airtame-hersteller-16_9

Airtames varumärkesvärld på visunext

Upptäck Trådlös spegelskärm HDMI-dongel och många fler produkter från Airtame!

Upptäck de många möjligheterna med Airtames produkter på visunext - experten på audiovisuella lösningar! Vi erbjuder privatkunder, företagskunder och offentliga institutioner ett brett utbud av högkvalitativa produkter som kommer att förbättra varje arbetsplats, utbildningsinstitution eller hem

Innehåll

Airtame grundades 2013 och har som mål att förbättra samarbetet inom organisationer och utbildningsinstitutioner genom enkla, smarta och engagerande skylt- och konferenslösningar. Med Airtame kan vem som helst enkelt sända innehåll från sin personliga enhet till skärmen på väggen, oavsett om det är en student i ett klassrum eller en teammedlem i ett hybridmöte.

Airtame-produkterna: Nätverk och innovation för ditt företag

Airtame-produktserien omfattar de två enheterna Airtame 2 och Airtame Hub. I kombination med Airtame Cloud och kompatibla kringutrustningsenheter möjliggör de båda enheterna enkel skärmdelning, digital skyltning och fjärrhantering. Airtame Hub kan också användas för hybridkonferenser.

airtame_2

Airtame 2

Airtame 2 möjliggör trådlösa presentationer från datorer, mobiltelefoner eller surfplattor till bildskärmar eller projektorer. Airtame 2 stöder överföring av video och ljud via AirPlay, Google Cast, Miracast och Airtame-appen. Den har integrerade funktioner för digital signage. Fjärrstyrning av alla enheter är möjlig via Airtame Cloud. Den har också förbättrad Wi-Fi-räckvidd och stabilare anslutningar tack vare ökad minneskapacitet och ett kraftfullare Wi-Fi-chip. Airtame 2 har stöd för överföring av Full HD med 60 bilder per sekund för tydlig och jämn bildåtergivning.

airtame-hub-and-its-features-blog-2

Airtame Hub

Airtame Hub underlättar hybridkonferenser med en kraftfull, stabil och enkel lösning. Denna enhet eliminerar de vanliga tekniska förberedelserna före möten. Den gör det möjligt att ansluta kringutrustning direkt till hubben och styra mötet via Airtame-appen på den bärbara datorn. Detta ger förbättrad video- och ljudkvalitet samt sömlöst samarbete genom att använda den bärbara datorn som fjärrkontroll. Power-over-Ethernet ger en stabil nätverksanslutning.

klaud

Airtame Moln

Airtame Cloud erbjuder fjärrhanteringsfunktioner för Airtame 2 och Airtame Hub. Det innebär att dina skärmar kan hanteras och uppdateras var du än befinner dig. Dessutom kan skärmarna automatiskt slås på och av via CEC, till exempel beroende på kontorstid eller skoltid. Centraliserade app-uppdateringar säkerställer att alla enheter fungerar utan avbrott. Den intelligenta instrumentpanelen gör det möjligt att förhindra driftstopp.

accessoires

Tillbehör

Med Airtames Power-over-Ethernet-adapter kan du få ström och en trådbunden nätverksanslutning med bara en kabel. Om du inte vill välja ett PoE-alternativ men ändå behöver en trådbunden nätverksanslutning är Airtames Ethernet-adapter det rätta valet för dig. Airtames förlängningskabel är idealisk för att nå fler avlägsna uttag.

Funktioner

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande några frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.