joshua-golde-qIu77BsFdds-unsplash

De bästa dokumentkamerorna 2024 - de bästa enheterna i testet

I det här testet presenterar vi de bästa dokumentkamerorna 2024 - för olika användningsområden och i alla prisklasser.

Efter vårt detaljerade experttest har de bästa modellerna ordnats i tydliga listor och gjorts tillgängliga för dig. På så sätt får du en snabb överblick över alla dokumentkameror för skola, fakturar eller mobilt bruk. Med våra testvinnare är du alltid på den säkra sidan!

Innehåll

De bästa dokumentkamerorna under 500 euro

Du behöver inte spendera enorma summor på en bra dokumentkamera. Här hittar du visualiseringsapparater med ett utmärkt pris-prestandaförhållande.

De bästa dokumentkamerorna under 800 euro

Dokumentkameror för höga krav, för användning i skolor och på fakturar.

Dokumentkameror för varje situation

Här hittar du dokumentkameror som uppfyller alla krav! Hög kvalitet och lämpliga för alla situationer.

De bästa mobila dokumentkamerorna

De bästa dokumentkamerorna för mobil användning. Snabbt att sätta upp och ta ner och lättviktiga.

Ett verkligt alternativ: Belkin Tablet Stage 2.0

Med Belkin Tablet Stage kan du använda din surfplatta som en dokumentkamera. Placera helt enkelt din standardplatta, i storleken från 7" till 11" (upp till 12,9" för vissa iPad-modeller), i den avsedda hållaren på Belkin Tablet Stage och förvandla den till ett interaktivt presentationsverktyg!

Med hjälp av Belkin Tablet Stage-appen och surfplattans kamera kan du ta bilder och videor i realtid och projicera dem på en skärm eller projektor. Allt du behöver göra är att ansluta din surfplatta till valfri projektionsenhet.

Den kostnadsfria Belkin Stage-appen ger dig många möjligheter att ge din presentation på ett kreativt och exakt sätt. Bländ in texter, grafik eller bildtexter och framhäv den viktigaste informationen. En speciell funktion är videoinspelningen. Du kan när som helst få tillgång till det inspelade materialet.

Dokumentkameror - De vanligaste frågorna

Dokumentkameror blir alltmer populära och ersätter den föråldrade overheadprojektorn. Särskilt i kombination med en projektor och skärm eller en interaktiv whiteboard skapar visualiseraren verklig spänning under en presentation.

Den största fördelen med en dokumentkamera är det breda utbudet av möjliga tillämpningar: Förutom normala presentationer kan man också göra live-inspelningar eller åstadkomma extrema förstoringar med hjälp av tillbehör.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.