joshua-golde-qIu77BsFdds-unsplash

visunext-guide

De bästa skärmarna 2023 - de bästa enheterna i jämförelse!

Expertens bästa listor

Test av bildskärmar - expertens bästa listor

Här hittar du de bästa skärmarna. För att du ska få en bättre överblick har vi delat in våra testenheter i olika användningsområden och prisklasser. Efter en detaljerad jämförelse har vi sammanställt de bästa monitorer i tydliga topp 5-listor. Med detta PC-skärmtest hittar du din idealiska skärm - oavsett om det gäller spel, kontor, i den bästa 4K-upplösningen eller för din ergonomiska arbetsplats!

Innehåll

De bästa skärmarna för bättre ergonomi vid skrivbordet

Om du tillbringar mycket tid vid ditt skrivbord på jobbet eller privat behöver du en ergonomisk bildskärm utöver ett höj- och sänkbart skrivbord. På så sätt kan du bland annat skydda din rygg och nacke. Leta därför vid köpet efter ett flexibelt stativ, så att du kan justera skärmen individuellt till din sitt- och ståhöjd samt till din betraktningsvinkel.

De bästa fakturarsskärmarna för ditt fakturar

En högkvalitativ fakturarsmonitor måste uppfylla många kriterier. Förutom god ljusstyrka och lämplig upplösning är ergonomiska faktorer som höjdjusterbarhet och lutningsförmåga avgörande för ett hälsosamt arbete.

De bästa spelmonitorer för ultimat spelande

Bra spelmonitorer kännetecknas framför allt av lägsta möjliga svarstid och en hög uppdateringsfrekvens i intervallet 144-165 Hz. De vanligaste storlekarna för gamers är 27-tums och 24-tums skärmar.

De bästa 4K-skärmarna för fantastisk upplösning

En 4K Ultra-HD-upplösning för bildskärmar är ett måste för många användningsområden! Särskilt när grafiskt innehåll visas eller redigeras hjälper den betydande ökningen av bildskärpan. Dessutom är 4K-skärmar mycket populära bland spelare eftersom de visar spel mer realistiskt.

De bästa 21:9 Ultrawide-skärmarna

En Ultrawide-skärm ger dig ett bildförhållande på 21:9, vilket öppnar helt nya visningsmöjligheter. Använd en bildskärm i stället för två skärmar bredvid varandra, utan en störande ram i mitten.

Optimala bildskärmsfästen för dina behov

chief-kontour-k1d220w-tischhalterung-2-monitore-removebg-preview

Skärmfästen används vanligtvis när du antingen vill placera flera skärmar på ditt skrivbord eller när du inte kan justera skärmen ergonomiskt. Många fästen erbjuder höjdjustering, så att de kan ställas in på ett idealiskt sätt som är skonsamt för ryggen.

Våra produktrekommendationer för de bästa tillbehören för bildskärmar

Monitorer - de vanligaste frågorna

Monitorer är en del av all standardutrustning på fakturaret, i spelrummen och i det privata arbetsrummet. På grund av de många egenskaperna och funktionerna hos olika monitorer uppstår ofta frågor.

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har du fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ska ringa upp dig kostnadsfritt, lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.