dsc01368_(1)

VR-glasögon - den bästa uppslukningen för din hemmabio och ditt spelande

Virtuell verklighet: högteknologi för sanna upptäcktsresande

Den virtuella verkligheten är här! Och det betyder att du ska gå på upptäcktsfärd i nya, spännande 3D-världar. Portalen till hyperrealistiska och oförglömliga upplevelser är nu öppen för alla. Vänta inte längre vid tröskeln, kliv in!

Innehåll
vr-brillen-veranstaltung
berlin-1429878_960_720_(1)

Huvudmonterad skärm för PC och konsol

Head Mounted Displays (HMD) är VR-glasögon som redan har alla nödvändiga tekniska komponenter för visning av virtuella världar, rörelsefångst och navigering. Dessa fullfjädrade VR-glasögon ansluts till en dator eller spelkonsol, beroende på kompatibilitet, modell och tillverkare. HMD:er erbjuder den bästa uppslukningsförmågan och den mest intensiva spelupplevelsen
kompatibilitaet

Systemkrav

VR-glasögon med inbyggda sensorer och skärmar kräver viss hårdvaruprestanda. En dator med ett bra grafikkort, en snabbklockad flerkärnig CPU och en generös mängd RAM-minne rekommenderas därför starkt. För en felfri spelupplevelse.

Mobila glasögon för virtuell verklighet för smarttelefoner

VR fungerar också med smartphones. För att kunna använda din smartphone för VR behöver du dock lämpliga, stabila och framför allt bekväma VR-glasögon. Det är enkelt att fästa smarttelefonen. Precis som att justera huvudfästet och betraktningsavståndet.
VR-glasögonen från celexon har utvecklats för maximal komfort och användarvänlighet. För en komplett VR-upplevelse.
kompatibilitaet

Systemkrav

Det som gäller för "riktiga" VR-goggles med skärm gäller även för VR-goggles som använder din smartphone som skärm för att visa bilder: högsta möjliga upplösning, mycket RAM-minne och en snabb processor. I vissa fall krävs också aktuella versioner av respektive mobiloperativsystem som iOS eller Android

> Minsta upplösning på 1080 x 1920 ppi
> SoC (System on Chip) med modern CPU och GPU
> Bildfrekvens på minst 60 hertz
> Minst 2 GB RAM-minne

Spel med virtuell verklighet

"Var inte en hjälte, var en hjälte!" är mottot för VR-spel. Eftersom VR-spel inte bara ger dig full kontroll över din spelarkaraktär, utan bokstavligen gör dig till hjälte i en spännande historia. Resultatet: oöverträffad, realistisk atmosfär parat med en spelupplevelse som kommer att förvåna dig och inte släppa dig!

Tips:

Prova alla spelgenrer för att själv uppleva atmosfären! Skräck-, skjut- och racingspel är våra favoriter.

360-graders videor: Hemmabio med en skillnad

Det finns två anledningar till varför du bör titta på 360-graders videor

> 360-gradersfilmer och POV-videor tar dig till exotiska platser eller rakt in i en actionscen. Här bestämmer du perspektivet och upplever på så sätt allting på nära håll, utan begränsningar och utan luckor. En fullständig upplevelse!
> 360-gradersfilmer är ett utmärkt komplement till den klassiska hemmabion med projektor och skärm.

Den bästa utgångspunkten för din nästa 360-graders videoutflykt och samtidigt den bästa källan för varierade videor av olika genrer

Den här VR-kortfilmen visar hur spektakulära 360-gradersvideor är:

DSC00910 (1)

Ännu mer spelande med spelprojektorer

Datorspelsvärldar ser också imponerande ut på en projektor-skärm, så du behöver inte spänna fast en skärm framför ansiktet för att helt och hållet fördjupa dig i spelets atmosfär. Dessutom kan dina vänner vara med: tillsammans är flerspelar- och samarbetsspel helt enkelt roligare. Fotbollsmatcher och skjutspel i ett jätteformat - det kan inte bli mer genialiskt än så här!
Förbättra din spelupplevelse med en gaming projektor! Ta reda på hur och vad du behöver i vår köpguide för gamingprojektor!
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.