backtooffice_samsung_logitch_1

Tillbaka till fakturaret med videokonferenspaket från Samsung och Logitech!

Ser du fram emot att återvända till ditt vanliga fakturar? Det gör vi också! #BackToOffice

Tillsammans med Samsung och Logitech erbjuder vi dig den optimala videokonferenslösningen för moderna mötesrum. Vi har satt ihop exklusiva paket med skärmar och webbkameror till attraktiva priser. För även efter Covid-19 kommer ämnet videosamtal att fortsätta att följa oss. Ett välutrustat mötesrum och huddle room är därför ett måste!

Innehåll

Lösningen - videokonferenser

Den optimala lösningen i detta fall är videokonferenser. Under de senaste månaderna har vi redan vant oss vid att arbeta med kollegor, kunder och leverantörer via skärmen. Bara att det på många ställen kan ha varit lika lite optimalt på grund av brist på nödvändig hårdvara och mjukvara.

backtooffice_Samsung_Logitech-1024x683

Det är nu ett minne blott. Med paketen från Samsung och Logitech i kampanjen #backtooffice får du optimalt samordnade lösningar i form av hårdvara för videokonferenser. Samsung-/Logitech-paketet består av en skärm och en kombination av kamera, högtalare och mikrofon. Vissa av dessa är anpassade till de populära programvarulösningarna för videokonferenser från Microsoft och Google. Seten är anpassade till olika rumsstorlekar för att göra det ännu enklare att välja rätt lösning för dig.

Set för samlingsrum

Huddle Room Set är utformat för mindre rum där folk arbetar aktivt på skärmen, i det här fallet Samsung Flip 2 WM55R-W, utöver videokonferenser. Detta kompletteras av Flip Tray för att möjliggöra flera portar på framsidan av Samsung Flip för åtkomst med BYOD-enheter.

Men om du inte vill samarbeta utan rummet endast används för videomöten erbjuder Samsung ett alternativ med en normal skärm i form av Samsung QB55R. Denna erbjuder en briljant bildvisning i 4K och imponerar med sin attraktiva design.

huddle_room

Dessutom finns Logitech MeetUp, som är en kamera, mikrofon och högtalare. För enkel användning av MeetUp ingår en NUC-dator, på vilken programvara som Zoom eller Microsoft Teams installeras. För enkel styrning av systemet ingår en Logitech Tap Touch Controller i setet. Detta gör att användningen blir en barnlek.

Uppsättningarna finns vardera som en Zoom-version och en Microsoft Teams-version.

Medium Room Set

Eftersom medelstora rum också används för videokonferenser och möten erbjuder Samsung och Logitech också en lösning för detta med Medium Room Set. Det finns två hårdvarulösningar att välja mellan, som skiljer sig åt när det gäller de skärmar som används. En interaktiv lösning med 65″ Samsung Flip 2 WM65R-W och en skärmlösning utan interaktivitet med Samsung QB65R. Setet med den interaktiva lösningen innehåller även Flip 2 Tray, för flera anslutningar på framsidan. Den 65″ Samsung QB65R fokuserar på utmärkt 4K-bildvisning i en attraktiv design.

medium_room

När det gäller hårdvara för videokonferenser använder man Logitech Tap Medium Room Bundle. Det består av Logitech Rally-konferenskameranmed högtalare och mikrofon. Den styrs via Logitech Tap-Touch Controller. Och för ett optimalt samarbete mellan komponenterna ingår en Intel NUC.

Förutom de två olika hårdvarukonfigurationerna finns Medium Room Set även i en version optimerad för Zoom och en version optimerad för Microsoft Teams.

Stort rumsset

Samsung och Logitech erbjuder naturligtvis också en lösning för stora mötesrum. För att ge tittarna en stor bild ingår en 85-tums skärm, Samsung QM85N, i uppsättningen.

Förutom den briljanta 4K UHD-bildåtergivningen erbjuder den utmärkt prestanda vid visning av innehåll på flera skärmar, vilket är särskilt effektivt vid videokonferenser med flera deltagare.

large_room

Videokonferenshårdvaran är också utformad för större rum med Logitech Tap Large Room Set. Förutom Logitech Rally-kameran, med bra zoomfunktioner, ingår två högtalare och två mikrofoner som ger ännu tydligare inspelning och uppspelning av ljudinnehåll. Logitech Tap Touch-kontrollen ansvarar för enkel styrning av systemet, medan en kraftfull Intel NUC med i7-processor också fungerar som hjärtat i systemet här.

Den här uppsättningen finns även som en Zoom-version och en Microsoft Teams-version.

Slutsats: Vad som gör Samsung och Logitech så speciella

De bildskärms- och konferenssystem som erbjuds av Samsung och Logitech har många olika användningsområden för olika rumsstorlekar. Tack vare den förkonfigurerade hårdvaru- och mjukvarulösningen erbjuder de en bra samordning, vilket är en positiv egenskap när man ställer in systemen. För små och medelstora rum erbjuder de dessutom ett val mellan mobila eller kollaborativa och stationära lösningar.

Samsung och Logitech erbjuder därmed en utmärkt grund för optimal kommunikation med kollegor på hemmafakturaret samt med kunder och leverantörer, även på distans. Och även om vi alla med tiden arbetar mer på fakturaret igen kan vi fortsätta att använda videokonferensutrustningen för att slippa långa resor med bil eller flyg, vilket å ena sidan sparar kostnader och å andra sidan skyddar miljön.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.