bose-videobar-banner

Varumärkesvärlden för Bose Professional på visunext

Upptäck högtalare, konferenssystem och många andra produkter från Bose Professional!

Upptäck ljudvärlden av Bose Professional-produkter på visunext - din partner för audiovisuella lösningar! Bose Professional erbjuder ett brett sortiment av ljudprodukter för användning i hemmet såväl som i mötesrum och kontor. Upptäck utbudet av Bose Professional-produkter!

Bose Professional grundades 1964 av Dr Amar Bose i USA med målet att ta fram innovativa och tillförlitliga ljudprodukter till marknaden. Bose Professional sätter höga vetenskapliga standarder och innovativa tillvägagångssätt, nya tillvägagångssätt för att föra avancerad ljudteknik till marknaden i en mängd olika utföranden.

Produkterna kännetecknas av överlägsen prestanda och en elegant, enkel design. Det breda utbudet av mångsidiga produkter kan användas i mötesrum, hemmabiografer och för daglig användning . Bose Professional är alltid angelägna om att uppfylla sina kunders behov och förväntningar och vårt mål på visunext är att erbjuda dig prisvärda lösningar som passar dina behov. Låt våra experter ge dig råd och dra nytta av den moderna ljudtekniken från Bose Professional!

Videobar VB1 - Allt-i-ett videobar för små och medelstora rum

Videobar VB1 är ett allt-i-ett USB-konferenssystem för små till medelstora rum som erbjuder utmärkt ljud- och videokvalitet tack vare sex riktade mikrofoner och en 4K Ultra HD-kamera med autoframing-funktion. Dessa tekniker gör det möjligt att framhäva röster tydligt samtidigt som bakgrundsljud dämpas, medan kameran säkerställer knivskarpa bilder som förmedlar känslan av att befinna sig i ett gemensamt utrymme.

vb1_meeting
vb1_bedienung

Videobar VB-S - allt-i-ett 4K-videokonferenssystem för små mötesrum

Videobar VB-S erbjuder enastående ljud- och videokvalitet för små mötesrum och huddle spaces med sin allt-i-ett USB-lösning som inkluderar enkel installation och fyra strålstyrda mikrofoner som aktivt framhäver röster och eliminerar bakgrundsljud. Den eleganta designen, 4K ultra HD-kameran med brett synfält och kompatibilitet med populära kommunikationsplattformar som Microsoft Teams, Zoom och Google Meet möjliggör förbättrad kommunikation och synligt deltagande av alla deltagare i gruppläge.

vb-s-meet
vb-s_i-studio_leftfacing
bose-videobar-banner

Upptäck Videobar VB1 och Videobar VB-S för små och medelstora rum nu

Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande några frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - våra experter deltar regelbundet i utbildningar för att svara på dina frågor om Bose Professional-produkter! Vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande!