Vad är visunext?

visunext är ytterligare ett evolutionärt steg i vår företagshistoria Firmans nya namn står för beredskap, att ta sig an framtidens utmaningar och för enastående områdesexpertis som i över 15 år har varit utmärkande för Projektorshop24. visunext står för enastående kompetens för visuellaproduktlösningar och den sträcker sig längre än bara vår huvudprodukt - projektorn. Touchdisplayer,storformatsdisplayer och LED-väggar är några av alla tekniska produktutvecklingar som är en del av våra lösningar. Hos oss kan du alltså hålla jämna steg med framtidens teknik. Vi är förberedda för framtidens nya utmaningar och är redo att utvidga vår service med individuella och in i minsta detalj genomtänkta lösningar. Genom vår rådgivning får du inte bara tips om dagens tekniska lösningar, utan du kan även upptäcka framtidens teknik såsom Smart Signage, Smart Home och Collaborative Workspace.
Collage visunext Anwendungen

 

Christoph Hertz, CEO

“visunext står för kvalitativ rådgivning, enastående produkt know-how samt långsiktiga och rättvisa partnerskap”
Christoph Hertz, CEO

Vad förändras?

Kvalitén stannar, nytt kommer till!
Våra serviceområden har genomgått en stor förändring sedan starten av Projektorshop24. Exempelvis när det gäller resultatorientering, helhetlig rådgivning och en bred produktportfolio för att upptäcka alla produktområden. Expertis och innovativa produkter i vårt sortiment smälter ihop till en solid bas som är grunden när vi hittar lösningar på era idéer eller produktönskningar. Ni kan själva titta på olika lösningar på vår systemhushemsida.Våra värderingar

Vi håller fast vid våra värderingar. Precis som tidigare står vi fast vid att vara resultatorienterade, ge individuell rådgivning, ha ett kontinuerligt växande AV-produktsortiment samt att vara trogna våra kunder och partners.


Collage visunext Werte

Alla partners  • Standard (300dpi - png)
  • Negativ för mörka bakgrunder (300dpi - png)

  • Standard vertikal (300dpi - png)
  • Negativ vertikal för mörka bakgrunder (300dpi - png)

 

 

Beamershop24 Ansprechpartner

Kontakta oss och lär dig mer om visunext och visunext systemhus-service samt projektportfolio.
 Kontaktformulär Kontaktperson