innehåll när som helst. Ett innehållshanteringssystem är dock oumbärligt för maximal effektivitet och flexibilitet i driften av en digital skyltningslösning.

panorama6_b_v3

Våra styrkor och kompetenser

 • AV-expertis från mer än 15 års professionell B2B-konsultverksamhet
 • Omfattande partnernätverk av etablerade tjänsteleverantörer och tillverkare
 • Utmärkt kundsupport
 • Snabb projekthantering

Lösningar för digital skyltning

Vi erbjuder följande lösningsvarianter för digital skyltning. Vi tar hand om planeringen och valet åt dig!

Visa

Stora displayer

 • Godkänd för användning dygnet runt finns tillgängligt
 • Pivotfunktion för vertikal installation
 • Daisy-chain-funktion för mindre videoväggar
 • Displayer med touchfunktion för interaktiv reklam
Ikonupplösning

Bildupplösning

Full HD (1 920 x 1 080) i 16:9-format eller 4K (3 840 x 2 160) i 16:9-format.
Icon Touch Display

Interaktivitet

För displayer som visar interaktivt innehåll för kunderna är interaktivitet med fingertouch viktigt. Programmen för dessa tillämpningar kan använda utvalda områden på skärmen som beröringsytor för att informera kunderna interaktivt.
Ikonväxel och verktyg

Montering

Displayerna kan monteras på väggen med ett väggfäste, i taket med ett takfäste eller på ett stativ. Dessutom är det möjligt att integrera dem i pelare.

Experttips:

För fristående eller fritt hängande displayer är en digital signage-spelare med WLAN en optimal lösning för att undvika onödig kabeldragning.
LED-vägg med en enda modul för videoväggslösning

Ljusa LED-väggar

 • väl lämpad för stora digitala skyltytor
 • olika bildstorlekar kan realiseras
 • olika pixeltätheter kan väljas beroende på applikationen
Anslutning av ikoner

Flexibilitet

LED-väggar består av många skåp. Varje skåp har en viss pixeltäthet, som representerar den bildskärpa som kan identifieras senare. Beroende på dina planer kan du leta efter en hög pixeltäthet (1,5 mm pixeltaxa, t.ex. i skyltfönster) eller en lägre pixeltäthet (2,5 mm, t.ex. för inomhusreklam på höga väggar).
Ikonupplösning

Upplösning

LED-väggarna finns i upplösningar från Full HD till 4K. För väggar där betraktaren rör sig närmare rekommenderas 4K-skärmen. Om betraktaren tittar längre bort, till exempel på reklamtavlor, räcker det ofta med en Full HD-skärm.
Ikonväxel och verktyg

Montering

LED-väggar installeras på väggen. Se till att ytan är fast. Installationen får endast utföras av kvalificerad personal. Våra experter hjälper dig gärna!

Experttips:

LED-väggar är idealiska för sömlös visning av innehåll. Om du behöver en kontinuerlig bild är LED-väggen ditt förstahandsval. Tack vare sin låga ljuskänslighet är de väl lämpade för ljusare miljöer.

Våra displayer för LED-väggar höjdpunkter

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.