chief-hersteller-header

CHIEF varumärkesvärld på visunext

Upptäck monteringssystem för displayer, bildskärmar och många fler produkter från Chief!

Upptäck de olika lösningarna från varumärket CHIEF för säker och effektiv installation av audio-video utrustning. Från TV-väggfästen till projektorfästen och monteringssystem erbjuder CHIEF innovativa produkter som kan användas inom olika användningsområden som företag, utbildningsinstitutioner och offentliga utrymmen.

Dra nytta av CHIEF-produkternas enastående kvalitet, enkla montering och robusta konstruktion för att optimera dina AV-installationer.

Innehåll

CHIEF grundades 1978 av Mike och Gale Bauer. Ursprungligen specialiserade sig företaget på utveckling av ljudsystem för professionellt bruk.

Underårens lopp har CHIEF dock utvecklats till en ledande leverantör av monteringslösningar för bildskärmar och projektorer. Varumärket är känt för sina högkvalitativa produkter som övertygar genom innovation, kvalitet och hållbarhet. CHIEFs monteringslösningar erbjuder enkel installation, säker montering och hög flexibilitet när det gäller positionering och justering. Oavsett om det gäller konferensrum, klassrum, företag eller privata bostadsområden, med CHIEF kan du montera din audiovisuella utrustning optimalt och njuta av en förstklassig visnings- eller presentationsupplevelse.

Hitta rätt konsolsystem för din individuella situation

chief-deckenhalterung-lcb1u-32-bis-60

Fästen för tak

CHIEF takfästen erbjuder en enastående lösning för säker och praktisk montering av projektorer och bildskärmar i taket. Med robusta material och enkel installation ger de tillförlitlig montering och flexibel orientering av AV-utrustning. CHIEF takfästen är idealiska för konferensrum, klassrum, utställningslokaler och andra tillämpningar där det krävs platsbesparande och professionell installation. Dra nytta av den höga kvaliteten och innovativa designen hos CHIEF takfästen för att montera din AV-utrustning på ett säkert och effektivt sätt.
chief-ftr1u-neigbare-display-wandhalterung-schwarz-10-32

Väggfästen

CHIEF väggfästen erbjuder en stabil och platsbesparande lösning för montering av displayer och bildskärmar på väggen. De är idealiska för kontor, konferensrum, skolor och andra miljöer där det krävs optimal användning av utrymmet. Med sin robusta konstruktion och enkla installation erbjuder CHIEF väggfästen maximal säkerhet och flexibilitet. Njut av fördelarna med ergonomisk skärmpositionering och spara värdefullt skrivbordsutrymme.
chief-3-x-1-hochformat-videowall-standhalterung-lbm3x1up-42-bis-46

Hållare för stativ

CHIEF stativfästen är en stabil och flexibel lösning för montering av displayer och bildskärmar på fristående stativ. De är särskilt lämpliga för kontor, mässmontrar och presentationsrum där det krävs en mobil och anpassningsbar displaylösning. CHIEFs stativfästen möjliggör enkel höjdjustering och lutning av skärmen för optimal visning. De har en robust konstruktion och hög lastbärande kapacitet för att säkert hålla skärmar i olika storlekar.
chief-kontour-k1d120w-tischhalterung-1-monitor

Bordsfästen

CHIEF skrivbordsfästen erbjuder en platsbesparande och ergonomisk lösning för montering av bildskärmar och displayer på skrivbordet. De är särskilt lämpliga för kontorsarbetsplatser, hemmakontor och mötesrum där flexibel positionering av skärmen önskas. CHIEFs skrivbordsfästen möjliggör enkel justering av lutning och svängning för att säkerställa optimal betraktningsvinkel. De har en solid konstruktion och hög stabilitet för att hålla skärmen säkert och frigöra skrivbordsyta.

CHIEF produkthöjdpunkter

CHIEF produktserie

Chief-Kontour-K1D220W-Tischhalterung-2-Monitore

Serie Contour

Contour-serien från CHIEF erbjuder mångsidiga monteringslösningar för plattskärmar och monitorer. De är särskilt väl lämpade för kontor, konferensrum, skolor och andra miljöer där det krävs flexibel och ergonomisk skärmpositionering. Med sin robusta konstruktion och enkla justerbarhet möjliggör contour-fästena optimal skärmplacering för att förbättra tittarkomforten och produktiviteten. De rekommenderas särskilt för arbetsplatser där kundanpassning och ergonomisk skärmpositionering är viktigt.
Chief-muurbevestiging-grote-zwenkarm-wanddisplay-TS525TU-37-tot-58

Thinstall-serien

Thinstall-serien från CHIEF erbjuder ultratunna och utrymmesbesparande monteringslösningar för plattskärmar och monitorer. De är särskilt väl lämpade för miljöer där diskret installation och maximalt utnyttjande av utrymmet krävs, t.ex. kontor, mötesrum och allmänna utrymmen. Thinstall-fästena möjliggör nästan heltäckande montering på väggen, men erbjuder ändå enkel justerbarhet för optimal visning. De rekommenderas särskilt för modern rumsdesign och miljöer där estetik och effektivitet är viktigt.
Chief-MSM1U-Medium-Fusion-Micro-Adjustable-Fixed-Wall-Mount

Fusion-serien

Fusion-serien från CHIEF erbjuder robusta och mångsidiga monteringslösningar för platta bildskärmar och videoväggar. De är särskilt väl lämpade för krävande miljöer som konferensrum, kontrollrum och offentliga presentationsytor. Med sin robusta konstruktion och exakta justeringsalternativ ger Fusion-fästena perfekt bildvisning och flexibla installationsalternativ. De rekommenderas för professionella tillämpningar där det krävs en imponerande presentation och tillförlitlig montering.
Tobias Berg och Oliver Stenzel - kontaktpersoner inom inköp och försäljning - skriver på glasrutan

Har ni fortfarande öppna frågor?

Vi ger dig också gärna personlig rådgivning - vi ser fram emot ditt samtal eller e-postmeddelande! Om du vill att vi ringer upp dig kostnadsfritt kan du lämna dina kontaktuppgifter till oss nu.